Πώς οι επιχειρήσεις επωφελούνται από τα συστήματα της Planet!

01-02-23 | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Η Planet είναι πάροχος υπηρεσιών και τεχνολογίας πληρωμών που δημιουργεί έσοδα σε κάθε συνεργάτη. Συνεργάζεται με 800.000 επιχειρήσεις και 100 χρηματοοικονομικούς οργανισμούς σε περισσότερες από 120 αγορές σε πέντε ηπείρους! Αν και για περισσότερα από 30 έτη η εταιρεία ήταν γνωστή στην Ευρώπη για την υπηρεσία Tax Free, πλέον έχει την δυνατότητα να υποστηρίζει τις επιχειρήσεις στους τομείς λιανικής, φιλοξενίας, εστίασης καθώς και στους χώρους στάθμευσης ώστε να ικανοποιούν τις ανάγκες των πελατών τους, απλοποιώντας τις σύνθετες πληρωμές τους!

Ως στρατηγικοί εταίροι των επιχειρήσεων/συνεργατών, παρέχουν στους πελάτες τους τη δυνατότητα να ολοκληρώνουν τις αγορές τους  εύκολα και να απολαμβάνουν μία εξαιρετική αγοραστική εμπειρία με προτεραιότητα την ασφάλεια και την ταχύτητα.

Η πλατφόρμα ενιαίων ψηφιακών πληρωμών της Planet είναι η μόνη που προσφέρει υπηρεσίες acquiring, processing, υπηρεσίες σε digital wallets, υπηρεσίες επιστροφής ΦΠΑ και μετατροπής νομισμάτων (DCC). Μέσω της πλατφόρμας, κάθε συνεργάτη μας μπορεί να πραγματοποιεί όλους τους τύπους πληρωμών με τη μέγιστη ασφάλεια (PCI), επιτυγχάνοντας ταυτόχρονα εξοικονόμιση χρόνου και ενίσχυση εσόδων.

Η συμμετοχή της Planet Greece στο παγκόσμιο σύστημα πληρωμών!

Στην Planet Greece είναι περήφανοι για το μεγάλο μερίδιο της Ελληνικής αγοράς που έχουν κερδίσει με τις υπηρεσίες μετατροπής νομίσματος (DCC) και επιστροφής ΦΠΑ (Tax Free) από το 2010 που λειτούργησε για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Οι υπηρεσίες επιστροφής ΦΠΑ καθιέρωσαν την Planet Greece, με τις πωλήσεις των συνεργατών της να αυξάνονται σταθερά τα τελευταία 12 χρόνια σε όλη τη χώρα, ενώ με την υπηρεσία DCC (πληρωμή με μετατροπή στο νόμισμα του πελάτη στο τερματικό, την στιγμή της πώλησης) εξελίχθηκε σε στρατηγικό εταίρο των επιχειρήσεων.

Χαρακτηριστικό της πληρότητας του δικτύου εξυπηρέτησης της Planet είναι η ύπαρξη δεκαεπτά (17) σημείων επιστροφής χρημάτων σε όλη την χώρα ενώ παράλληλα υπάρχει συνεργασία για την υπηρεσία μετατροπής νομίσματος (DCC) με 18.000 επιχειρήσεις, τόσο στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη, όσο και στις ναυαρχίδες του Ελληνικού τουριστικού προϊόντος, τη Μύκονο, τη Σαντορίνη, την Κρήτη, τη Ρόδο κ.ά.

Πλέον η Planet βρίσκεται στην εξαιρετική θέση που μπορεί να προσφέρει στους επιχειρηματίες ΟΛΕΣ τις υπηρεσίες πληρωμών από ένα μόνο τερματικό! Οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν όποιο τρόπο πληρωμής επιθυμούν, αφού η Planet τις επεξεργάζεται εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια μέσω ενός μοναδικού τερματικού (Android).

