Ξενοδοχεία: Προσφέρετε την εμπειρία του Sightrunning στους επισκέπτες σας

13-03-18 | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Ένα μεγάλο ποσοστό των τουριστών ενδιαφέρονται για κάποια αθλητική δραστηριότητα την οποία επιθυμούν να συνεχίσουν και κατά τη διάρκεια των διακοπών τους ή του επαγγελματικού τους ταξιδιού. Ωστόσο πολλές φορές αυτό δεν είναι εύκολο από πλευράς χρόνου καθώς στα επαγγελματικά ταξίδια οι υποχρεώσεις είναι αυξημένες ενώ στα ταξίδια αναψυχής πρώτη προτεραιότητα είναι η περιήγηση και η ξεκούραση.

Εδώ η τεχνολογία έρχεται να δώσει για άλλη μια φορά τη λύση, δίνοντας τη δυνατότητα στους ξενοδόχους να προτείνουν στους επισκέπτες τους μια διαφορετική δραστηριότητα: τρέξιμο σε συνδυασμό με ξενάγηση.

Η εφαρμογή SightRunnin’ Greece συνδυάζει το τρέξιμο ή το περπάτημα με την περιήγηση στα σημαντικότερα αξιοθέατα της πόλης, αφήνοντας τον χρήστη ελεύθερο να επιλέξει ο ίδιος τη διαδρομή που τον ενδιαφέρει, όταν και όποτε ο ίδιος έχει τον χρόνο. Μέσω GPS, το app καθοδηγεί τον χρήστη και φτάνοντας στα διάφορα σημεία ενδιαφέροντος ακούει αυτόματα την ιστορία τους και όλες τις πληροφορίες γύρω από το αξιοθέατο.

Οι επισκέπτες των ξενοδοχείων κατεβάζουν δωρεάν την εφαρμογή μέσω του wi-fi του ξενοδοχείου και κατόπιν αγοράζουν όποια διαδρομή τους ενδιαφέρει. Να σημειωθεί ότι παρόλο που πρόκειται για μια πολύ εύκολη εφαρμογή, η εταιρεία παρέχει την απαραίτητη εκπαίδευση στο προσωπικό του ξενοδοχείου, η οποία διαρκεί 15 λεπτά. 

Η SightRunnin’ Greece παρέχει κάθε μήνα στο συνεργαζόμενο ξενοδοχείο μια λίστα με όλους τους χρήστες που κατέβασαν και αγόρασαν διαδρομή από το δίκτυο του ξενοδοχείου, παρέχοντας με αυτό τον τρόπο χρήσιμες πληροφορίες για το προφίλ των επισκεπτών του.

Επιπλέον, το ξενοδοχείο απολαμβάνει ένα ποσοστό από τις συνολικές αγορές που έκαναν στην εφαρμογή οι επισκέπτες του μέσω του Wi-Fi δικτύου του.

Με τον τρόπο αυτό, το ξενοδοχείο μπορεί να παρέχει στους επισκέπτες του μια μοναδική εμπειρία περιήγησης και αθλητισμού και ταυτόχρονα να αυξήσει τα έσοδά του. 

Στοιχεία επικοινωνίας και για ευκαιρίες συνεργασίας:


Γ.Φιλιππίδης
info@sightrunningreece.com

Κατεβάστε την εφαρμογή από εδώ (για ios και android) http://onelink.to/6fsg67

http://sightrunningreece.com

 

 

 

διαβάστε ακόμα

Σαντορίνη: Οι τρεις αιτίες για την κατολίσθηση στη Θηρασιά – Τι εκτίμησε ο Λέκκας
Αεροδρόμιο Σητείας | Ο καλύτερος Μάρτιος & το καλύτερο α' τρίμηνο των τελευταίων 9 ετών
Ξενοδοχείο μετατρέπεται σε επιπλωμένα διαμερίσματα στο Πευκί - Αποκατάσταση διατηρητέων με τουριστική χρήση στην Αίγινα
Δήμος Βιάννου | Μέτρα για τη λειψυδρία - Stop στις νέες πισίνες
Προορισμοί: ‘Εκθεση Φωτογραφίας στον Βόλο
Αγώνας Ορεινού Τρεξίματος στον Κόζιακα
Το ρομπότ SOPHIA στην 3η Ολυμπιάδα Ρομποτικής στο Ηράκλειο την Κυριακή
Η Ολυμπιακή Φλόγα από την Ελλάδα στη Γαλλία
«The Crete Trip 2024» στην Κρήτη | πολιτιστικό ταξίδι με 900 φοιτητές από 45 χώρες
Μάνος Κόνσολας | «Χρειαζόμαστε μια Εθνική Πολιτική για τις ορεινές περιοχές»