Η επόμενη μέρα: Άδειες για τουριστικές κατοικίες σε Σαντορίνη Λευκάδα, Κύθνο, Θάσο και Βόλβη

01-04-20 | ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ

Η επενδυτική δυναμική του ελληνικού τουρισμού που είχε αναπτυχθεί πριν την εξάπλωση του κορωνoϊού αφορούσε τόσο σε μεγάλα όσο και σε μικρομεσαία επιχειρηματικά σχέδια.

Η εξάπλωση του κορωνοϊού έχει παγώσει στη παρούσα φάση κάθε τουριστική δραστηριότητα και στη χώρα μας. Όμως πρέπει να βλέπουμε και την επόμενη μέρα. Η Πολιτεία πρέπει να στηρίξει τόσο τις υφιστάμενες επιχειρήσεις όσο και αυτές που σκοπεύουν να υλοποιήσουν νέα επιχειρηματικά σχέδια με το πέρας της κρίσης.   Στο πλαίσιο αυτό το Tornos News θα συνεχίζει να δημοσιεύει επενδυτικά σχέδια, τα οποία έχουν εγκριθεί από τις αρμόδιες αρχές.

Οι αρμόδιες υπηρεσίες δόμησης δήμων έχουν χορηγήσει άδειες για τουριστικές κατοικίες και επιπλωμένα διαμερίσματα σε Σαντορίνη Λευκάδα, Κύθνο, Θάσο και Βόλβη.

Αναλυτικά:

Η υπηρεσία δόμησης του Δήμου Θήρας έχει χορηγήσει άδεια στον Παύλο Χαραλάμπους και στον Κωνσταντίνο Χαραλάμπους για 2 νέα διώροφα κτίρια τουριστικής επαγγελματικής χρήσης με πισίνα στη Σαντορίνη. 

Η υπηρεσία δόμησης του Δήμου Λευκάδας έχει χορηγήσει άδεια στην κα. Μαρία Σταύρακα και στον κ. Ροντογιάννη Κωνσταντίνο για νέο συγκρότημα κατοικιών τουριστικής χρήσης 2 όμοιων διώροφων και 2 όμοιων υπόσκαφων με 4 πισίνες στην περιοχή Τσουκαλάδες Λευκάδας.

Η υπηρεσία δόμησης του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης έχει χορηγήσει άδεια στην εταιρεία ΑΣΤΡΙΝΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Ε.Ε. για εγκατάσταση 4ων ανεξάρτητων επιπλωμένων διαμερισμάτων με ειδικό σήμα λειτουργίας του ΕΟΤ στην Κύθνο.  

Η υπηρεσία δόμησης του Δήμου Καβάλας έχει χορηγήσει άδεια στην εταιρεία ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΚΟΥ ΙΚΕ για συγκρότημα 2 διώροφων οικοδομών και μίας ισόγειας για ενοικιαζόμενα διαμερίσματα στη περιοχή Λιμένας Θάσου.

Η ίδια υπηρεσία δόμησης του Δήμου έχει χορηγήσει άδεια στην εταιρεία PRIME-TOYΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Α.Ε. για κτίριο ενοικιαζόμενων διαμερισμάτων 4 κλειδιών στη Θάσο.

Τέλος, η υπηρεσία δόμησης του Δήμου Λαγκαδά έχει χορηγήσει άδεια στην εταιρεία ΜΟΡΘΑΝΟΣ Α&Δ. ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ Ο.Ε. για ανέγερση διώροφου κτίσματος ενοικιαζόμενων δωματίων με πισίνα στην περιοχή Σταυρού Βόλβης. 

 

διαβάστε ακόμα

Αεροδρόμιο Σητείας | Ο καλύτερος Μάρτιος & το καλύτερο α' τρίμηνο των τελευταίων 9 ετών
Ξενοδοχείο μετατρέπεται σε επιπλωμένα διαμερίσματα στο Πευκί - Αποκατάσταση διατηρητέων με τουριστική χρήση στην Αίγινα
Δήμος Βιάννου | Μέτρα για τη λειψυδρία - Stop στις νέες πισίνες
Προορισμοί: ‘Εκθεση Φωτογραφίας στον Βόλο
Αγώνας Ορεινού Τρεξίματος στον Κόζιακα
Το ρομπότ SOPHIA στην 3η Ολυμπιάδα Ρομποτικής στο Ηράκλειο την Κυριακή
Η Ολυμπιακή Φλόγα από την Ελλάδα στη Γαλλία
«The Crete Trip 2024» στην Κρήτη | πολιτιστικό ταξίδι με 900 φοιτητές από 45 χώρες
Μάνος Κόνσολας | «Χρειαζόμαστε μια Εθνική Πολιτική για τις ορεινές περιοχές»
Δήμος Αθηναίων: Αυξήθηκαν κατά 54% οι εντολές απομάκρυνσης παράνομων τραπεζοκαθισμάτων