Lonely Planet: Συνεργασία με Skyscanner για νέα πλατφόρμα αναζήτησης φθηνών πτήσεων

17-07-14 | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Μια νέα πλατφόρμα σύγκρισης τιμών που αφορούν οικονομικά εισιτήρια πτήσεων, λανσάρει ο κολοσσός των ταξιδιωτικών media Lonely Planet σε συνεργασία με τον παγκόσμιο πάροχο αναζήτησης ταξιδίων, Skyscanner.

Είναι η πρώτη φορά που το Lonely Planet προσφέρει τέτοιες υπηρεσίες μέσω μηχανής αναζήτησης που ανήκει σε δική του φίρμα.

Η μηχανή αναζήτησης θα είναι προσαρμοσμένη και σε λειτουργία από κινητό τηλέφωνο και θα είναι ενσωματωμένη, στην κατηγορία των κρατήσεων του LonelyPlanet.com, το οποίο πρόσφατα αναμορφώθηκε.

«Η Skyscanner έχει το πλεονέκτημα ότι μας επιτρέπει να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες του αυξανόμενου κοινού μας σε όλο τον κόσμο», δήλωσε ο διευθυντής της ψηφιακής έκδοσης του Lonely Planet, Tom Hall. Όπως είπε, «το site μας, εξελίσσεται με τέτοιο τρόπο που μετατρέπεται σε κομβικό σημείο για τους ταξιδιώτες, όπου μπορούν να εμπνευστούν για ταξίδια, να πληροφορηθούν για αυτά και να βρουν τα εργαλεία που χρειάζονται για να προγραμματίσουν και να κάνουν κράτηση για ένα ταξίδι».

Εκτός από πτήσεις, οι ταξιδιώτες που επισκέπτονται τον ιστότοπο του Lonely Planet, μπορούν να κάνουν κράτηση ή αγορά από ένα ευρύ φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών, όπως υπηρεσίες φιλοξενίας, ενοικίαση αυτοκινήτου, ασφάλεια και ξεναγήσεις.

Το site προσφέρει πληροφορίες για 27.000 προορισμούς σε όλο τον κόσμο και διαθέτει ταξιδιωτικό φόρουμ με κοινότητα που μετρά 1,3 εκατ. μέλη.

 

διαβάστε ακόμα

Ξενοδοχεία | Ισχυρός επενδυτικός προορισμός η Αθήνα - για πρώτη φορά στο top10 των προτιμώμενων ευρωπαϊκών πόλεων
Ν.Χαρδαλιάς | Τουρισμός πολυτελείας: Συνεργασία της Αθήνας- Αττικής με το Ντουμπάι
Εορταστικό χωριό το Πεδίο του Άρεως από τα ερχόμενα Χριστούγεννα
Ευρωπαϊκός τουρισμός 2024 | Ποια σύννεφα σκιάζουν την ανάκαμψη - ETC: +14,3% οι ταξιδιωτικές δαπάνες
Φεστιβάλ Comic Con στη Θεσσαλονίκη
12ος Ποδηλατικός Γύρος Πεδιάδας
21η Ιππική Συνάντηση Μεσσαράς στο Ηράκλειο Κρήτης
Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τραμπολίνο στην Αμαλιάδα
Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων (DPA) | Η Ελλάδα υποδέχεται πανέτοιμη τους τουρίστες
Γαλάζια Σημαία 2024 | Πρωταθλήτρια επί 30 χρόνια η Ισπανία- δεύτερη η Ελλάδα