Συνεργασία Dvs eCommerce Experts και Value Right

06-10-14 | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Η Dvs eCommerce Experts, εταιρεία που εξειδικεύεται στην κατασκευή και φιλοξενία ηλεκτρονικού καταστήματος και η Value Right, εταιρεία παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών και ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής, προχωρούν  σε σύναψη συνεργασίας για την από κοινού διάθεση και υποστήριξη  των εφαρμογών CS-Cart  (λογισμικό δημιουργίας ηλεκτρονικού καταστήματος) και Soft1 ( ένα πλήρες σύστημα διαχείρισης επιχειρησιακών πόρων με ουσιαστική CRM λειτουργικότητα)

Στόχος των δύο εταιρειών είναι η ολοκληρωμένη κάλυψη των μηχανογραφικών απαιτήσεων μικρών, μεσαίων και μεγάλων επιχειρήσεων προσφέροντας λύσεις για την κατασκευή και φιλοξενία ηλεκτρονικού καταστήματος και σύνδεσης του με το ERP της Soft1.

Μέσω της νέας αυτής συνεργασίας. οι δύο εταιρίες, επιβεβαιώνουν την στρατηγική τους  για  ανάπτυξη των πωλήσεων των εφαρμογών που αντιπροσωπεύουν σε ολόκληρη την Ελλάδα αλλά και σε χώρες του εξωτερικού.

Δίνεται δε ιδιαίτερη έμφαση στη συνεχή  ανάπτυξη του άρτια καταρτισμένου προσωπικού  τους, πάνω στα θέματα που απασχολούν τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται  στο ηλεκτρονικό εμπόριο, προκειμένου  να παρέχουν σε αυτές συνολική υποστήριξη .

Η Dvs eCommerce Experts  και η Value Right, με την ευκαιρία της από κοινού συμμετοχής τους στην  έκθεση WebWorld Expo, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Ζάππειο στις 11 και 12 Οκτωβρίου  2014,  θα παρουσιάσουν τις λύσεις τους για το ηλεκτρονικό κατάστημα, την ολοκληρωμένη διαχείριση του back office συστήματος της εταιρείας που διαθέτει ή επιθυμεί να αναπτύξει ηλεκτρονικό κατάστημα και την αυτοματοποιημένη διασύνδεση των δύο συστημάτων μέσω  μίας από κοινού αναπτυγμένης εφαρμογής για τη σύνδεση του CS-Cart με το Soft1.

Η WebWorld Expo είναι η μοναδική  διοργάνωση στην Ελλάδα με σκοπό την ενημέρωση του κοινού, πρόσωπο με πρόσωπο, με επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών Internet, και πραγματοποιείται για 2η συνεχή χρονιά στον ίδιο χώρο.

 

διαβάστε ακόμα

«Σκιώδης στόλος» του Πούτιν στον Λακωνικό Κόλπο
Δωρεά του IKOS Olivia για τους Αγώνες Ποδηλασίας στον Πολύγυρο
Προβολή του Δήμου Αριστοτέλη και της Χαλκιδικής στη Γαλλία
Η Κέρκυρα προβάλλεται στην Γερμανία ως geocaching προορισμός
Η κοινοπραξία με επικεφαλής την Certares αναλαμβάνει τις χρηματοοικονομικές υποχρεώσεις της FTI GROUP
Global Traveler: Η Ελλάδα καλύτερος προορισμός Ιστορικών Ατραξιόν στον κόσμο – Βραβεία για Μύκονο και Σαντορίνη
ΠΟΞ προς Booking: Παραβιάζεται το νόμιμο δικαίωμα των Ελληνικών ξενοδοχείων στις προκαταβολές
Με πτήσεις της AEGEAN και της Olympic Air θα ταξιδέψει το Άγιο Φως σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας
ΔΥΠΑ | Ενεργοποιήθηκαν 8.575 επιταγές κοινωνικού τουρισμού τον Απρίλιο
Συλλυπητήρια ανακοίνωση από την ΣΕΤΚΕ