TripAdvisor: πιο εξατομικευμένες προτάσεις ξενοδοχείων για τους ταξιδιώτες

06-04-15 | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Μοντέρνοι ταξιδιώτες. Λάτρεις του οικολογικού τουρισμού. Ενθουσιώδεις κολυμβητές. Ο κάθε ταξιδιώτης είναι μοναδικός. Και είτε η επιχείρησή είναι ένα μοντέρνο μπουτίκ ξενοδοχείο είτε ένα κατάλυμα για χαλαρωτικές αποδράσεις, υπάρχει πλέον η δυνατότητα να μπορούν να το βρουν οι κατάλληλοι ταξιδιώτες όπως υπόσχεται το TripAdvisor μέσω της νέας λειτουργίας "Μόνο για εσάς".

Σύμφωνα με τη διεθνή μηχανή αναζήτησης αξιοποιώντας τις ατομικές προτιμήσεις και το περιεχόμενο των αναζητήσεων στο TripAdvisor, αυτή η νέα λειτουργία βοηθάει περισσότερο τους ταξιδιώτες να προγραμματίσουν το ταξίδι τους προσφέροντάς τους πιο σχετικά αποτελέσματα.

Διαβάστε πως περιγράφει τη λειτουργία το TripAdvisor απευθυνόμενο στους ξενοδόχους:

-Οι ταξιδιώτες αναζητούν ξενοδοχεία στον προορισμό σας και φιλτράρουν τα αποτελέσματα σύμφωνα με ετικέτες ή ταξιδιωτικές προτιμήσεις, όπως για παράδειγμα το στυλ, τη τοποθεσία, τις παροχές και την επωνυμία.

-Ο αποκλειστικός μας αλγόριθμος συνυπολογίζει τις προηγούμενες αναζητήσεις του ταξιδιώτη στο TripAdvisor αλλά και τη συμμετοχή του στον ιστότοπο.

-Τα εξατομικευμένα αποτελέσματα παρέχονται για να βοηθήσουν τους ταξιδιώτες να βρουν ένα καλύτερο ξενοδοχείο ανάλογα με τις ανάγκες και τα ενδιαφέροντά τους.

Παρόλο που δεν μπορείτε να προσθέσετε ετικέτες στην επιχείρησή σας, η δυνατότητα «Μόνο για εσάς» είναι πολύ ευπροσάρμοστη. Ο Ανώτερος Αντιπρόεδρος Παγκόσμιου Προϊόντος του TripAdvisor Adam Medros επισημαίνει: «Με τη νέα δυνατότητα, όχι μόνο αντιστοιχίζουμε έναν ταξιδιώτη με τον τύπο του ξενοδοχείου που προτιμάει, αλλά μπορούμε επιπλέον να προτείνουμε συγκεκριμένα το τρέντι, μπουτίκ ξενοδοχείο με πισίνα στο κέντρο, επειδή γνωρίζουμε ότι σας αρέσουν τα ξενοδοχεία με ακριβώς αυτά τα χαρακτηριστικά».

Αυτή τη στιγμή, η δυνατότητα «Μόνο για εσάς» είναι διαθέσιμη μόνο για αναζητήσεις ξενοδοχείων. Οι αναζητήσεις για B&B, εστιατόρια και αξιοθέατα δεν διαθέτουν αυτή τη νέα επιλογή.

Πώς σας βοηθάει αυτό;

Ακολουθούν μερικοί μόνο από τους λόγους για τους οποίους το «Μόνο για εσάς» είναι καλό για τους ξενοδόχους:

Προσφέρει στους ταξιδιώτες έναν ακόμα, εξαιρετικά αποτελεσματικό τρόπο να βρούνε το ξενοδοχείο σας.

Ιδιαίτερα οι συχνοί ταξιδιώτες θέλουν έναν πιο προσωπικό τρόπο αναζήτησης ταξιδιών. Για να βοηθήσουμε τους ταξιδιώτες του TripAdvisor να βρουν το ξενοδοχείο της προτίμησής τους, θα ορίζουμε ως προεπιλογή την εξατομικευμένη αναζήτηση αποτελεσμάτων, όποτε αυτό είναι δυνατό. Οι ταξιδιώτες που θα θέλουν να ανατρέξουν στον δείκτη δημοτικότητας θα μπορούν να επιλέξουν την κατάταξη ξενοδοχείων βάσει βαθμολογίας και να εναλλάσσουν τις δύο μεθόδους αναζήτησης.

Προβάλλει τις παροχές για τους πελάτες σας.

Ο κατάλογος των παροχών σας είναι ένας από τους τρόπους που δημιουργούμε ετικέτες για το ξενοδοχείο σας. Για παράδειγμα, οι ενθουσιώδεις κολυμβητές θα θέλουν να δουν ότι διαθέτετε πισίνα.

Μπορεί να προσελκύσει πιο κατάλληλους πιθανούς πελάτες.

Πιστεύουμε ότι η νέα δυνατότητα «Μόνο για εσάς» θα σας προσφέρει πιο αφοσιωμένους πελάτες. Άλλωστε, ποιος γνωρίζει καλύτερα τι θέλουν οι ταξιδιώτες από τους ίδιους τους ταξιδιώτες; Αυτός είναι ο λόγος που ζητάμε έναν κατάλογο με τις προτιμήσεις του ταξιδιώτη και λαμβάνουμε υπόψη το ιστορικό αναζητήσεων στο TripAdvisor. Η δυνατότητα «Μόνο για εσάς» αποτελεί έναν εξατομικευμένο και εύχρηστο τρόπο να αντιστοιχίζονται οι ταξιδιώτες με τα ξενοδοχεία που ταιριάζουν καλύτερα στις ατομικές τους ταξιδιωτικές ανάγκες.

διαβάστε ακόμα

ΕΟΤ: Προβολή της Ελλάδας στη Μεγάλη Βρετανία για τουρισμό περιπέτειας
Γερμανικός τουρισμός: +63% οι δαπάνες για διακοπές το καλοκαίρι του 2024 – Τρίτη επιλογή η Ελλάδα
Ελληνικός τουρισμός 2024 | Τι δείχνουν οι προγραμματισμένες αεροπορικές θέσεις για τη σεζόν - η εικόνα ανά αγορά και αεροδρόμιο
Ισπανικός τουρισμός | Νέο ρεκόρ αναμένεται το 2024
Προβολή της Ρόδου στην Ολλανδική και Βελγική αγορά
Χαλκιδική: Fam trip 20 τουριστικών πρακτόρων από 12 χώρες
Νέες Σ.Σ.Ε. στις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις των Χανίων
Indie Playground Festival vol.2 | 1 & 2 Ιουνίου | Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου
Προβολή της Ελλάδας στη Στοκχόλμη ως ιδανικός προορισμός για συνταξιούχους
Η συμβολή του ΞΕΕ στην τουριστική ανάδειξη του Έβρου