SpeakerZen: Βράβευση εφαρμογής για τους ομιλητές συνεδρίων στο Google Launchpad

17-07-14 | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Το πρώτο βραβείο στην πρώτη διοργάνωση του Google Launchpad που διεξήχθη τον περασμένο Οκτώβριο στην Αθήνα, απέσπασε η ομάδα της Financial-Academy.gr για την startup εταιρία “SpeakerZen” και την εφαρμογή που ανέπτυξε για την υποβοήθηση των ομιλητών σε συνέδρια.

Η συγκεκριμένη εφαρμογή επιτρέπει την άμεση εισαγωγή πληροφοριών από κινητά, βοηθώντας τους ομιλητές να βελτιώσουν τις ικανότητές τους, καθώς λαμβάνουν άμεσο feedback από το κοινό τους.

Πέντε από τα μέλη της ομάδας του SpeakerZen.me ήταν φοιτητές που έκαναν την πρακτική τους στη Financial-Academy.gr και συμμετείχαν στο Vivafunds.com. Παράλληλα με αυτό το startup, κάποιοι συμμετείχαν στην δημιουργία του ConferenceV.com, μίας διαδικτυακής εφαρμογής που παρείχε διάδραση μεταξύ κοινού και ομιλητών και είχε ήδη χρησιμοποιηθεί σε 4 συνέδρια της Financial-Academy.gr. Έτσι, αυτή η εφαρμογή αποφασίστηκε  να συμμετέχει στον διαγωνισμό του Google Launchpad υπό  την καθοδήγηση του Παναγιώτης Τζέλλου, Entrepreneur, ιδρυτή της Financial-Academy.eu  και της ομάδας του startup  SpeakerZen.me.

Στο Google Launchpad συμμετείχαν εταιρίες τεχνολογίας που είχαν ιδρυθεί πρόσφατα και προγραμματιστές (πάνω από 80 developers και δυνητικοί  νέοι επιχειρηματίες) από όλη την Ελλάδα, με στόχο να μοιραστούν με τους υπόλοιπους τις ιδέες τους και τις τεχνικές δεξιότητές τους, να δημιουργήσουν ομάδες, νέα προϊόντα για την αγορά και να αναπτύξουν τις επιχειρήσεις τους.

Η Financial-Academy ξεκίνησε τις δραστηριότητές της τον Ιούνιο του 2010 με σκοπό την εκπαίδευση και κατάρτιση σε επαγγελματιών μέσω σεμιναρίων, από διάσημους επαγγελματίες, που είναι δραστήριοι σε εγχώριο και διεθνές επίπεδο. 

Η Ελλάδα είναι η δεύτερη χώρα που υποδέχτηκε το Google Launchpad, μετά το Google Campus στο Τελ Αβίβ.

 

διαβάστε ακόμα

Σαντορίνη: Οι τρεις αιτίες για την κατολίσθηση στη Θηρασιά – Τι εκτίμησε ο Λέκκας
Αεροδρόμιο Σητείας | Ο καλύτερος Μάρτιος & το καλύτερο α' τρίμηνο των τελευταίων 9 ετών
Ξενοδοχείο μετατρέπεται σε επιπλωμένα διαμερίσματα στο Πευκί - Αποκατάσταση διατηρητέων με τουριστική χρήση στην Αίγινα
Δήμος Βιάννου | Μέτρα για τη λειψυδρία - Stop στις νέες πισίνες
Προορισμοί: ‘Εκθεση Φωτογραφίας στον Βόλο
Αγώνας Ορεινού Τρεξίματος στον Κόζιακα
Το ρομπότ SOPHIA στην 3η Ολυμπιάδα Ρομποτικής στο Ηράκλειο την Κυριακή
Η Ολυμπιακή Φλόγα από την Ελλάδα στη Γαλλία
«The Crete Trip 2024» στην Κρήτη | πολιτιστικό ταξίδι με 900 φοιτητές από 45 χώρες
Μάνος Κόνσολας | «Χρειαζόμαστε μια Εθνική Πολιτική για τις ορεινές περιοχές»