Η επόμενη μέρα: Επιχορηγήσεις για 4 ξενοδοχεία σε Σαντορίνη και Μύκονο

01-04-20 | ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ

Με την ελπίδα ταχείας εξόδου από αυτή την εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία για κάθε επιχειρηματική δραστηριότητα, το Tornos News θα συνεχίζει να δημοσιεύει επενδυτικά σχέδια, τα οποία έχουν εγκριθεί το προηγούμενο διάστημα από τις αρμόδιες αρχές.

Η δυναμική που είχε αναπτυχθεί πριν την εμφάνιση του κορωνοϊού για την υλοποίηση νέων επενδύσεων στον τουρισμό, αποτελεί έναν επιπλέον λόγο για την στήριξη του τομέα, ο οποίος συνεισέφερε τα μέγιστα στην προσπάθεια εξόδου της χώρας από την οικονομική κρίση των τελευταίων ετών.

Αναλυτικά, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου έχει εγκρίνει:

1.Eπενδυτικό σχέδιο της επιχείρησης MEDITERRANEAN MANAGΕMENT COMPANY C.O. , που αναφέρεται στην ίδρυση ξενοδοχείου 4 αστέρων, 6 δωματίων των 16 κλινών στην περιοχή Ημεροβίγλι της Σαντορίνης, συνολικού επιλέξιμου κόστους ίσου με 861.431,41 ευρώ και συνολικού ενισχυόμενου κόστους ίσου με 821.040,26 ευρώ.

2. Επενδυτικό σχέδιο της επιχείρησης Aegean Blue Επιχειρήσεις Νινιού - Πέππα Μονοπρόσωπη ΙΚΕ, που αναφέρεται στην ίδρυση ξενοδοχείου 4 αστέρων, δυναμικότητας 11 δωματίων των 32 κλινών, εντός του παραδοσιακού οικισμού Οίας Σαντορίνης, συνολικού επιλέξιμου κόστους ίσου με 1.519.658,99 ευρώ και συνολικού ενισχυόμενου κόστους ίσου με 1.491.352,38 ευρώ.

3.Επενδυτικό σχέδιο της επιχείρησης BOHEME I.K.E., που αναφέρεται στην ίδρυση ξενοδοχείου 5 αστέρων, δυναμικότητας 18 δωματίων των 40 κλινών στη θέση Καλό Λιβάδι της Μυκόνου,  συνολικού επιλέξιμου κόστους ίσου με 2.076.875,94 ευρώ και συνολικού ενισχυόμενου κόστους ίσου με 1.791.421,50 ευρώ.

4.Επενδυτικό σχέδιο της υπό σύσταση επιχείρησης ΑΛΕΡ ΙΚΕ, που αναφέρεται στην ίδρυση ξενοδοχείου κλασικού τύπου, τεσσάρων αστέρων, 21 δωματίων, 42 κλινών στον Άγιο Στέφανο Μυκόνου, συνολικού επιλέξιμου κόστους ίσου με 1.742.381,44 ευρώ και συνολικού ενισχυόμενου κόστους ίσου με 1.625.851,74 ευρώ.

διαβάστε ακόμα

Προβολή της Ελλάδας στη Στοκχόλμη ως ιδανικός προορισμός για συνταξιούχους
Η συμβολή του ΞΕΕ στην τουριστική ανάδειξη του Έβρου
To πρώτο Σχολείο Τουρισμού OnTour Κρήτης - Μαλεβίζι στις 28 Μαΐου
Το προεδρείο της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης της ΚΕΔΕ
Ταξίδι γνωριμίας με τη Ρόδο από αποστολή της Jet2Holidays
Ο συναυλιακός τουρισμός απογειώνει δαπάνες και ζήτηση για διεθνή ταξίδια – «Κλειδί» οι νεότερες γενιές ταξιδιωτών
Τέλος οι Ινσταγκραμικές φωτογραφίες – Οι ταξιδιώτες επιζητούν αληθινές εικόνες ξεκούραστων διακοπών
Πάνω από τις μισές ταξιδιωτικές εταιρίες σχεδιάζουν να επενδύσουν στην A.I.
Τουρισμός | Αυξάνονται οι πρώιμες κρατήσεις για το 2025- Πρώτοι οι Βρετανοί στις κρατήσεις για το α' τρίμηνο
Διευθυντές Ξενοδοχείων Κρήτης | Σεμινάριο για την προστασία των ξενοδοχείων από τρομοκρατική επίθεση ή φυσική καταστροφή