Ξενοδοχεία: Η Nelios εγκανιάζει το Μedia Hub

15-09-17 | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Στη δημιουργία της νέας υπηρεσίας Media Hub προχώρησε η Nelios, υποστηρίζοντας τις digital marketing δυνατότητες και ευκαιρίες στα ξενοδοχεία-συνεργάτες της.

Αποστολή του Media Hub είναι η έρευνα-εκτίμηση-αξιολόγηση και η διαχείριση όλων των media αιτημάτων για (δωρεάν ή επί πληρωμή) προβολή των ξενοδοχείων - συνεργατών της Nelios. Ως απάντηση της σύγχρονης ξενοδοχειακής πραγματικότητας, που δεν είναι άλλη από τον καθημερινό βομβαρδισμό των emails των ξενοδοχείων με αμέτρητες προτάσεις συνεργασίας από ανά τον κόσμο bloggers, influencers, δημοσιογράφους, φωτογράφους κ.ά., άλλες με αμοιβή κι άλλες -το συνηθέστερο- με ανταλλακτικές δωρεάν διαμονές, το Media Hub by Nelios έρχεται να δώσει μια σαφή εικόνα στον ξενοδόχο για το ποια πρόταση αξίζει τελικά να δεχτεί και με ποιους όρους.

Μέσα από ένα ειδικά σχεδιασμένο λογισμικό, το Media Hub by Nelios αναδεικνύει τα πραγματικά επικοινωνιακά οφέλη που μπορούν να προκύψουν από κάθε πρόταση προβολής που προέρχεται από bloggers ή influencers, δίνοντας απαντήσεις σε βασικά ερωτήματα, όπως: Ποιοι από αυτούς έχουν πραγματικό κοινό που τους ακολουθεί; Τι δημογραφικά στοιχεία έχει το κοινό τους; Ποιων τα posts έχουν μεγαλύτερη απήχηση στο κοινό τους (engagement); Ποιων τα blogs έχουν σοβαρό SEO value για το ξενοδοχείο;

Η διερεύνηση, η αξιολόγηση και τελικά η απάντηση σε κάθε αίτημα Μέσου (digital ή μη) για δωρεάν ή επί πληρωμή διαμονή, είναι μια διαδικασία όχι μόνο απαιτητική και χρονοβόρα, αλλά πλέον απαιτεί και εξειδικευμένη γνώση, εργαλεία μέτρησης - αξιολόγησης και, φυσικά, ειδική μεταχείριση. To Media Hub by Nelios, είναι το νέο φίλτρο που αποδιαλέγει μόνο όσα διαθέτουν τα χαρακτηριστικά μιας σωστής και καλής προωθητικής ενέργειας για την αναγνωρισιμότητα αλλά και την πώληση του κάθε καταλύματος.

Το Media Hub προς το παρόν παρέχεται δωρεάν και κατ΄αποκλειστικότητα στους συνεργάτες της Nelios. Στόχος της εταιρείας είναι να προσφέρει στο άμεσο μέλλον αυτόνομη και μεμονωμένη την υπηρεσία σε όλα τα ενδιαφερόμενα ξενοδοχεία.

 

διαβάστε ακόμα

«The Crete Trip 2024» στην Κρήτη | πολιτιστικό ταξίδι με 900 φοιτητές από 45 χώρες
Μάνος Κόνσολας | «Χρειαζόμαστε μια Εθνική Πολιτική για τις ορεινές περιοχές»
Δήμος Αθηναίων: Αυξήθηκαν κατά 54% οι εντολές απομάκρυνσης παράνομων τραπεζοκαθισμάτων
Αγώνας ορεινού τρεξίματος Ανοπαία Ατραπός
Διεθνές Φεστιβάλ Αραδοσίβιων στην Ελασσόνα
Wyndham Hotels & Resorts: Ισχυρό α’ τρίμηνο με ρεκόρ νέων και υπό κατασκευή δωματίων
Πρώην δήμαρχος Βενετίας προς τουρίστες: «Μην πληρώνετε τον φόρο εισόδου στην πόλη»
Έρευνα | Τα καλύτερα και χειρότερα αεροδρόμια στην Ελλάδα, σύμφωνα με τους χρήστες της Google
Ανοίγει την 1η Μαΐου το νέο πολυτελές Amyth of Mykonos | Super Paradise
Ο νέος γενικός διευθυντής του Eliamos Villas Hotel & Spa στην Κεφαλονιά