Διεθνές επενδυτικό ενδιαφέρον για τη μαρίνα Αλίμου

24-11-17 | ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ

Μεγάλο διεθνές  επενδυτικό ενδιαφέρον παρατηρείται  με την προκήρυξη του διαγωνισμού για την μακροχρόνια μίσθωση της μαρίνας Αλίμου, τη μεγαλύτερη των Βαλκανίων, με την μεγάλη λιμενολεκάνη που έχει δυνατότητες ελλιμενισμού άνω των 1000 σκαφών , αλλά και και τη δυνατότητα τουριστικής εκμετάλλευσης της χερσαίας ζώνης. Σχολιάζει σχετικά ο έμπειρος τουρστικός παράγοντας, που συχνά αρθοργραφεί στο Tornos News:

Ο μεγάλος κράχτης είναι ακριβώς η χερσαία ζώνη στην οποία, με ΠΔ που δύναται να εκδοθεί, θα  προβλέπεται η ευρύτερη τουριστική ανάπτυξη της, ώστε να  είναι δυνατή η χωροθέτηση μεγάλης ξενοδοχειακής μονάδας πολυτελείας καθώς και λοιπές εγκαταστάσεις εστίασης, αναψυχής, ναυπηγοεπισκευαστικό σταθμό και εμπορικές δραστηριότητες.

Ήδη, συνεργάτες μου από το Λονδίνο ζητούν  περισσότερες πληροφορίες,  πέραν της σχετικής προκήρυξης, για λογαριασμό σοβαρών πελατών τους.

Εκτιμώ ότι ο διαγωνισμός θα είναι επιτυχέστατος και λίαν επωφελής για τον τουρισμό, συμπληρώνοντας τόσο την επένδυση του Ελληνικού, όσο και τις επενδύσεις του Αστέρα Βουλιαγμένης και Αστέρα Γλυφάδας, εμπλουτίζοντας το τουριστικό προϊόν με εγκαταστάσεις πολυτελείας και καθιστώντας την Αθηναϊκή Ριβιέρα τον πολυτελέστερο σύνθετο προορισμό της Μεσογείου.

Προϋπόθεση πάντα για την επιτυχή κατάληξη των ιδιωτικών επενδυτικών δραστηριοτήτων, είναι η δημιουργία φιλικού επενδυτικού κλίματος και η ταχύτατη απεμπλοκή των στρατηγικών επενδύσεων από τα γραφειοκρατικά γρανάζια, προς όφελος της εθνικής οικονομίας.

 

διαβάστε ακόμα

Τέλος οι Ινσταγκραμικές φωτογραφίες – Οι ταξιδιώτες επιζητούν αληθινές εικόνες ξεκούραστων διακοπών
Πάνω από τις μισές ταξιδιωτικές εταιρίες σχεδιάζουν να επενδύσουν στην A.I.
Τουρισμός | Αυξάνονται οι πρώιμες κρατήσεις για το 2025- Πρώτοι οι Βρετανοί στις κρατήσεις για το α' τρίμηνο
Διευθυντές Ξενοδοχείων Κρήτης | Σεμινάριο για την προστασία των ξενοδοχείων από τρομοκρατική επίθεση ή φυσική καταστροφή
Συνεργασία κοινού κωδικού των Aegean Airlines και Saudia
ASTERIA: Αναβιώνει ο θρυλικός προορισμός της Αθηναϊκής Ριβιέρας
«Απόβαση» 100.000 επισκεπτών το Πάσχα στην Κρήτη
Νέος νόμος για μουσική στα ξενοδοχεία: Εταιρεία παροχής μουσικής παρέχει ελληνική & ξένη μουσική σύμφωνα με την ποσόστωση που απαιτείται
Air France | Η Καλαμάτα νέος προορισμός το καλοκαίρι
In –Edit, Φεστιβάλ Μουσικών Ταινιών στη Θεσσαλονίκη