Κuoni: Διευρύνει την παρουσία του σε Μύκονο και Σαντορίνη το 2016

05-02-16 | TOUR OPERATORS

Στη διεύρυνση των επιχειρήσεων στην Ελλάδα, και συγκεκριμένα κατά 50% σε Μύκονο και Σαντορίνη, προέβη ο τουρ οπερέιτορ διακοπών πολυτελείας Kuoni, σε μια προσπάθεια να ανταποκριθεί στην αυξημένη ζήτηση για αυτό το καλοκαίρι.

Ο τουρ οπερέιτορ καταγράφει επίσης ισχυρή ζήτηση για διακοπές στην Ιταλία και την Ισπανία.

Ο οργανισμός σκοπεύει να διαθέσει ακόμα μεγαλύτερο όγκο πωλήσεων στην Ευρώπη, μετά την αύξηση των πωλήσεων για προορισμούς της περιοχής τις τελευταίες εβδομάδες. Πρόκειται για μια μεγάλη αλλαγή κατεύθυνσης για τον τουρ οπερέιτορ.

Όπως δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος, Derek Jones, μιλώντας στην παρουσίαση της έρευνας Kuoni Worldwide Trends Report 2016 στο Λονδίνο, ο οργανισμός προσφέρει περισσότερη Ευρώπη από όσο θα περίμενε κανείς και παρά το γεγονός ότι υπήρχε η αντίληψη ότι επρόκειτο για έναν τουρ οπερέιτορ για διακοπές σε μακρινούς προορισμούς, οι πελάτες είναι εκείνοι που τον καθοδηγούν. Πάντα θα προσφέρουμε ωστόσο επιμελημένες διακοπές, τονίζει ο κ. Jones.

Ενδεικτικά, όπως ανέφερε ο αντιπρόεδρος εμπορικού μάνατζμεντ, Mark Duguid, τον Ιανουάριο ο τουρ οπερέιτορ είχε περισσότερες πωλήσεις για προορισμούς της Ευρώπης παρά της Καραϊβικής ή της Μέσης Ανατολής, και το γεγονός αυτό αποδεικνύει ότι υπάρχει ξεκάθαρα έδαφος για έναν τουρ οπερέιτορ για κοντινούς προορισμούς στον τομέα πολυτελείας.

H κρουαζιέρα, είπε ο κ. Duguid, παραμένει επίσης highlight, με τις περισσότερες πωλήσεις να αφορούν τις εταιρίες Celebrity, Royal Caribbean, Princess Cruises, Star Clipper και Cunard.

Στόχος μας είναι να είμαστε σε θέση να συνδυάζουν μια πολυτελή κρουαζιέρα με εμπειρίες στη ξηρά και αναμένουμε ανάπτυξη για το 2016 με στόχευση σε νέους πελάτες κρουαζιέρας, είπε.

Η Αφρική παρουσιάζει επίσης ισχυρή ανάπτυξη, με την Kuoni να διατηρεί ελπίδες για την Κένυα η οποία επιστρέφει στην αγορά.

Τα γαμήλια ταξίδια παραμένουν σημαντικό κομμάτι της Kuoni, καταλαμβάνοντας το ένα τέταρτο του συνόλου των επιχειρήσεών της, και με τη μέση κράτηση να ανέρχεται σε 3.000 λίρες κατ άτομο. Χαρακτηριστικό των διακοπών αυτών είναι οι πρώιμες κρατήσεις και η προοπτική ανάπτυξης 34% το 2017.

διαβάστε ακόμα

Ξενοδοχείο μετατρέπεται σε επιπλωμένα διαμερίσματα στο Πευκί - Αποκατάσταση διατηρητέων με τουριστική χρήση στην Αίγινα
Δήμος Βιάννου | Μέτρα για τη λειψυδρία - Stop στις νέες πισίνες
Προορισμοί: ‘Εκθεση Φωτογραφίας στον Βόλο
Αγώνας Ορεινού Τρεξίματος στον Κόζιακα
Το ρομπότ SOPHIA στην 3η Ολυμπιάδα Ρομποτικής στο Ηράκλειο την Κυριακή
Η Ολυμπιακή Φλόγα από την Ελλάδα στη Γαλλία
«The Crete Trip 2024» στην Κρήτη | πολιτιστικό ταξίδι με 900 φοιτητές από 45 χώρες
Μάνος Κόνσολας | «Χρειαζόμαστε μια Εθνική Πολιτική για τις ορεινές περιοχές»
Δήμος Αθηναίων: Αυξήθηκαν κατά 54% οι εντολές απομάκρυνσης παράνομων τραπεζοκαθισμάτων
Αγώνας ορεινού τρεξίματος Ανοπαία Ατραπός