Νέο τετράστερο ξενοδοχείο στον Μυλοπόταμο Ρεθύμνης

19-09-18 | ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ

Εγκρίθηκαν οι περιβαλλοντικοί όροι για την κατασκευή και λειτουργία τετράστερου ξενοδοχείου ιδιοκτησίας της ATALI HOTELS Α.Ε., στη θέση Φουρνοκέφαλο, έξω από τον οικισμό Μπαλί στο Μυλοπόταμο Ρεθύμνης.

Η συνολική δυναμικότητα της μονάδας είναι 194 κλίνες, οι οποίες αναπτύσσονται σε 72 δωμάτια σε 3 πτέρυγες. Οι πτέρυγες θα διαθέτουν, υπόγειο, ισόγειο και όροφο.

Το ξενοδοχειακό συγκρότημα, ιδιοκτησίας της εταιρείας ATALI HOTELS A.E., θα κατασκευαστεί σε οικόπεδο συνολικής επιφάνειας 14398.34m2

Το γήπεδο της εγκατάστασης είναι επικλινές, κλίσης περίπου 19% σε απόσταση περίπου 500μ από τη θάλασσα. H πρόσβαση στη μονάδα θα γίνεται από ιδιωτική οδό μονής κατεύθυνσης που εξυπηρετεί το οικόπεδο. Ανατολικότερα της οδού, υπάρχει δημοτική οδός μονής και δημοτική οδός διπλής κατεύθυνσης πλάτους 8,00μ. για την πρόσβαση στην ξενοδοχειακή μονάδα.

Η απόσταση του οικοπέδου από τα όρια του οικισμού Σίσες ανέρχεται στα 10 χλμ., 5 χλμ. από την Σκεπαστή, 8,5 χλμ. από το Πάνορμο και 7,5 χλμ. από το Πέραμα.

Το ξενοδοχείο θα διαθέτει μία κεντρική αίθουσα υποδοχής με υπόγειο που συνδέει τις πτέρυγες Α και Β. Θα κατασκευαστεί ένα εστιατόριο, δύο πισίνες, μια παιδική και μια κανονική, ένα υπαίθριο μπαρ στον χώρο της κεντρικής πισίνας καθώς και δύο γήπεδα στην δυτική πλευρά του οικοπέδου, ένα γήπεδο τένις και ένα γήπεδο βόλεϊ.

Για τη διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου προτείνεται να κατασκευαστούν παρτέρια όπου θα φυτευτούν καλλωπιστικά φυτά, ενώ παράλληλα όλες οι εκτάσεις που είναι ελεύθερες θα φυτευτούν με δέντρα, καλλωπιστικά φυτά και χλοοτάπητα. Θα φυτευτούν πορτοκαλιές, λεμονιές, ροδιές, ελιές, βερικοκιές, διάφοροι θάμνοι και καλλωπιστικά φυτά. Επίσης θα φυτευτεί χλοοτάπητας σε μικρή έκταση.

Το ξενοδοχείο θα λειτουργεί εποχιακά από Απρίλιο έως Οκτώβριο.

διαβάστε ακόμα

«The Crete Trip 2024» στην Κρήτη | πολιτιστικό ταξίδι με 900 φοιτητές από 45 χώρες
Μάνος Κόνσολας | «Χρειαζόμαστε μια Εθνική Πολιτική για τις ορεινές περιοχές»
Δήμος Αθηναίων: Αυξήθηκαν κατά 54% οι εντολές απομάκρυνσης παράνομων τραπεζοκαθισμάτων
Αγώνας ορεινού τρεξίματος Ανοπαία Ατραπός
Διεθνές Φεστιβάλ Αραδοσίβιων στην Ελασσόνα
Wyndham Hotels & Resorts: Ισχυρό α’ τρίμηνο με ρεκόρ νέων και υπό κατασκευή δωματίων
Πρώην δήμαρχος Βενετίας προς τουρίστες: «Μην πληρώνετε τον φόρο εισόδου στην πόλη»
Έρευνα | Τα καλύτερα και χειρότερα αεροδρόμια στην Ελλάδα, σύμφωνα με τους χρήστες της Google
Ανοίγει την 1η Μαΐου το νέο πολυτελές Amyth of Mykonos | Super Paradise
Ο νέος γενικός διευθυντής του Eliamos Villas Hotel & Spa στην Κεφαλονιά