AxisRooms: διαχείριση διανομής ξενοδοχείων από… το κινητό για πρώτη φορά παγκοσμίως

09-06-14 | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Την πρώτη εφαρμογή στην ιστορία διαχείρισης διανομής στα ξενοδοχεία που θα λειτουργεί από κινητά τηλέφωνα android και υπόσχεται να λύσει τα χέρια των ξενοδόχων στη διαχείριση διανομής των μονάδων τους, η οποία θα γίνεται πια από το... κινητό τους τηλέφωνο, λανσάρει η εταιρία παροχής λύσεων διανομής ξενοδοχείων με χρήση νέων τεχνολογιών, AxisRooms.

Η εφαρμογή αυτή, που ονομάζεται HEX, διατίθεται στην αγορά από τον Ιούνιο και απευθύνεται σε μεγάλο εύρος ανεξάρτητων ξενοδόχων, αλυσίδων και άλλων υπηρεσιών φιλοξενίας. Οι χρήστες αυτοί τώρα είναι σε θέση να αναβαθμίσουν την αποτελεσματικότητα των συστημάτων τους με τη χρήση κινητών τηλεφώνων, αυξάνοντας έτσι την αποτελεσματικότητα των επαφών τους με τα ταξιδιωτικά πρακτορεία στο διαδίκτυο καθώς και άλλα κανάλια εκτός διαδικτύου.

«Όπως αναφέρεται και στη φιλοσοφία της εταιρίας μας “Η διανομή, απλοποιημένη”, η AxisRooms υπόσχεται να κάνει τη διανομή μια εύκολη διαδικασία», δήλωσε ο γενικός διευθυντής της εταιρίας, Anil Kumar Prasanna. Όπως εξήγησε ο κ. Prasanna για την HEX, «η εφαρμογή είναι άλλο ένα κομβικό σημείο στις προσπάθειες της εταιρίας να ελαφρύνει τις διαδικασίες της διανομής, και πρόκειται να αποτελέσει σημείο αναφοράς στο χώρο της διανομής ξενοδοχείων. Θα συνοδεύεται από μια λίστα επιλογών ενώ πρόκειται για το πρώτο σύστημα διαχείρισης ξενοδοχείων που εισάγεται στα συστήματα android των κινητών τηλεφώνων, δίνοντας τη δυνατότητα για αμεσότερη πρόσβαση στη διαχείριση.

Άλλωστε, όπως πρόσθεσε ο κ. Prasanna, «η εφαρμογή λανσαρίστηκε προκειμένου να προσφέρει στους ξενοδόχους ένα χρήσιμο εργαλείο στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που παρουσιάζει το ισχύον σύστημα διανομής, όμως απλοποιεί και τους τρόπους διαχείρισης του ίδιου του συστήματος, αφού θα δίνεται πρόσβαση από παντού και παντού. Δν θα λειτουργεί μόνο ως εργαλείο διανομής αλλά θα αποτελέσει και μια μηχανή επίτευξης καλών πωλήσεων για τους ξενοδόχους».

Η εφαρμογή HEX βρίσκεται σε δοκιμαστική λειτουργία (Beta) και είναι διαθέσιμη στο Google Play Store για συσκευές Android. Σύντομα αναμένεται να λειτουργήσει έκδοση για συσκευές IPhone και Windows.

 

διαβάστε ακόμα

Η AEGEAN και η Olympic Air μετέφεραν το Άγιο Φως στην ελληνική επικράτεια
Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου σε γαστρονομική εκδήλωση στο Βουκουρέστι
Δράσεις για την τουριστική προβολή της Ελλάδας σε Σουηδία και Ελβετία
Ξενοδοχεία | Ποιο είναι το τίμημα του Πόρτο Καρράς;
Οι αεροπορικές εταιρείες βαρέθηκαν να επωμίζονται το κόστος άλλων
Υπερ- τουρισμός | Ο τουριστικός τομέας δεν πρέπει να αγνοήσει τις διαμαρτυρίες των ντόπιων
Τουρισμός 2024 | Sunvil: Το μεγαλύτερο ελληνικό πρόγραμμα στο Ηνωμένο Βασίλειο με 61 νησιά
Έκθεση φωτογραφιών για τη δράση του John D.S. Pendlebury στη Μάχη της Κρήτης
Άυλη Πολιτιστική Κληρονομιά: Η Περίπτωση των Μάηδων της Μακρινίτσας
«Σκιώδης στόλος» του Πούτιν στον Λακωνικό Κόλπο