Travelotopos: Καινοτόμο σύστημα διαδικτυακών κρατήσεων ενός προορισμού

17-07-15 | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Τη δυνατότητα να διαθέτουν τις υπηρεσίες τους και σαν μεμονωμένες επιχειρήσεις αλλά και να συμμετέχουν στη δημιουργία δυναμικών πακέτων σε συνεργασία με άλλες επιχειρήσεις, προσφέρει στις τουριστικές επιχειρήσεις το σύστημα online κρατήσεων των ταξιδιωτικών υπηρεσιών προορισμού Travelotopos, προσφέροντας καινοτόμες υπηρεσίες.

Το Travelotopos είναι πλήρως παραμετροποιημένο σύστημα online κρατήσεων που αφορά το κλάδο του τουρισμού και τις υπηρεσίες που χτίζουν την εμπειρία του πελάτη σε ένα προορισμό. Οι υπηρεσίες αυτές ενδεικτικά είναι: θαλάσσιες περιηγήσεις, tours, transfer, εστιατόριο, γάμοι, έξτρα ξενοδοχειακές υπηρεσίες, ενοικίαση οχήματος και άλλα.

Το σύστημα της Travelotopos έχει χτιστεί με τρόπο ώστε να είναι πολύ φιλικό στη διαχείριση από τους χρήστες (admin-extranet) και πολύ εύκολο για τους πελάτες (landing-front_end) όπου σε λίγα βήματα κάνουν τις κρατήσεις τους.

Οι επιχειρήσεις του τουρισμού έχοντας σαν εργαλείο το Travelotopos booking engine και χρησιμοποιώντας τις λειτουργίες του, μπορούν να χτίσουν μία επιτυχημένη στρατηγική πωλήσεων στο διαδίκτυο. Τους δίνεται η δυνατότητα να οργανώσουν και να αυξήσουν τις συνεργασίες τους με άλλες επιχειρήσεις και να γίνουν μέλη μίας μεγάλης ομάδας του τουριστικού κλάδου.

Έχουν χρησιμοποιηθεί τεχνολογίες αιχμής και οι χρήστες μπορούν να οργανώσουν και να πουλήσουν τις υπηρεσίες τους όπως ποτέ άλλοτε. Ενδεικτικά κάποιων καινοτομιών: Δυναμικό πακέτο, Market (cluster – ομάδα από επιχειρήσεις με συμπληρωματικές επιχειρήσεις στον τουρισμό), έξυπνη διανομή πόρων (αποφυγή over_booking), δυναμικό cms με δυνατότητα παρουσίασης video, πολυγλωσσία, σύστημα μεταπωλητών με δυνατότητα επίτευξης συνεργασιών όλων των ειδών, review system, affiliation system.

διαβάστε ακόμα

Υπερ- τουρισμός | Ο τουριστικός τομέας δεν πρέπει να αγνοήσει τις διαμαρτυρίες των ντόπιων
Τουρισμός 2024 | Sunvil: Το μεγαλύτερο ελληνικό πρόγραμμα στο Ηνωμένο Βασίλειο με 61 νησιά
Έκθεση φωτογραφιών για τη δράση του John D.S. Pendlebury στη Μάχη της Κρήτης
Άυλη Πολιτιστική Κληρονομιά: Η Περίπτωση των Μάηδων της Μακρινίτσας
«Σκιώδης στόλος» του Πούτιν στον Λακωνικό Κόλπο
Δωρεά του IKOS Olivia για τους Αγώνες Ποδηλασίας στον Πολύγυρο
Προβολή του Δήμου Αριστοτέλη και της Χαλκιδικής στη Γαλλία
Η Κέρκυρα προβάλλεται στην Γερμανία ως geocaching προορισμός
Η κοινοπραξία με επικεφαλής την Certares αναλαμβάνει τις χρηματοοικονομικές υποχρεώσεις της FTI GROUP
Global Traveler: Η Ελλάδα καλύτερος προορισμός Ιστορικών Ατραξιόν στον κόσμο – Βραβεία για Μύκονο και Σαντορίνη