Jupitee for Hotels: Mobile εφαρμογή που δίνει πληροφορίες καταλύματος στους επισκέπτες

28-04-14 | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Μια εφαρμογή για Android και iOS που επιτρέπει στους πελάτες ξενοδοχείων να ενημερώνονται σχετικά με τις υπηρεσίες του καταλύματος αλλά και για θέματα γενικού ενδιαφέροντος όπως ο καιρός και τα αξιοθέατα επάνω σε χάρτη της περιοχής, ανέπτυξε η Jupitee.

Η mobile εφαρμογή Jupitee for Hotels δίνει τη δυνατότητα σε κάθε επιχείρηση που δραστηριοποιείται στον κλάδο της φιλοξενίας να αναπτύξει τη δική της mobile εφαρμογή για iOS και Android και, αξιοποιώντας την υπηρεσία Jupitee 360, να αναθέσει στη Jupitee την ανάπτυξη και διάθεση της εφαρμογής στα αντίστοιχα appstores. 

Το Jupitee for Hotels αξιοποιεί πλήρως τα τεχνικά χαρακτηριστικά της εκάστοτε συσκευής στην οποία εγκαθίσταται. Ο χρήστης μπορεί, για παράδειγμα, να εντοπίζει τη θέση του στον χάρτη χάρη στο GPS, αλλά και το ξενοδοχείο να χρησιμοποιεί «push notifications» για να ενημερώνει τους επισκέπτες δωρεάν για τυχόν προσφορές ή τοπικές εκδηλώσεις. 

Για παράδειγμα, οι επισκέπτες του ξενοδοχείου Anemon Villas, το οποίο χρησιμοποιεί την εφαρμογή, έχουν τη δυνατότητα να ενημερώνονται για κάθε μια από τις διαθέσιμες βίλες και να κάνουν κράτηση, για τις παροχές του συγκροτήματος, για τις επιλογές που έχουν για φαγητό και ποτό στην ευρύτερη περιοχή των Χανίων, για τις παραλίες, τα αξιοθέατα και τις δραστηριότητες που μπορούν να απολαύσουν χάρη στον ενσωματωμένο χάρτη και τέλος, για τον καιρό και τα χρήσιμα τηλέφωνα ανά κατηγορία ενδιαφέροντος.

Η εφαρμογή είναι πλήρως λειτουργική ακόμη και χωρίς σύνδεση στο internet, έτσι ώστε να μην απαιτείται από τον χρήστη να βρίσκεται διαρκώς συνδεδεμένος στο internet, παροχή που εξυπηρετεί ιδιαίτερα τους ξένους επισκέπτες που κάνουν χρήση roaming.

διαβάστε ακόμα

«Σκιώδης στόλος» του Πούτιν στον Λακωνικό Κόλπο
Δωρεά του IKOS Olivia για τους Αγώνες Ποδηλασίας στον Πολύγυρο
Προβολή του Δήμου Αριστοτέλη και της Χαλκιδικής στη Γαλλία
Η Κέρκυρα προβάλλεται στην Γερμανία ως geocaching προορισμός
Η κοινοπραξία με επικεφαλής την Certares αναλαμβάνει τις χρηματοοικονομικές υποχρεώσεις της FTI GROUP
Global Traveler: Η Ελλάδα καλύτερος προορισμός Ιστορικών Ατραξιόν στον κόσμο – Βραβεία για Μύκονο και Σαντορίνη
ΠΟΞ προς Booking: Παραβιάζεται το νόμιμο δικαίωμα των Ελληνικών ξενοδοχείων στις προκαταβολές
Με πτήσεις της AEGEAN και της Olympic Air θα ταξιδέψει το Άγιο Φως σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας
ΔΥΠΑ | Ενεργοποιήθηκαν 8.575 επιταγές κοινωνικού τουρισμού τον Απρίλιο
Συλλυπητήρια ανακοίνωση από την ΣΕΤΚΕ