TripAdvisor: Αποκλειστικός τηλεφωνικός αριθμός για πωλήσεις

10-02-15 | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Η μέτρηση των πηγών προέλευσης των ευκαιριών για τηλεφωνικές πωλήσεις δεν είναι εύκολη. Οι επιχειρήσεις συχνά δεν διαθέτουν τη δυνατότητα χρήσης πολλαπλών τηλεφωνικών γραμμών για να μετρήσουν την αξία των διαφορετικών διαφημιστικών μέσων. Έτσι το TripAdvisor ανακοίνωσε ότι θα προσφέρει δωρεάν πληροφορίες σχετικά με τις ευκαιρίες τηλεφωνικών πωλήσεων σε ανεξάρτητους συνδρομητές των Επιχειρηματικών Καταχωρίσεων.

Στο πλαίσιο αυτό το TripAdvisor ανακοίνωσε προς τις επιχειρήσεις ότι  θα κάνει τα εξής:

"Θα παρέχουμε έναν μοναδικό, αποκλειστικό τηλεφωνικό αριθμό για τη σελίδα της επιχείρησής σας στο TripAdvisor, χωρίς κανένα κόστος για εσάς. Οι κλήσεις σε αυτόν τον αποκλειστικό αριθμό θα ανακατευθύνονται απρόσκοπτα προς την υπάρχουσα τηλεφωνική γραμμή της επιχείρησής σας. Αυτή η προσέγγιση μάς επιτρέπει να σας παρέχουμε λεπτομερείς αναφορές σχετικά με τις ευκαιρίες τηλεφωνικών πωλήσεων, έτσι ώστε να μπορείτε να υπολογίσετε με ακρίβεια την αξία των Επιχειρηματικών Kαταχωρίσεων.

Τι αλλάζει;  

Θα προσθέσουμε στην Επιχειρηματική σας Καταχώριση έναν μοναδικό τηλεφωνικό αριθμό για να μετράμε τις τηλεφωνικές κλήσεις από το TripAdvisor. Ο αριθμός θα είναι ορατός σε ένα ποσοστό ταξιδιωτών που βλέπουν τη σελίδα της επιχείρησής σας στο TripAdvisor σε Η/Υ και κινητά. Όλες οι κλήσεις σε αυτόν τον μοναδικό αριθμό θα προωθούνται αυτόματα στον ισχύοντα αριθμό της επιχείρησής σας. Μέσω του μοναδικού τηλεφωνικού αριθμού, θα συγκεντρώνουμε καίρια δεδομένα τηλεφωνικών κλήσεων, τα οποία στη συνέχεια θα ομαδοποιούνται και θα σας μεταφέρονται, έτσι ώστε να μπορείτε να δείτε τις αποδόσεις της Επιχειρηματικής σας Καταχώρισης.

Με ποιον τρόπο βοηθάει αυτό την επιχείρησή μου;

Η προσθήκη ενός τηλεφωνικού αριθμού στη σελίδα της επιχείρησής σας στο TripAdvisor προσφέρει ένα σημαντικό πλεονέκτημα στην Επιχειρηματική σας Καταχώριση. Η χρήση ενός μοναδικού τηλεφωνικού αριθμού χρησιμεύει στο να φανεί η ποσότητα κλήσεων που παράγει αυτό το κανάλι, καθώς και ο εκτιμώμενος αριθμός κρατήσεων από αυτές τις κλήσεις. Ο στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε πιο λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με την αξία της Επιχειρηματικής σας Καταχώρισης και τους επισκέπτες που θέλουν να κάνουν κράτηση και που κατευθύνουμε προς στον ιστότοπό σας.

Πότε θα ξεκινήσει να εφαρμόζεται;

Εκτός αν έχετε επιλέξει να μην συμμετάσχετε, ξεκινάμε να συγκεντρώνουμε δεδομένα κλήσεων μέσω του μοναδικού τηλεφωνικού αριθμού στην καταχώρισή σας τώρα. Τα συγκεντρωτικά δεδομένα ευκαιριών τηλεφωνικών πωλήσεων θα είναι διαθέσιμα για την επιχείρησή σας από το πρώτο τρίμηνο του 2015.

