Βrown Hotels: Άλλη μία άδεια για το ξενοδοχείο Lighthouse Athens στην Ομόνοια

14-04-21 | ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ

Άλλη μία άδεια για την ολοκλήρωση της επένδυσης στο ξενοδοχείο Lighthouse Athens εξασφάλισε ο ισραηλινός ξενοδοχειακός όμιλος Brown Hotels.

Ειδικότερα, η υπηρεσία Νεώτερων Μνημείων και Τεχνικών Έργων Αττικής, Ανατολικής Στερεάς Ελλάδας και Κυκλάδων του υπουργείου Πολιτισμού ενέκρινε την εκτέλεση εργασιών εσωτερικών διαρρυθμίσεων και στατικής ενίσχυσης του κτιρίου του πρώην ξενοδοχείου La Mirage επί της οδού Μ. Κοτοπούλη 3, στην Ομόνοια, καθώς και αλλαγής όψης και διαμόρφωση δώματος, από την εταιρεία EASTMED CAPITAL PROPERTY 1 M IKE, υπό τον όρο αυτές να είναι σύμφωνες με τις διατάξεις πολεοδομικές, κτιριοδομικές ή άλλων αρχών.

Ο ξενοδοχειακός όμιλος που επεκτείνεται με ραγδαίους ρυθμούς στην Αθήνα έχει στο χαρτοφυλάκιο του στην ευρύτερη περιοχή της πλατείας Ομονοίας το Brown Αcropol και το Dave Red Athens ενώ ελέγχει τουλάχιστον άλλα 3 μικρότερα ξενοδοχεία στην πρωτεύουσα και ένα στο παραλιακό μέτωπο.  

Γενικότερα, στην ευρύτερη περιοχή της Ομονοίας καταγράφεται μεγάλο ενδιαφέρον για νέες επενδύσεις στον ευρύτερο χώρο της φιλοξενίας και εστίασης. Στο πλαίσιο αυτό, η υπηρεσία Νεώτερων Μνημείων και Τεχνικών Έργων Αττικής, Ανατολικής Στερεάς Ελλάδας και Κυκλάδων του υπουργείου Πολιτισμού έδωσε άλλη μία έγκριση στον μισθωτή κ. Κωνσταντίνο Φονταλή, υπό συγκεκριμένους όρους για εγκατάσταση και λειτουργία της χρήσης «Αναψυκτήριο» σε ισόγειο κατάστημα, που βρίσκεται στο πρώην ξενοδοχείο «Μέγας Αλέξανδρος» στη συμβολή των οδών Πλατεία Ομονοίας 19 και Αθηνάς.

 

διαβάστε ακόμα

Σαντορίνη: Οι τρεις αιτίες για την κατολίσθηση στη Θηρασιά – Τι εκτίμησε ο Λέκκας
Αεροδρόμιο Σητείας | Ο καλύτερος Μάρτιος & το καλύτερο α' τρίμηνο των τελευταίων 9 ετών
Ξενοδοχείο μετατρέπεται σε επιπλωμένα διαμερίσματα στο Πευκί - Αποκατάσταση διατηρητέων με τουριστική χρήση στην Αίγινα
Δήμος Βιάννου | Μέτρα για τη λειψυδρία - Stop στις νέες πισίνες
Προορισμοί: ‘Εκθεση Φωτογραφίας στον Βόλο
Αγώνας Ορεινού Τρεξίματος στον Κόζιακα
Το ρομπότ SOPHIA στην 3η Ολυμπιάδα Ρομποτικής στο Ηράκλειο την Κυριακή
Η Ολυμπιακή Φλόγα από την Ελλάδα στη Γαλλία
«The Crete Trip 2024» στην Κρήτη | πολιτιστικό ταξίδι με 900 φοιτητές από 45 χώρες
Μάνος Κόνσολας | «Χρειαζόμαστε μια Εθνική Πολιτική για τις ορεινές περιοχές»