Τα ξενοδοχεία της GOGO Worldwide Vacations μπαίνουν στα συστήματα, για τουριστικούς πράκτορες, της Travelport Canada

16-09-14 | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Πρόσβαση σε νέα ξενοδοχεία και επιλογές πωλήσεων θα δοθεί στους τουριστικούς πράκτορες του Καναδά μετά την προσθήκη του GOGO Worldwide Vacations στα συστήματα διαχείρισης κρατήσεων Galileo της πλατφόρμας τουριστικών συναλλαγών Travelport.

Η GOGO Worldwide Vacations δραστηριοποιείται στον χώρο των ταξιδίων αναψυχής σε όλο τον κόσμο και στις λίστες της περιλαμβάνονται ξενοδοχεία στην Αθήνα, στα Χανιά, στην Κέρκυρα, στη Νάξο, στη Μύκονο, στην Κω, στην Κεφαλονιά, στην Ίο, στο Ηράκλειο, στην Πάρο, στη Ρόδο, στη Σάμο, στη Σαντορίνη και στη Ζάκυνθο. 

Η συμφωνία, η οποία είναι διαθέσιμη για τους τουριστικούς πράκτορες του Καναδά που είναι συνδεδεμένοι με τα συστήματα της Travelport, τους δίνει τη δυνατότητα άμεσης πρόσβασης σε προϊόντα πακέτων που αφορούν ξενοδοχεία και προορισμούς της GOGO Worldwide Vacation.

«Το σύστημα Galileo Vacations προσφέρει στους πράκτορες άμεση πρόσβαση στο προϊόν της GOGO σε πολύ προσιτές τιμές, βοηθώντας τους να προσφέρουν μεγαλύτερο value for money στους πελάτες τους», δήλωσε ο πρόεδρος της GOGO Worldwide Vacations, Punam Pathak.

«Οι πράκτορες σήμερα αναζητούν νέους τρόπους να αποκτήσουν προστιθέμενη αξία στους πελάτες τους προκειμένου να αυξήσουν τις ευκαιρίες εσόδων», δήλωσε η γενική διευθύντρια της Travelport Canada, Maurita Baker. «Μέχρι τώρα, η πρόσβαση στο περιεχόμενο της GOGO Worldwide Vacations από το ήδη εμπλουτισμένο περιεχόμενο του συστήματος κρατήσεων του Galileo Vacations, η Travelport δίνει τη δυνατότητα στους καναδούς πράκτορες να επιτύχουν αυτά τα αποτελέσματα με έναν μοναδικό, σύντομο τρόπο», δήλωσε.

 

διαβάστε ακόμα

«Σκιώδης στόλος» του Πούτιν στον Λακωνικό Κόλπο
Δωρεά του IKOS Olivia για τους Αγώνες Ποδηλασίας στον Πολύγυρο
Προβολή του Δήμου Αριστοτέλη και της Χαλκιδικής στη Γαλλία
Η Κέρκυρα προβάλλεται στην Γερμανία ως geocaching προορισμός
Η κοινοπραξία με επικεφαλής την Certares αναλαμβάνει τις χρηματοοικονομικές υποχρεώσεις της FTI GROUP
Global Traveler: Η Ελλάδα καλύτερος προορισμός Ιστορικών Ατραξιόν στον κόσμο – Βραβεία για Μύκονο και Σαντορίνη
ΠΟΞ προς Booking: Παραβιάζεται το νόμιμο δικαίωμα των Ελληνικών ξενοδοχείων στις προκαταβολές
Με πτήσεις της AEGEAN και της Olympic Air θα ταξιδέψει το Άγιο Φως σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας
ΔΥΠΑ | Ενεργοποιήθηκαν 8.575 επιταγές κοινωνικού τουρισμού τον Απρίλιο
Συλλυπητήρια ανακοίνωση από την ΣΕΤΚΕ