JR Technologies: Κέντρο έρευνας και τεχνολογίας αερομεταφορέων στα Χανιά

14-02-17 | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

H JR Technologies (JRT) μία από τις πιο καινοτόμες εταιρείες τεχνολογίας για την υποστήριξη των αεροπορικών εταιρειών & της ταξιδιωτικής βιομηχανίας, αποφάσισε να επενδύσει στην Ελληνική Περιφέρεια και πιο συγκεκριμένα στην Κρήτη, δημιουργώντας ένα πρότυπο κέντρο έρευνας & τεχνολογίας για τις εφαρμογές που αναπτύσσει. 

Η εταιρεία επιβεβαιώνει την προσήλωση της να στηρίζει την Ελληνική αγορά, έχοντας εγκαταστήσει την έδρα της στα Χανιά, με στόχο την προσέλκυση νέων επιστημόνων από εξειδικευμένα τμήματα του Πανεπιστημίου Κρήτης. Ήδη στις νέες εγκαταστάσεις,  επιφάνειας 900 τμ που λειτουργούν εδώ και  7 μήνες, απασχολούνται 54 έλληνες επιστήμονες υψηλής εξειδίκευσης στο αντικείμενο της ανάπτυξης λογισμικού. Παράλληλα, η εταιρεία έχει σχεδιάσει μία σειρά εκπαιδευτικών προγραμμάτων και δράσεων που θα υλοποιηθούν στο εκπαιδευτικό κέντρο της εταιρείας στα Χανιά. Ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη  το πρώτο πρόγραμμα κατάρτισης για νέους προγραμματιστές, το οποίο παρέχεται δωρεάν στους 20 συμμετέχοντες, και αξίζει να σημειωθεί ότι σε όλους τους επιτυχόντες θα προσφερθεί μια μόνιμη θέση εργασίας στην εταιρία.   

Τα προϊόντα και οι εφαρμογές που αναπτύσσει η JRT αποτελούν τις πιο ολοκληρωμένες λύσεις γα την αεροπορική και ταξιδιωτική βιομηχανία, ώστε να προσαρμοστούν στα νέα  NDC πρότυπα που έχει θέσει η ΙΑΤΑ σχετικά με τον τρόπο που οι αεροπορικές εταιρίες  προωθούν τα προϊόντα τους προς το επιβατικό κοινό. Η αγορά αυτή αναμένεται να αναπτυχθεί δυναμικά τα επόμενα χρόνια και ο απώτερος σκοπός της εταιρείας είναι η συνεισφορά στην ελληνική κοινωνία και οικονομία, με τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και την υλοποίηση  επωφελών πρωτοβουλιών  για την ελληνική αγορά.

Ο George Khairallah, Πρόεδρος της JR Technologies δήλωσε:  «Η JRT πιστεύει στη νέα γενιά και  επενδύει σε αυτή, υποστηρίζοντας την εξέλιξη  της, καθώς αποτελεί το μέλλον μίας  χώρας. Γι’ αυτό στηρίζουμε δράσεις που στοχεύουν στην ανάπτυξη, των δεξιοτήτων και των ενδιαφερόντων τους και στη δημιουργία του κατάλληλου περιβάλλοντος που θα τους βοηθήσει να αναπτυχθούν σωστά. Στόχος μας είναι να κρατήσουμε τα Ελληνικά «ταλέντα» στην Ελλάδα και να ενισχύσουμε την εγχώρια αγορά, προσφέροντας νέες θέσεις εργασίας και βοηθώντας σε θέματα ανεργίας και οικονομικής ανάπτυξης.”

Η JR Technologies κατέχει ηγετική θέση στις δραστηριότητες λιανικής αεροπορικών ναύλων και το New Distribution Capabilities (NDC). Με την ίδρυσή του το 2015 στα Χανιά, το Κέντρο Καινοτομίας της  JR Technologies επικεντρώνεται στην υποστήριξη της υιοθέτησης του NDC και φημίζεται για την ταχεία δημιουργία προτύπων στην ταξιδιωτική βιομηχανία και τις απαράμιλλες δυνατότητές του στην Έρευνα και την Ανάπτυξη στο χώρο αυτό.  Με εγκαταστάσεις σε Αθήνα και Δουβλίνο η JR Technologies προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις NDC που υποστηρίζουν όλα τα κανάλια, άμεσα και έμμεσα, διανομής αεροπορικών ναύλων. 

διαβάστε ακόμα

Σαντορίνη: Οι τρεις αιτίες για την κατολίσθηση στη Θηρασιά – Τι εκτίμησε ο Λέκκας
Αεροδρόμιο Σητείας | Ο καλύτερος Μάρτιος & το καλύτερο α' τρίμηνο των τελευταίων 9 ετών
Ξενοδοχείο μετατρέπεται σε επιπλωμένα διαμερίσματα στο Πευκί - Αποκατάσταση διατηρητέων με τουριστική χρήση στην Αίγινα
Δήμος Βιάννου | Μέτρα για τη λειψυδρία - Stop στις νέες πισίνες
Προορισμοί: ‘Εκθεση Φωτογραφίας στον Βόλο
Αγώνας Ορεινού Τρεξίματος στον Κόζιακα
Το ρομπότ SOPHIA στην 3η Ολυμπιάδα Ρομποτικής στο Ηράκλειο την Κυριακή
Η Ολυμπιακή Φλόγα από την Ελλάδα στη Γαλλία
«The Crete Trip 2024» στην Κρήτη | πολιτιστικό ταξίδι με 900 φοιτητές από 45 χώρες
Μάνος Κόνσολας | «Χρειαζόμαστε μια Εθνική Πολιτική για τις ορεινές περιοχές»