Άδειες για 4 νέες πλωτές εξέδρες

24-08-17 | ΘΑΛΑΣΣΙΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Η Γενική Γραμματεία Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων ενέκρινε την τοποθέτηση 3 πλωτών εξέδρων και η Διεύθυνση Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων του υπουργείου Πολιτισμού για μία ακόμη πλωτή εξέδρα.

Η πρώτη άδεια δόθηκε για πλωτή εξέδρα ορθογώνιου σχήματος, συνολικού εμβαδού 75,81 τ.μ., για εποχιακή χρήση, στη θαλάσσια περιοχή Καλαμοπόδι , Μυκόνου, για λογαριασμό της εταιρείας ¨CAVO PARADISO S.A.¨. Η πλωτή εξέδρα θα χρησιμοποιηθεί για προσωρινή πρόσδεση σκαφών.

Η δεύτερη άδεια δόθηκε για πλωτή εξέδρα  στη θάλασσα, εμβαδού 100 τ.μ., έμπροσθεν των χερσαίων εγκαταστάσεων της ιδιοκτήτριας που της παραχωρεί η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου, στη θαλάσσια περιοχή «ΑΓΙΟΣ ΣΩΣΤΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΝΟΥ» της Δ.Ε. ΛΙΘΑΚΙΑΣ του ΔΗΜΟΥ ΖΑΚΥΝΘΟΥ,για εποχιακή χρήση μέχρι έξι μηνών, για λογαριασμό της κας. Χρ. - Θ. Κλουτσινιώτη, για την προσωρινή πρόσδεση δύο σκαφών.

Η τρίτη άδεια δόθηκε για πλωτή εξέδρα, επιφανείας 51,79 τ.μ., έμπροσθεν ξενοδοχειακής μονάδας «EAGLES PALACE»,τη θέση “Σκάλα Νέων Ρόδων”, Δ. Αριστοτέλης, Χαλκιδικής, για εποχιακή χρήση μέχρι έξι μηνών, για την προσωρινή πρόσδεση σκαφών.

Επίσης, η Διεύθυνση Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων του υπουργείου Πολιτισμού ενέκρινε το αίτημα του ξενοδοχείου “Elounda Bay Palace” για την εγκατάσταση εποχιακής πλωτής εξέδρας, 20 τ.μ., η οποία θα χρησιμοποιείται για προσωρινή πρόσδεση σκαφών, καθώς και τη χρήση θαλάσσιων μέσων αναψυχής, έμπροσθεν του ξενοδοχείου, στη θέση Ελούντα Μεραμπέλου.

διαβάστε ακόμα

Σαντορίνη: Οι τρεις αιτίες για την κατολίσθηση στη Θηρασιά – Τι εκτίμησε ο Λέκκας
Αεροδρόμιο Σητείας | Ο καλύτερος Μάρτιος & το καλύτερο α' τρίμηνο των τελευταίων 9 ετών
Ξενοδοχείο μετατρέπεται σε επιπλωμένα διαμερίσματα στο Πευκί - Αποκατάσταση διατηρητέων με τουριστική χρήση στην Αίγινα
Δήμος Βιάννου | Μέτρα για τη λειψυδρία - Stop στις νέες πισίνες
Προορισμοί: ‘Εκθεση Φωτογραφίας στον Βόλο
Αγώνας Ορεινού Τρεξίματος στον Κόζιακα
Το ρομπότ SOPHIA στην 3η Ολυμπιάδα Ρομποτικής στο Ηράκλειο την Κυριακή
Η Ολυμπιακή Φλόγα από την Ελλάδα στη Γαλλία
«The Crete Trip 2024» στην Κρήτη | πολιτιστικό ταξίδι με 900 φοιτητές από 45 χώρες
Μάνος Κόνσολας | «Χρειαζόμαστε μια Εθνική Πολιτική για τις ορεινές περιοχές»