Πρόταση για μίσθωση έκτασης και δημιουργία ξενοδοχείου στην Ζάκυνθο

15-09-20 | ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ

To Kέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων έχει δεχθεί πρόταση από τον κ. Δαυίδ Μαρίνο για την μακροχρόνια ενοικίαση, (30 έτη), οικοπέδου ιδιοκτησίας του στην περιοχή Τραγάκι Ζακύνθου, με μέγιστο ετήσιο μίσθωμα να μην ξεπερνά τα 12.000 ευρώ.

Σκοπός του είναι η ανέγερση πολυτελούς θεματικής τουριστικής μονάδας υψηλών προδιαγραφών δωματίων/κατοικιών αξιοποιώντας την πλήρη δυνατότητα δόμησης της ιδιοκτησίας σύμφωνα με τις κείμενες πολεοδομικές διατάξεις.

Η κατασκευή της Τουριστικής μονάδας θα έχει αρχικό προϋπολογισμό 1.200.000 ευρώ. Στόχος είναι η λειτουργία της ξενοδοχειακής μονάδας να αρχίσει το Καλοκαίρι του 2021.

Το προφίλ των πελατών θα είναι κυρίως εύποροι Έλληνες της διασποράς, (Αμερική-Καναδάς-Αυστραλία-Αφρική). Για την εκμετάλλευση της μονάδας θα συσταθεί εταιρεία ειδικού σκοπού με έδρα τη Ζάκυνθο. Σύμφωνα με την πρόταση η μονάδα θα είναι ένα σύμπλεγμα κτηρίων, με πισίνες, χώρους υγειονομικού ενδιαφέροντος και θεματικού χαρακτήρα με στόχο την προώθηση της Ζακυνθινής και Μεσογειακής κουζίνας και των τοπικών πρώτων υλών μαγειρέματος.

 

διαβάστε ακόμα

Γιατί η ΕΕ αγοράζει ακόμα ρωσικό αέριο;
Alltours | Ταξίδια γνωριμίας με Ολυμπιακή Ριβιέρα, Χαλκιδική και Κρήτη Γερμανών πρακτόρων
Ελληνικός τουρισμός 2023 | 5 Περιφέρειες είχαν το 90,5% των εισπράξεων και το 84% των επισκέψεων
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή βραβεύει εξέχοντα αρχιτεκτονικά έργα σε όλη την Ευρώπη
ΕΟΤ: Προβολή της Ελλάδας στη Μεγάλη Βρετανία για τουρισμό περιπέτειας
Γερμανικός τουρισμός: +63% οι δαπάνες για διακοπές το καλοκαίρι του 2024 – Τρίτη επιλογή η Ελλάδα
Ελληνικός τουρισμός 2024 | Τι δείχνουν οι προγραμματισμένες αεροπορικές θέσεις για τη σεζόν - η εικόνα ανά αγορά και αεροδρόμιο
Ισπανικός τουρισμός | Νέο ρεκόρ αναμένεται το 2024
Προβολή της Ρόδου στην Ολλανδική και Βελγική αγορά
Χαλκιδική: Fam trip 20 τουριστικών πρακτόρων από 12 χώρες