Eπενδυτικό ενδιαφέρον για τα ακίνητα της ΕΤΑΔ

15-03-19 | ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ

Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της Εταιρείας Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ Α.Ε.) στην Διεθνή Έκθεση MIPIM που πραγματοποιήθηκε στις Κάννες από τις 12 έως τις 15 Μαρτίου. Η 30η MIPIM συγκέντρωσε και φέτος τους μεγαλύτερους επενδυτές και παράγοντες του κλάδου των ακινήτων από περισσότερες από 100 χώρες του κόσμου. Πρόκειται για μια εκ των σημαντικότερων Διεθνών Εκθέσεων του κλάδου και αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για την προβολή και προώθηση των επενδυτικών ευκαιριών της χώρας στον κλάδο των ακινήτων.

Η ΕΤΑΔ συμμετείχε φέτος για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στη συγκεκριμένη Έκθεση, στο πλαίσιο του εθνικού περιπτέρου που διοργάνωσε ο Οργανισμός Enterprise Greece, στο οποίο έλαβαν μέρος και άλλες σημαντικές εταιρείες από τον κλάδο των ακινήτων.

Επικεφαλής της αποστολής της ΕΤΑΔ ήταν ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Εταιρείας κ. Γιάννης Πολύζος, ο οποίος ηγήθηκε ομάδας υψηλόβαθμων στελεχών της Γενικής Διεύθυνσης Αξιοποίησης Ακινήτων και Επιχειρηματικών Μονάδων & του Τομέα Marketing, Επικοινωνίας και Εταιρικών Υποθέσεων της ΕΤΑΔ. 

Το περίπτερο της ΕΤΑΔ δέχθηκε πλήθος επισκεπτών, οι οποίοι έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέορν για το χαρτοφυλάκιο ακινήτων της εταιρείας, αλλά και για τις τάσεις του κλάδου των ακινήτων στην Ελλάδα. Τα στελέχη της εταιρείας πραγματοποίησαν συναντήσεις με  σημαντικές εταιρείες ακινήτων, επενδυτές, εταιρείες ανάπτυξης ακινήτων και ξενοδοχειακές αλυσίδες από χώρες όπως οι: ΗΠΑ, Αγγλία, Γαλλία, Αίγυπτο, Κορέα. Στόχος των συναντήσεων ήταν η προβολή και η προώθηση των σημαντικών projects αξιοποίησης της Εταιρείας που πρόκειται να ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα.

Τα στελέχη των συγκεκριμένων εταιρειών έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον τόσο για τουριστικά ακίνητα, όσο και για εμπορικά ακίνητα και επενδύσεις σε κατοικίες. 

Η ΕΤΑΔ, η μεγαλύτερη εταιρεία διαχείρισης και αξιοποίησης της ιδιωτικής ακίνητης περιουσίας του Δημοσίου, με 9 συνολικά συμμετοχές στη συγκεκριμένη Έκθεση ακινήτων θα συνεχίσει να προωθεί τα ακίνητά της σε παρόμοιες εκθέσεις τους επόμενους μήνες στο πλαίσιο του στρατηγικού της σχεδιασμού για την ανάπτυξη και περαιτέρω προώθηση των ακινήτων της.

Με τη συστηματική συμμετοχή της τα τελευταία χρόνια στη συγκεκριμένη Διεθνή Έκθεση, αλλά και με τις σχεδιαζόμενες συμμετοχές σε άλλες σχετικές εκθέσεις η ΕΤΑΔ αποσκοπεί στην καθιέρωσή της στον διεθνή χάρτη του real estate, την προβολή και την προώθηση των ακινήτων του χαρτοφυλακίου της σε θεσμικούς επενδυτές, διαχειριστές χαρτοφυλακίων ακινήτων, χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, ιδιώτες επενδυτές και την προσέλκυση στοχευμένου επενδυτικού ενδιαφέροντος. 

Στο πλαίσιο της Έκθεσης και των σχετικών επενδυτικών σεμιναρίων που πραγματοποιήθηκαν τονίστηκε και επιβεβαιώθηκε το κλίμα αισιοδοξίας και ενδιαφέροντος των επενδυτών για τον κλάδο ακινήτων της Ελλάδος.

 
 
 
 
 

διαβάστε ακόμα

Σαντορίνη: Οι τρεις αιτίες για την κατολίσθηση στη Θηρασιά – Τι εκτίμησε ο Λέκκας
Αεροδρόμιο Σητείας | Ο καλύτερος Μάρτιος & το καλύτερο α' τρίμηνο των τελευταίων 9 ετών
Ξενοδοχείο μετατρέπεται σε επιπλωμένα διαμερίσματα στο Πευκί - Αποκατάσταση διατηρητέων με τουριστική χρήση στην Αίγινα
Δήμος Βιάννου | Μέτρα για τη λειψυδρία - Stop στις νέες πισίνες
Προορισμοί: ‘Εκθεση Φωτογραφίας στον Βόλο
Αγώνας Ορεινού Τρεξίματος στον Κόζιακα
Το ρομπότ SOPHIA στην 3η Ολυμπιάδα Ρομποτικής στο Ηράκλειο την Κυριακή
Η Ολυμπιακή Φλόγα από την Ελλάδα στη Γαλλία
«The Crete Trip 2024» στην Κρήτη | πολιτιστικό ταξίδι με 900 φοιτητές από 45 χώρες
Μάνος Κόνσολας | «Χρειαζόμαστε μια Εθνική Πολιτική για τις ορεινές περιοχές»