Wyndham | Νέο ξενοδοχείο Trademark Collection στην Αθήνα

06-12-22 | ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ

Σημαντική αύξηση του χαρτοφυλακίου ξενοδοχείων της στην Ευρώπη, τη Μ. Ανατολή, την Ευρασία και την Αφρική πραγματοποίησε το 2022 η Wyndham Hotels & Resorts, η οποία πλέον μετρά πάνω από 550 ξενοδοχεία στην περιοχή ΕΜΕΑ.

Η αύξηση αυτή επιτεύχθηκε με το άνοιγμα νέων ξενοδοχείων αλλά και με την εισαγωγή νέων brand.

Καθώς η ταξιδιωτική αγορά συνεχίζει να ανακάμπτει, η συνεχιζόμενη επέκτασή μας στην περιοχή ΕΜΕΑ αποτελεί παρακαταθήκη της δύναμης και την ανθεκτικότητας της βιομηχανίας μας, δήλωσε ο πρόεδρος ΕΜΕΑ της Wyndham, κ. Δημήτρης Μανίκης.

Η ανάπτυξή μας στηρίζει το όραμά μας να κάνουμε τη διαμονή προσβάσιμη σε όλους, και αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό σε μια περιοχή όπως η ΕΜΕΑ, όπου διαβλέπουμε ισχυρές προοπτικές, τόσο σε νέους όσο και υφιστάμενους προορισμούς, υπογράμμισε.

Η ταχεία επέκταση στην Κ. Ευρώπη είχε ως επίκεντρο την αγορά του brand Vienna House, το οποίο προστέθηκε ως το 23ο brand στο χαρτοφυλάκιο του ομίλου τον Σεπτέμβριο.

Mε πάνω από 40 ξενοδοχεία της ανώτερης και μεσαίας κατηγορίας, η Wyndham ήταν σε θέση να διευρύνει περαιτέρω την παρουσία της σε σημαντικές αγορές. Ο όμιλος απέκτησε για πρώτη φορά παρουσία στην Πολωνία το 2022, με το άνοιγμα ξενοδοχείου Wyndham στο Wrocław.

Στη σημαντική Γερμανική αγορά, η Wyndham διεύρυνε την παρουσία της το 2022, ανεβάζοντας το σύνολο των ξενοδοχείων της σε περισσότερα από 130, με την προσθήκη των νέων ξενοδοχείων Ramada by Wyndham Essen, Wyndham Garden Munich Messe και Super 8 by Wyndham Koblenz. Ο όμιλος διεύρυνε επίσης το brand Trademark Collection στο Ντίσελντορφ.

Επιπλέον, ο όμιλος επεκτάθηκε και σε μεμονωμένες ευρωπαϊκές αγορές, και στην Ελλάδα εγκαινίασε το TRYP by Wyndham Corfu Dassia, στην Ιταλία το Wyndham Garden Florence, και στην Πορτογαλία νέο ξενοδοχείο στο Πόρτο με το brand Trademark Collection.

Στο brand Ramada by Wyndham υπήρξε επίσης επέκταση με νέα ξενοδοχεία στη Slatina της Ρουμανίας και στη Μούρθια της Ισπανίας.

Στην Τουρκία, η Wyndham ενίσχυσε την παρουσία της ως η αυτοαποκαλούμενη μεγαλύτερη διεθνής ξενοδοχειακή αλυσίδα με βάση τον αριθμό των ξενοδοχείων και με 10 νέα ξενοδοχεία στην Κωνσταντινούπολη, την Αττάλεια και άλλες περιοχές.

Παράλληλα, προετοιμάζονται νέα ξενοδοχεία της Trademark Collection στην Αθήνα, το Mainz της Γερμανίας και στο ski resort Razlog της Ρουμανίας.

 

διαβάστε ακόμα

Διευθυντές Ξενοδοχείων Κρήτης | Σεμινάριο για την προστασία των ξενοδοχείων από τρομοκρατική επίθεση ή φυσική καταστροφή
Συνεργασία κοινού κωδικού των Aegean Airlines και Saudia
ASTERIA: Αναβιώνει ο θρυλικός προορισμός της Αθηναϊκής Ριβιέρας
«Απόβαση» 100.000 επισκεπτών το Πάσχα στην Κρήτη
Νέος νόμος για μουσική στα ξενοδοχεία: Εταιρεία παροχής μουσικής παρέχει ελληνική & ξένη μουσική σύμφωνα με την ποσόστωση που απαιτείται
Air France | Η Καλαμάτα νέος προορισμός το καλοκαίρι
In –Edit, Φεστιβάλ Μουσικών Ταινιών στη Θεσσαλονίκη
Ανακαίνιση του κτηρίου της πρώην Φοιτητικής Εστίας του Παντείου - λειτούργησε αρχικά ως ξενοδοχείο
Αδελφοποίηση του δήμου Αίγινας με τον δήμο Tarpon Springs στη Φλόριντα
Σαντορίνη: Οι τρεις αιτίες για την κατολίσθηση στη Θηρασιά – Τι εκτίμησε ο Λέκκας