Σκοπός της Planet είναι να εξελιχθεί στον πλέον πολύτιμο συνεργάτη επιχειρήσεων όσον αφορά τις διαδικασίες και τους τρόπους πληρωμής σε όλα τα νομίσματα των χωρών του κόσμου, γρήγορα, αποτελεσματικά και με μεγάλη ασφάλεια. Η επίτευξη του σκοπού αυτού θα προκύψει με την παρουσίαση και εφαρμογή των νέων, καινοτόμων και λειτουργικών προϊόντων. Μετά την επιτυχία του Tax Free και του DCC, σκοπός της είναι να προσφέρει τα επόμενα χρόνια, όλες τις οικονομικές υπηρεσίες και πληρωμές που λειτουργικά χρειάζονται οι επιχειρήσεις στο Retail, Hospitality, F&B, προσφέροντας Acquiring, Processing και Wallets σε ένα μόνο τερματικό!

Δίπλα σας για κάθε εξατομικευμένη συνεργασία!

Ξενοδοχεία & Εστίαση

Με το λογισμικό των ξενοδοχείων, μπορείτε να διαχειριστείτε όλες τις πτυχές των λειτουργιών του ξενοδοχείου σας από μια κεντρική πλατφόρμα. Από τις κρατήσεις και το check-in μέχρι την καθαριότητα και τη χρέωση, οι λύσεις PMS της Planet παρέχουν μια ολοκληρωμένη λύση για τους επιχειρηματίες.

Καταστήματα Λιανικής

Το σύστημά της Planet παρέχει γρήγορη, ομαλή και ασφαλή εμπειρία πληρωμών για κάθε πελάτη. Με την Planet, θα μειώσετε το κόστος, θα μεγιστοποιήσετε τα έσοδα και θα βελτιστοποιήσετε τις πωλήσεις σας παρέχοντας άριστη εμπειρία στους πελάτες σας.

Η Planet, έχοντας την πλέον σύγχρονη τεχνολογία πληρωμών προσφέρει ευέλικτες λύσεις σε όλους τους κλάδους και επιχειρήσεις κάθε μεγέθους, βελτιώνονοντας σημαντικά την εμπειρία πελάτη.

Η ενιαία πλατφόρμα έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στο λιανικό εμπόριο, F&B, Hospitality e-commerce και ATM.

Επικοινωνήστε σήμερα με την εταιρεία και ανακαλύψτε περισσότερα για την Planet ή επισκεφτείτε το περίπτερο της εταιρείας στην HO.RE.CA. στο Hall 3, stand C38 για να ενημερωθείτε για όλες τις υπηρεσίες της και πως θα επωφεληθείτε από αυτές 

Planet

Λ. Μεσογείων 246, Χολαργός 15561

210-6749481 – office.gr@weareplanet.com

διαβάστε ακόμα

Σαντορίνη: Οι τρεις αιτίες για την κατολίσθηση στη Θηρασιά – Τι εκτίμησε ο Λέκκας
Αεροδρόμιο Σητείας | Ο καλύτερος Μάρτιος & το καλύτερο α' τρίμηνο των τελευταίων 9 ετών
Ξενοδοχείο μετατρέπεται σε επιπλωμένα διαμερίσματα στο Πευκί - Αποκατάσταση διατηρητέων με τουριστική χρήση στην Αίγινα
Δήμος Βιάννου | Μέτρα για τη λειψυδρία - Stop στις νέες πισίνες
Προορισμοί: ‘Εκθεση Φωτογραφίας στον Βόλο
Αγώνας Ορεινού Τρεξίματος στον Κόζιακα
Το ρομπότ SOPHIA στην 3η Ολυμπιάδα Ρομποτικής στο Ηράκλειο την Κυριακή
Η Ολυμπιακή Φλόγα από την Ελλάδα στη Γαλλία
«The Crete Trip 2024» στην Κρήτη | πολιτιστικό ταξίδι με 900 φοιτητές από 45 χώρες
Μάνος Κόνσολας | «Χρειαζόμαστε μια Εθνική Πολιτική για τις ορεινές περιοχές»