Ρωσικός Τουρισμός: Εκτός αγοράς 19 tour operators τουρκικών συμφερόντων! - Δείτε ποιοί είναι

30-12-15 | TOUR OPERATORS

Ένα νέο ισχυρό πλήγμα από τη ρωσική κυβέρνηση προς την Τουρκία και τα τουρκικά τουριστικά συμφέροντα βρίσκεται σε εξέλιξη, αυτές τις ώρες, όπως αποκαλύπτει το tourismlobby.

Iδού το δημοσίευμα:

"Σύμφωνα με ανακοίνωση που αναρτήθηκε πριν από λίγο στο site του Rostourism και φυσικά αναπαράγεται από ρωσικά μέσα ενημέρωσης, σε συνέχεια του νέου Διατάγματος της κυβέρνησης που υπεγράφη σήμερα, μεγάλοι tour operators και τουριστικά γραφεία τουρκικών συμφερόντων διαγράφονται από το επίσημο μητρώο τουριστικών οργανισμών της Ρωσικής Ομοσπονδίας!

Η απόφαση αυτή σημαίνει ότι από την 1η Ιανουαρίου, tour operators όπως οι Pegas Touristik, Anex Tour και Coral Travel – συνολικά 19 επιχειρήσεις, συμπεριλαμβανομένων των θυγατρικών τους - δεν θα μπορούν να συνεχίσουν τη δραστηριότητά τους στη Ρωσική επικράτεια, καθώς το να τεθούν εκτός Μητρώου, είναι σαν να αφαιρείται η άδεια λειτουργίας τους!

Πρόκειται για μία πολύ σοβαρή εξέλιξη, με πτυχές και επιπτώσεις που ξεφεύγουν από τα όρια της διαμάχης μεταξύ Ρωσίας και Τουρκίας, καθώς οι εταιρείες αυτές διακινούσαν μεγάλους αριθμούς Ρώσων και προς άλλους προορισμούς, πέραν της Τουρκίας, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα.

Παρακολουθούμε και θα επανέλθουμε με νεότερα..."

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, οι 19 τουρ οπερέιτορ που βγαίνουν από τη ρωσική αγορά είναι οι:

"Renaissance Property Management",  "ATTIDA TRAVEL",  "Pegasus Tours", "Pegasus Kazan",  "Pegasus Ufa", "Pegasus Yekaterinburg", "Pegasus Krasnodar",  " Pegasus Samara ", " Pegasus-KEMEROVO ", " Pegasus Perm ", " Pegasus Retail ", " Pegasus Khabarovsk ", " Pegasus Surgut ", " Aneks Regions ", " Anex Tour Moscow ", " Bentur Moscow ", "Pegas Touristik ", " Sanmar TOUR " και " Coral Travel ".

Σύμφωνα, πάντως, με την Ρωσική Ένωση Τουριστικής Βιομηχανίας κάποιοι από τους τουρ οπερέιτορ ιδρύθηκαν από Τούρκους, αλλά πλέον εμφανίζονται Ρώσοι πολίτες ως μέτοχοι και γι αυτό εκφράζεται η απορία για ποιους λόγους αποκλείονται.

Επίσης, τουριστικοί πράκτορες τουρκικής προέλευσης, εκτός από την οργάνωση περιηγήσεων στο εξωτερικό, συμμετέχουν ενεργά στην ανάπτυξη του εσωτερικού τουρισμού, προσφέρουν περιηγήσεις στα θέρετρα της Κριμαίας και το Κρασνοντάρ, καθώς και σε πολλές άλλες περιοχές της Ρωσίας. Σύμφωνα με τους ειδικούς, οι εταιρείες αυτές έφεραν στη ρωσική αγορά τεχνολογία, δοκιμασμένη στο εξωτερικό. Επιπλέον, είχαν επενδύσει σε υποδομές στα εγχώρια θέρετρα.

Σύμφωνα με το διάταγμα της ρωσικής κυβέρνησης, που δημσοιεύτηκε σήμερα Τετάρτη, εταιρεία που βρίσκεται υπό τη δικαιοδοσία της Τουρκίας ή ελέγχεται από Τούρκους υπηκόους, απαγορεύεται από την 1η Ιανουαρίου 2016 να συμμετέχει στις ακόλουθες δραστηριότητες στη Ρωσία: κατασκευές, τουρισμό, ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, δραστηριότητες στον τομέα του σχεδιασμού μηχανικής και παροχής υπηρεσιών για τις κρατικές και δημοτικές ανάγκες.

 Διαβάστε επίσης:

Ρωσικός Τουρισμός: Πανικός στην αγορά από τον αποκλεισμό των 19 t.o's- επιστροφή στα μητρώα σε όσους αποδείξουν ότι δεν είναι... Τούρκοι!

 

 

διαβάστε ακόμα

«Σκιώδης στόλος» του Πούτιν στον Λακωνικό Κόλπο
Δωρεά του IKOS Olivia για τους Αγώνες Ποδηλασίας στον Πολύγυρο
Προβολή του Δήμου Αριστοτέλη και της Χαλκιδικής στη Γαλλία
Η Κέρκυρα προβάλλεται στην Γερμανία ως geocaching προορισμός
Η κοινοπραξία με επικεφαλής την Certares αναλαμβάνει τις χρηματοοικονομικές υποχρεώσεις της FTI GROUP
Global Traveler: Η Ελλάδα καλύτερος προορισμός Ιστορικών Ατραξιόν στον κόσμο – Βραβεία για Μύκονο και Σαντορίνη
ΠΟΞ προς Booking: Παραβιάζεται το νόμιμο δικαίωμα των Ελληνικών ξενοδοχείων στις προκαταβολές
Με πτήσεις της AEGEAN και της Olympic Air θα ταξιδέψει το Άγιο Φως σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας
ΔΥΠΑ | Ενεργοποιήθηκαν 8.575 επιταγές κοινωνικού τουρισμού τον Απρίλιο
Συλλυπητήρια ανακοίνωση από την ΣΕΤΚΕ