Πού μπορώ να δω τα δεδομένα τηλεφωνικών κλήσεων;

Ξεκινώντας από το πρώτο τρίμηνο, τα δεδομένα ευκαιριών τηλεφωνικών πωλήσεων θα περιλαμβάνονται στη μηνιαία σας αναφορά των Επιχειρηματικών Καταχωρίσεων. Θα είναι επίσης διαθέσιμα στον Επιχειρηματικό σας Πίνακα.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω αυτόν τον αριθμό στο διαφημιστικό μου υλικό;

Ο αριθμός θα είναι μοναδικός για τη σελίδα της επιχείρησής σας στο TripAdvisor και θα μετράει τις κλήσεις από την Επιχειρηματική σας Καταχώριση. Για να διατηρήσετε την ακρίβεια των μετρήσεων δεδομένων κλήσεων, δεν θα πρέπει να χρησιμοποιείται σε διαφημιστικό υλικό ή σε ιστότοπους πέρα από το TripAdvisor.

Ήδη εφαρμόζω μια μέθοδο μέτρησης των στοιχείων κλήσεων. Θα επηρεαστεί;

Ο νέος σας μοναδικός τηλεφωνικός αριθμός στο TripAdvisor θα προωθεί τις κλήσεις στον υπάρχοντα αριθμό σας. Εάν εφαρμόζετε τη δική σας μέθοδο μέτρησης σχετικά με τον υπάρχοντα αριθμό σας, αυτή η μέθοδος δεν θα επηρεαστεί.

 Γιατί πρέπει να αλλάξω τον αριθμό μου;

Δεν αλλάζουμε τον υπάρχοντα αριθμό της επιχείρησής σας. Αλλάζουμε μόνο τον αριθμό που εμφανίζεται στην Επιχειρηματική σας Καταχώριση στο TripAdvisor. Αυτό μας επιτρέπει να μοιραζόμαστε μαζί σας δεδομένα σχετικά με τις ευκαιρίες τηλεφωνικών πωλήσεων και την αξία που παράγει η εγγραφή σας, χωρίς κανένα πρόσθετο κόστος για εσάς.

Πώς προστατεύετε την εμπιστευτικότητα των τηλεφωνικών μου κλήσεων;

Όλοι όσοι καλούν σε αυτόν τον μοναδικό αριθμό θα προωθούνται απευθείας στον υπάρχοντα αριθμό σας. Δεν θα πραγματοποιείται καταγραφή αυτών των κλήσεων και το TripAdvisor δεν θα έχει πρόσβαση στις συνομιλίες.

Θα συνεχίσουν οι κλήσεις προς τον αριθμό μου να είναι δωρεάν;

Οι υπάρχοντες αριθμοί δωρεάν κλήσης στο TripAdvisor θα παραμείνουν δωρεάν για τους ταξιδιώτες.

Ισχύει κάποια χρέωση για αυτό;

Όχι. Οι χρεώσεις για τον μοναδικό τηλεφωνικό αριθμό και τις πληροφορίες δεδομένων θα καλυφθούν από το TripAdvisor και παρέχονται δωρεάν για τους συνδρομητές Επιχειρηματικών Καταχωρίσεων.

Τι χρειάζεται να κάνω;

Τίποτα. Εκτός και αν επιλέξετε να μη συμμετάσχετε στη λύση μέτρησης, η επιχείρησή σας θα λάβει αυτόματα έναν μοναδικό τηλεφωνικό αριθμό, αν διαθέτετε δικαίωμα συμμετοχής.

