Πλατφόρμα εντοπίζει όλα τα παραθαλάσσια θέρετρα της χώρας με βίντεο από ψηλά

30-04-14 | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Τη δυνατότητα να περιηγηθούν «πάνω» από προορισμούς σε όλη την παραθαλάσσια Ελλάδα θα έχουν στο εξής οι ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο μέσα από το ψηφιακό περιβάλλον της διαδικτυακής πλατφόρμας tripinview.com. Η νέα ψηφιακή πλατφόρμα φιλοδοξεί να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο οι ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο επιλέγουν προορισμούς για διακοπές.

Η πλατφόρμα είναι η πρώτη στον κόσμο που προσφέρει γεωδαιτημένα (geo-tagged) εναέρια videos και αεροφωτογραφίες από ελικόπτερο, για το σύνολο των Ελληνικών ακτογραμμών. 

Οι χρήστες θα αποκτούν πρόσβαση σε 200.000 αεροφωτογραφίες και εναέρια βίντεο 120 ωρών από ολόκληρη την Ελληνική ακτογραμμή και μπορούν να εντοπίσουν τους παραθαλάσσιους προορισμούς και τα ξενοδοχεία που τους ενδιαφέρουν, όπως είναι στην πραγματικότητα. Προσφέρει επίσης τη δυνατότητα στα ελληνικά ξενοδοχεία και τους Έλληνες επαγγελματίες του τουρισμού, να εγγραφούν στην πλατφόρμα και να διαφοροποιηθούν, παρουσιάζοντας τα πλεονεκτήματα των προορισμών και των εγκαταστάσεών τους.

Η πλατφόρμα θα δίνει την πραγματική διάσταση των προορισμών για όσους κάνουν διακοπές με σκάφος, για τους εξερευνητές ερημικών παραλιών, για τους λάτρεις των extreme sports, ακόμη και για τους ερασιτέχνες ή τους επαγγελματίες ψαράδες.

Το tripinview.com δημιουργήθηκε από την GeotagAeroview, μια ομάδα νέων επιστημόνων, επαγγελματιών και έμπειρων επιχειρηματιών από την Ελλάδα, που έβαλαν ως σκοπό να κινηματογραφήσουν και να φωτογραφήσουν όλη την Ελληνική ακτογραμμή μέτρο προς μέτρο. 

Στα σχέδια της ομάδας GeotagAeroview είναι να εντάξει στην πλατφόρμα και άλλους μεσογειακούς προορισμούς όπως η Κύπρος, η Ιταλία, η Ισπανία, η Γαλλία, η Τουρκία, η Κροατία και η Μάλτα.

 

 

διαβάστε ακόμα

Έκθεση φωτογραφιών για τη δράση του John D.S. Pendlebury στη Μάχη της Κρήτης
Άυλη Πολιτιστική Κληρονομιά: Η Περίπτωση των Μάηδων της Μακρινίτσας
«Σκιώδης στόλος» του Πούτιν στον Λακωνικό Κόλπο
Δωρεά του IKOS Olivia για τους Αγώνες Ποδηλασίας στον Πολύγυρο
Προβολή του Δήμου Αριστοτέλη και της Χαλκιδικής στη Γαλλία
Η Κέρκυρα προβάλλεται στην Γερμανία ως geocaching προορισμός
Η κοινοπραξία με επικεφαλής την Certares αναλαμβάνει τις χρηματοοικονομικές υποχρεώσεις της FTI GROUP
Global Traveler: Η Ελλάδα καλύτερος προορισμός Ιστορικών Ατραξιόν στον κόσμο – Βραβεία για Μύκονο και Σαντορίνη
ΠΟΞ προς Booking: Παραβιάζεται το νόμιμο δικαίωμα των Ελληνικών ξενοδοχείων στις προκαταβολές
Με πτήσεις της AEGEAN και της Olympic Air θα ταξιδέψει το Άγιο Φως σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας