Η επόμενη μέρα: Επιχορηγήσεις για ξενοδοχεία σε Σύρο, Αντίπαρο, Τζιά και Νάξο

09-04-20 | ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ

Με την ελπίδα ταχείας εξόδου από αυτή την εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία για κάθε επιχειρηματική δραστηριότητα, το Tornos News θα συνεχίζει να δημοσιεύει επενδυτικά σχέδια, τα οποία έχουν εγκριθεί το προηγούμενο διάστημα από τις αρμόδιες αρχές. 

Η δυναμική που είχε αναπτυχθεί πριν την εμφάνιση του ιού για την υλοποίηση νέων επενδύσεων στον τουρισμό, αποτελεί έναν επιπλέον λόγο για την περαιτέρω στήριξη του τομέα, ο οποίος συνεισέφερε τα μέγιστα στην προσπάθεια εξόδου της χώρας από την οικονομική κρίση των τελευταίων ετών.

Αναλυτικά, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου έχει εγκρίνει:

1.Eπενδυτικό σχέδιο της επιχείρησης ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗΣ, που αναφέρεται στην ίδρυση ξενοδοχείου 5 αστέρων στον οικισμό Σαν Μιχάλη στην περιοχή Άνω Μεριά της Σύρου, δυναμικότητας 10 δωματίων 20 κλινών, συνολικού επιλέξιμου κόστους ίσου με 1.107.335,63 ευρώ και συνολικού ενισχυόμενου κόστους ίσου με 998.900,36 ευρώ.

2. Επενδυτικό σχέδιο της υπό σύσταση επιχείρησης ALIVA, που αναφέρεται στην ίδρυση ξενοδοχείου 3 αστέρων δυναμικότητας 8 δωματίων και 14 κλινών στο νησί της Αντιπάρου, συνολικού επιλέξιμου κόστους ίσου με 614.913,03 ευρώ και συνολικού ενισχυόμενου κόστους ίσου με 555.113,75 ευρώ.

3.Επενδυτικό σχέδιο της υπό σύσταση επιχείρησης OTZIAS BAY ΙΚΕ, που αναφέρεται στην ίδρυση ξενοδοχείου 5 αστέρων με δυναμικότητα 24 σουίτες των 48 κλινών στη Τζια, συνολικού επιλέξιμου κόστους ίσου με 2.498.686,69 ευρώ και συνολικού ενισχυόμενου κόστους ίσου με 2.334.852,01 ευρώ.

4. Επενδυτικό σχέδιο της επιχείρησης ELEGANT AVATON RESORT A.E., που αναφέρεται στη δημιουργία ξενοδοχειακής μονάδας 5 αστέρων δυναμικότητας 30 δωματίων των  50 κλινών, στην περιοχή Καμάρι Κάμπου Αλυκό Νάξου, συνολικού επιλέξιμου κόστους ίσου με 2.580.000 ευρώ και συνολικού ενισχυόμενου κόστους ίσου με 2.580.000 ευρώ.

 

 

 

 

διαβάστε ακόμα

Η AEGEAN και η Olympic Air μετέφεραν το Άγιο Φως στην ελληνική επικράτεια
Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου σε γαστρονομική εκδήλωση στο Βουκουρέστι
Δράσεις για την τουριστική προβολή της Ελλάδας σε Σουηδία και Ελβετία
Ξενοδοχεία | Ποιο είναι το τίμημα του Πόρτο Καρράς;
Οι αεροπορικές εταιρείες βαρέθηκαν να επωμίζονται το κόστος άλλων
Υπερ- τουρισμός | Ο τουριστικός τομέας δεν πρέπει να αγνοήσει τις διαμαρτυρίες των ντόπιων
Τουρισμός 2024 | Sunvil: Το μεγαλύτερο ελληνικό πρόγραμμα στο Ηνωμένο Βασίλειο με 61 νησιά
Έκθεση φωτογραφιών για τη δράση του John D.S. Pendlebury στη Μάχη της Κρήτης
Άυλη Πολιτιστική Κληρονομιά: Η Περίπτωση των Μάηδων της Μακρινίτσας
«Σκιώδης στόλος» του Πούτιν στον Λακωνικό Κόλπο