Η επόμενη μέρα: Επιχορηγήσεις για 4 ξενοδοχεία στη Μύκονο

27-03-20 | ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ

Με την ελπίδα ταχείας εξόδου από αυτή την εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία για κάθε επιχειρηματική δραστηριότητα, το Tornos News θα συνεχίζει να δημοσιεύει τουριστικά επενδυτικά σχέδια, τα οποία έχουν εγκριθεί το προηγούμενο διάστημα από τις αρμόδιες αρχές. 

Η δυναμική που είχε αναπτυχθεί πριν την εμφάνιση του ιού για την υλοποίηση νέων επενδύσεων στον τουρισμό, αποτελεί έναν επιπλέον λόγο για την στήριξη του τομέα, ο οποίος συνεισέφερε τα μέγιστα στην προσπάθεια εξόδου της χώρας από την οικονομική κρίση των τελευταίων ετών.

Ειδικότερα, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου έχει εγκρίνει:

α) το επενδυτικό σχέδιο της επιχείρησης  CONGRESS WORLD EVENT TRAVEL που αναφέρεται στην ίδρυση ξενοδοχείου τύπου επιπλωμένων διαμερισμάτων κατηγορίας 3 αστέρων, δυναμικότητας 5 διαμερισμάτων των 30 κλινών στην θέση Καραπέτης Μυκόνου, συνολικού επιλέξιμου κόστους ίσου με 927.769,33 ευρώ και συνολικού ενισχυόμενου κόστους ίσου με 818.895,06 ευρώ.

β)  το επενδυτικό σχέδιο της επιχείρησης  ΙΡΙΔΑ Α.Ε. που αναφέρεται στην ίδρυση ξενοδοχείου κατηγορίας 3 αστέρων, δυναμικότητας 30 δωματίων των 41 κλινών στην Άνω Μερά Μυκόνου, συνολικού επιλέξιμου κόστους ίσου με 1.501.068,01 ευρώ και συνολικού ενισχυόμενου κόστους ίσου με 1.428.032,92 ευρώ.

γ) το επενδυτικό σχέδιο της υπό σύσταση επιχείρησης ROYALBLUE REAL ESTATE INVESTMENTS Ι.Κ.Ε., που αναφέρεται στην ίδρυση ξενοδοχείου 3 αστέρων, 23 δωματίων των 63 κλινών, στην περιοχή Καρδαμίδα, εντός των ορίων του οικισμού της Άνω Μεράς Μυκόνου, συνολικού επιλέξιμου κόστους ίσου με 1.063.000 ευρώ και συνολικού ενισχυόμενου κόστους ίσου με 1.031.453 ευρώ.

δ) το επενδυτικό σχέδιο της υπό σύσταση επιχείρησης ARPA COLLECTIONS HELLAS Ι.Κ.Ε., που αναφέρεται στην ίδρυση ξενοδοχείου 4 αστέρων, 16 δωματίων των 34 κλινών, στην περιοχή Αγίου Στεφάνου στη Μύκονο,  συνολικού επιλέξιμου κόστους ίσου με 1.591.062,35 ευρώ και συνολικού ενισχυόμενου κόστους ίσου με 1.459.787,76 ευρώ.

 

διαβάστε ακόμα

«Σκιώδης στόλος» του Πούτιν στον Λακωνικό Κόλπο
Δωρεά του IKOS Olivia για τους Αγώνες Ποδηλασίας στον Πολύγυρο
Προβολή του Δήμου Αριστοτέλη και της Χαλκιδικής στη Γαλλία
Η Κέρκυρα προβάλλεται στην Γερμανία ως geocaching προορισμός
Η κοινοπραξία με επικεφαλής την Certares αναλαμβάνει τις χρηματοοικονομικές υποχρεώσεις της FTI GROUP
Global Traveler: Η Ελλάδα καλύτερος προορισμός Ιστορικών Ατραξιόν στον κόσμο – Βραβεία για Μύκονο και Σαντορίνη
ΠΟΞ προς Booking: Παραβιάζεται το νόμιμο δικαίωμα των Ελληνικών ξενοδοχείων στις προκαταβολές
Με πτήσεις της AEGEAN και της Olympic Air θα ταξιδέψει το Άγιο Φως σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας
ΔΥΠΑ | Ενεργοποιήθηκαν 8.575 επιταγές κοινωνικού τουρισμού τον Απρίλιο
Συλλυπητήρια ανακοίνωση από την ΣΕΤΚΕ