7 νέα ξενοδοχεία στην Ελλάδα από την ισραηλινή αλυσίδα Brown Hotels

03-09-19 | ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ

Τη λειτουργία 7 νέων ξενοδοχείων στην Ελλάδα έως το 2023 σχεδιάζει η αλυσίδα πολυτελών boutique ξενοδοχείων, Brown Hotels. Την ίδια περίοδο, η ισραηλινή ξενοδοχειακή εταιρεία θα ξεκινήσει τη λειτουργία 3 ξενοδοχείων στη Γερμανία, ενός στο Λονδίνο και 4 ακόμη boutique hotels στο Ισραήλ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εταιρεία έχει ήδη δρομολογήσει τη λειτουργία 7 νέων ξενοδοχείων στο Ισραήλ τους επόμενους 15 μήνες, 5 εκ των οποίων βρίσκονται στο Τελ Αβίβ και 2 στην Ιερουσαλήμ. Εξάλλου, από την ίδρυσή της το 2010 έως σήμερα, η Brown Hotels η οποία εξειδικεύεται στα πολυτελή ξενοδοχεία τύπου boutique, λειτουργεί 6 ξενοδοχεία στο Τελ Αβίβ, 2 στην Ιερουσαλήμ και ένα ξενοδοχείο στην Κροατία.

Ειδικότερα, τις προσεχείς ημέρες στο Τελ Αβίβ ανοίγουν τις πύλες τους τα ξενοδοχεία WOM, 48 δωματίων και Dave Levinsky, 27 δωματίων. Τους επόμενους μήνες, ξεκινά τη λειτουργία του το ξενοδοχείο Theodor επί της λεωφόρου Rothschild, το οποίο διαθέτει 34 δωμάτια σε στιλ Bauhaus, ενώ μέσα στο χειμώνα αναμένεται και η έναρξη του ξενοδοχείου Bobo το οποίο διαθέτει 200 δωμάτια. Την άνοιξη, το Τελ Αβίβ υποδέχεται επίσης το Deborah Brown, ένα ξενοδοχείο 90 δωματίων στην τοποθεσία του πρώην ξενοδοχείου Deborah όπου λειτουργούσε παλαιότερα το Sheraton.

Παράλληλα, στην Ιερουσαλήμ ξεκινούν σύντομα τη λειτουργία τους το Brown JLM με 46 δωμάτια και το Brown Machneyehuda των 113 δωματίων.

Τέλος, η αλυσίδα προσδοκά ότι με τα νέα της ξενοδοχεία θα ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην ισραηλινή φιλοξενία, συνεισφέροντας στην ανάπτυξη του τουρισμού της χώρας αλλά και στην προσφορά των υπηρεσιών της στο εξωτερικό.

διαβάστε ακόμα

ΠΟΞ προς Booking: Παραβιάζεται το νόμιμο δικαίωμα των Ελληνικών ξενοδοχείων στις προκαταβολές
Με πτήσεις της AEGEAN και της Olympic Air θα ταξιδέψει το Άγιο Φως σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας
ΔΥΠΑ | Ενεργοποιήθηκαν 8.575 επιταγές κοινωνικού τουρισμού τον Απρίλιο
Συλλυπητήρια ανακοίνωση από την ΣΕΤΚΕ
MyCoast: | Η νέα ψηφιακή εφαρμογή για την τήρηση της νομιμότητας σε αιγιαλό και παραλίες
Τουρισμός | "Διασκεδάστε με σεβασμό" στις Βαλεαρίδες Νήσους - η νέα καμπάνια για υπευθυνότητα των τουριστών
Έρευνα: Μεγαλώνει το «παράθυρο» κρατήσεων στα ταξίδια – Η Ευρώπη πρωταθλήτρια
Έντονη ζήτηση για ταξίδια στην Αμερική το 2024
HolidayCheck: Εκδήλωση στην Κρήτη για την τοποθέτηση των ξενοδοχείων στις γερμανόφωνες αγορές
Ε.Ξ. Ρόδου | Αίτημα στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου για Τμήμα Σπουδών Φιλοξενίας στη Ρόδο