Άδειες για δύο πλωτές εξέδρες σε Μύκονο και Χαλκιδική

11-08-20 | ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ

Δύο άδειες για πλωτές εξέδρες εγκρίθηκαν από τους αρμόδιους φορείς, προς τοποθέτηση σε θαλάσσιες περιοχές της Μυκόνου και της Χαλκιδικής.

Ειδικότερα, η Γενική Γραμματεία Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων,  ενέκρινε την τοποθέτηση πλωτής εξέδρας επιφάνειας 36,05 τ.μ. για λογαριασμό της εταιρείας ΝΟΤΙΟΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ Α.Ε., στη θέση ΠΛΑΚΑ ΠΑΤΕΡΑ του Ορνού της Μυκόνου, για εποχική χρήση έως 6 μηνών. Η πρόσβαση στην πλωτή εξέδρα, η οποία έχει ως σκοπό την ευκολότερη πρόσβαση των λουομένων, θα γίνεται μέσω δύο διαδρόμων σύνδεσης, επιφανείας 3,65 τ.μ. και 6,32 τ.μ. αντίστοιχα.

Παράλληλα, η Γενική Γραμματεία Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων,  ενέκρινε την τοποθέτηση πλωτής εξέδρας επιφάνειας 51,79 τ.μ. για λογαριασμό του ξενοδοχείου EAGLES PALACE στη θέση Σκάλα Νέων Ρόδων Αριστοτέλη Χαλκιδικής, για εποχική χρήση έως έξι μηνών. Η εν λόγω πλωτή εξέδρα, θα χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά και μόνο για την προσωρινή πρόσδεση σκαφών, ενώ σε περίπτωση ανεύρεσης αρχαίων, πολιτιστικής φύσης αντικειμένων κατά την διάρκεια των εργασιών τοποθέτησής της πλωτής, οι υπεύθυνοι του έργου οφείλουν να τις διακόψουν και να ειδοποιήσουν αμέσως την Εφορεία Εναλίων Αρχαιοτήτων, προκειμένου να προβεί στις απαιτούμενες ενέργειες.

διαβάστε ακόμα

Ξενοδοχείο μετατρέπεται σε επιπλωμένα διαμερίσματα στο Πευκί - Αποκατάσταση διατηρητέων με τουριστική χρήση στην Αίγινα
Δήμος Βιάννου | Μέτρα για τη λειψυδρία - Stop στις νέες πισίνες
Προορισμοί: ‘Εκθεση Φωτογραφίας στον Βόλο
Αγώνας Ορεινού Τρεξίματος στον Κόζιακα
Το ρομπότ SOPHIA στην 3η Ολυμπιάδα Ρομποτικής στο Ηράκλειο την Κυριακή
Η Ολυμπιακή Φλόγα από την Ελλάδα στη Γαλλία
«The Crete Trip 2024» στην Κρήτη | πολιτιστικό ταξίδι με 900 φοιτητές από 45 χώρες
Μάνος Κόνσολας | «Χρειαζόμαστε μια Εθνική Πολιτική για τις ορεινές περιοχές»
Δήμος Αθηναίων: Αυξήθηκαν κατά 54% οι εντολές απομάκρυνσης παράνομων τραπεζοκαθισμάτων
Αγώνας ορεινού τρεξίματος Ανοπαία Ατραπός