Σε αναζήτηση ξενοδοχείου στην Αθήνα και η Hard Rock International

16-07-17 | ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ

Μια ακόμη διεθνής φίρμα από το χώρο του τουρισμού και της ψυγαγωγίσς, η Hard Rock International, βρίκσεται σε αναζήτηση 5άστερης ξενοδοχειακής μονάδας στην Αθήνα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του newmoney.gr, ο αμερικανικός όμιλος βρίσκεται στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων για τη δημιουργία 5άστερης ξενοδοχειακής μονάδας άνω των 200 δωματίων στο κέντρο της Αθήνας. Από τη στιγμή που θα κλείσει η μίσθωση του ακινήτου υπολογίζεται ότι θα απαιτηθεί περίοδος έξι μηνών για τις εργασίες ώστε το νέο πολυτελές ξενοδοχείο να είναι έτοιμο για τη θερινή σεζόν του 2018.

Όπως αναφέρεται, για το συγκεκριμένο εγχείρημα η Hard Rock θα συνεργαστεί με την κυρία Παναγιώτα Κελέση και τον κ. Ιωάννη Ανδρικόπουλο, οι οποίοι μπήκαν δυναμικά το τελευταίο διάστημα στην ξενοδοχειακή αγορά της Αθήνας ανοίγοντας, πολύ πρόσφατα, στις αρχές Ιουνίου, το ολοκαίνουριο 4άστερο «Athenaeum Grand Hotel» επί της λεωφόρου Συγγρού 142, ενώ σε κοινοπρακτικό σχήμα με τον αμερικανικό όμιλο κατέβηκαν και στον εν εξελίξει διαγωνισμό για τη διεκδίκηση του πρώην ακινήτου της Αγροτικής Τράπεζας στο Σύνταγμα, στη γωνία των οδών Πανεπιστημίου και Κριεζώτου, καταθέτοντας εν συνεχεία ασφαλιστικά μέτρα λόγω του αποκλεισμού τους στο στάδιο της τεχνικής αξιολόγησης.

Κατά τις πληροφορίες, έχει εξεταστεί η περίπτωση του πρώην ξενοδοχείου «Acropol» στην Ομόνοια, το οποίο έκλεισε κατά τη διάρκεια της δύσκολης περιόδου 2010-2011, με τα πολλά λουκέτα στην ξενοδοχειακή αγορά της Αθήνας, καθώς και ένα ακόμη κενό κτίριο στην οδό Πειραιώς. Ειδικά η οδός Πειραιώς έχει βρεθεί εσχάτως στο στόχαστρο ουκ ολίγων επενδυτών από τον τουριστικό κλάδο, και όχι μόνο, δεδομένου ότι είναι από τους λίγους μεγάλους οδικούς άξονες του κέντρου της Αθήνας ο οποίος διαθέτει πολλά άδεια, λόγω της κρίσης, κτίρια που προσφέρονται για μετασκευή. 

Η Hard Rock International έχει θέσει συγκεκριμένες προδιαγραφές για την ξενοδοχειακή αγορά της Αθήνας με στόχο ξενοδοχεία μεγάλης δυναμικότητας, άνω των 170 δωματίων, 4 ή 5 αστέρων. 

διαβάστε ακόμα

Global Traveler: Η Ελλάδα καλύτερος προορισμός Ιστορικών Ατραξιόν στον κόσμο – Βραβεία για Μύκονο και Σαντορίνη
ΠΟΞ προς Booking: Παραβιάζεται το νόμιμο δικαίωμα των Ελληνικών ξενοδοχείων στις προκαταβολές
Με πτήσεις της AEGEAN και της Olympic Air θα ταξιδέψει το Άγιο Φως σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας
ΔΥΠΑ | Ενεργοποιήθηκαν 8.575 επιταγές κοινωνικού τουρισμού τον Απρίλιο
Συλλυπητήρια ανακοίνωση από την ΣΕΤΚΕ
MyCoast: | Η νέα ψηφιακή εφαρμογή για την τήρηση της νομιμότητας σε αιγιαλό και παραλίες
Τουρισμός | "Διασκεδάστε με σεβασμό" στις Βαλεαρίδες Νήσους - η νέα καμπάνια για υπευθυνότητα των τουριστών
Έρευνα: Μεγαλώνει το «παράθυρο» κρατήσεων στα ταξίδια – Η Ευρώπη πρωταθλήτρια
Έντονη ζήτηση για ταξίδια στην Αμερική το 2024
HolidayCheck: Εκδήλωση στην Κρήτη για την τοποθέτηση των ξενοδοχείων στις γερμανόφωνες αγορές