Υπηρεσία hoteliga από την COSMOTE: Εύκολη διαχείριση των κρατήσεων και των καθημερινών εργασιών για ξενοδοχεία και καταλύματα

18-12-19 | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Η COSMOTE με τη νέα υπηρεσία hoteliga, έρχεται να κάνει καλύτερη την καθημερινότητα των ιδιοκτητών ξενοδοχείων και ενοικιαζομένων δωματίων.

Η υπηρεσία hoteliga, μέσω cloud, δίνει τη δυνατότητα στους ξενοδόχους και τους ιδιοκτήτες ενοικιαζόμενων δωματίων, να διαχειρίζονται εύκολα τις κρατήσεις τους, αλλά και να έχουν τον πλήρη έλεγχο των καθημερινών εργασιών των ξενοδοχείων και των καταλυμάτων τους. Η υπηρεσία hoteliga είναι προσβάσιμη από οποιαδήποτε συσκευή (Laptop, Tablet, Smartphone) και έρχεται να ενισχύσει τη γκάμα ΙΤ υπηρεσιών της COSMOTE, η οποία, μέσα από σύγχρονα ψηφιακά εργαλεία και έξυπνες λύσεις, στηρίζει την ανάπτυξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Ακολουθούν, αναλυτικά οι δυνατότητες που δίνει στους ιδιοκτήτες ξενοδοχείων και λοιπών καταλυμάτων, η hoteliga: 

 - Αποτελεσματική οργάνωση καθημερινών εργασιών, όπως είναι η τιμολόγηση, η έκδοση ειδικών παραστατικών, αλλά και η διαχείριση επισκευών συντήρησης των εγκαταστάσεων μίας ή και περισσότερων ξενοδοχειακών μονάδων, μέσα από την υπηρεσία Property Management System (PMS). 
 - Διαχείριση σε πραγματικό χρόνο όλων των κρατήσεων, που προέρχονται από εξωτερικές πλατφόρμες, όπως booking.com, Expedia, Airbnb κ.α., μέσω της λειτουργικότητας του Channel Manager.
 - Εγκατάσταση Μηχανής Κρατήσεων στο site του ξενοδοχείου, παρέχοντας τη δυνατότητα στους πελάτες τους να κάνουν απευθείας κρατήσεις, με ασφάλεια πληρωμών και χωρίς προμήθεια.  

Η υπηρεσία hoteliga διατίθεται σε 3 πακέτα, ανάλογα με τις ανάγκες και το μέγεθος των ξενοδοχειακών μονάδων. Επίσης, διατίθενται, με έκπτωση έως 33%, 2 πακέτα All-in-One, που προσφέρουν συνδυαστικά όλες τις λειτουργίες της υπηρεσίας hoteliga (σύστημα PMS, Channel Manager για έως δύο πλατφόρμες επιλογής του ξενοδόχου, μηχανή κρατήσεων για το εταιρικό site), με 12μηνη δέσμευση. 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποκτήσουν την υπηρεσία online ή να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για τηλεφωνική επικοινωνία με εκπρόσωπο της COSMOTE. 

Περισσότερες πληροφορίες για την υπηρεσία hoteliga: εδώ

 

διαβάστε ακόμα

Ο συναυλιακός τουρισμός απογειώνει δαπάνες και ζήτηση για διεθνή ταξίδια – «Κλειδί» οι νεότερες γενιές ταξιδιωτών
Τέλος οι Ινσταγκραμικές φωτογραφίες – Οι ταξιδιώτες επιζητούν αληθινές εικόνες ξεκούραστων διακοπών
Πάνω από τις μισές ταξιδιωτικές εταιρίες σχεδιάζουν να επενδύσουν στην A.I.
Τουρισμός | Αυξάνονται οι πρώιμες κρατήσεις για το 2025- Πρώτοι οι Βρετανοί στις κρατήσεις για το α' τρίμηνο
Διευθυντές Ξενοδοχείων Κρήτης | Σεμινάριο για την προστασία των ξενοδοχείων από τρομοκρατική επίθεση ή φυσική καταστροφή
Συνεργασία κοινού κωδικού των Aegean Airlines και Saudia
ASTERIA: Αναβιώνει ο θρυλικός προορισμός της Αθηναϊκής Ριβιέρας
«Απόβαση» 100.000 επισκεπτών το Πάσχα στην Κρήτη
Νέος νόμος για μουσική στα ξενοδοχεία: Εταιρεία παροχής μουσικής παρέχει ελληνική & ξένη μουσική σύμφωνα με την ποσόστωση που απαιτείται
Air France | Η Καλαμάτα νέος προορισμός το καλοκαίρι