Πώς ξέρω αν διαθέτω δικαίωμα συμμετοχής;

Εάν διαθέτετε δικαίωμα συμμετοχής για τα δεδομένα ευκαιριών τηλεφωνικών πωλήσεων, θα λάβετε μια ειδοποίηση μέσω email. Για να διαθέτετε δικαίωμα συμμετοχής θα πρέπει να είσαστε ανεξάρτητος συνδρομητής των Επιχειρηματικών Καταχωρίσεων σε συγκεκριμένες αγορές όπου μπορούμε να αποκτήσουμε μοναδικούς τηλεφωνικούς αριθμούς. Δεν θα έχετε δικαίωμα συμμετοχής αν προσφέρετε δωρεάν αριθμό κλήσεων εκτός ΗΠΑ, Καναδά ή Ηνωμένου Βασιλείου ή αν έχετε μοναδικό τηλεφωνικό αριθμό για κάθε τομέα του TripAdvisor ή αν χρησιμοποιείτε προνομιακούς τηλεφωνικούς αριθμούς. 

Τι θα συμβεί αν ακυρώσω την εγγραφή μου;

Αν ακυρώσετε την Επιχειρηματική σας Καταχώριση, το TripAdvisor θα καταργήσει τον τηλεφωνικό αριθμό στη σελίδα του προφίλ του ξενοδοχείου σας.

Υπάρχει περίπτωση να προκληθεί σύγχυση στους πελάτες μου;

 Οι περισσότεροι ταξιδιώτες δεν αποθηκεύουν αριθμούς τηλεφώνων που καταχωρίζονται στο TripAdvisor. Αντ’ αυτού, επιστρέφουν στον ιστότοπο για να βρουν τον αριθμό κάθε φορά που πρόκειται να τηλεφωνήσουν. Σε περίπτωση που κάποιος ταξιδιώτης αποθηκεύσει το νέο μοναδικό νούμερο και αυτό έχει απενεργοποιηθεί, θα μπορέσει να βρει τον αριθμό επικοινωνίας στο TripAdvisor εφόσον διατηρείτε την Επιχειρηματική σας Καταχώριση.

Θα μειωθεί η ποιότητα ήχου των κλήσεών μου;

Κανονικά, δεν θα πρέπει να αλλάξει η ποιότητα του ήχου με τον νέο αριθμό. Αν παρατηρήσετε κάποια μεταβολή στην ποιότητα του ήχου, επικοινωνήστε αμέσως μαζί μας.

Διαθέτουν τα εστιατόρια και τα αξιοθέατα δικαίωμα συμμετοχής;

Όχι. Οι μοναδικοί τηλεφωνικοί αριθμοί θα είναι διαθέσιμοι μόνο σε καταλύματα που διαθέτουν εγγραφή στις Επιχειρηματικές Καταχωρίσεις.

Μπορώ να επιλέξω να μη συμμετάσχω;

Μπορείτε να μη συμμετάσχετε, αν θέλετε. Ανατρέξτε στο email που λάβατε σχετικά με τα δεδομένα ευκαιριών τηλεφωνικών πωλήσεων για τις οδηγίες επιλογής μη συμμετοχής". 

 

διαβάστε ακόμα

Ξενοδοχεία | Ποιο είναι το τίμημα του Πόρτο Καρράς;
Οι αεροπορικές εταιρείες βαρέθηκαν να επωμίζονται το κόστος άλλων
Υπερ- τουρισμός | Ο τουριστικός τομέας δεν πρέπει να αγνοήσει τις διαμαρτυρίες των ντόπιων
Τουρισμός 2024 | Sunvil: Το μεγαλύτερο ελληνικό πρόγραμμα στο Ηνωμένο Βασίλειο με 61 νησιά
Έκθεση φωτογραφιών για τη δράση του John D.S. Pendlebury στη Μάχη της Κρήτης
Άυλη Πολιτιστική Κληρονομιά: Η Περίπτωση των Μάηδων της Μακρινίτσας
«Σκιώδης στόλος» του Πούτιν στον Λακωνικό Κόλπο
Δωρεά του IKOS Olivia για τους Αγώνες Ποδηλασίας στον Πολύγυρο
Προβολή του Δήμου Αριστοτέλη και της Χαλκιδικής στη Γαλλία
Η Κέρκυρα προβάλλεται στην Γερμανία ως geocaching προορισμός