Βραβεία Coral Travel- Μόσχα: δεύτερο καλύτερο ξενοδοχείο το Pilot Beach της Κρήτης, στα top 100 και τα Atrium Palace και Nana Beach - ψήφισαν 275.000 πελάτες!

18-03-15 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Τρία ελληνικά ξενοδοχεία ψηφίστηκαν στα top 100 των βραβείων Starway World Best Hotels, του μεγάλου τουριστικού οργανισμού Coral Travel, που δραστηριοποιείται στη Ρωσία, Τουρκία, Ουκρανία, Πολωνία, Λευκορωσία και Γεωργία) και διακινεί τουρίστες σε 5.000 ξενοδοχεία σε 28 χώρες.

Την πιο σημαντική διάκριση είχε το Pilot Beach, στη Γεωργιούπολη, ένα όμορφο ψαροχώρι ανάμεσα στα Χανιά και το Ρέθυμνο, που ψηφίστηκε δεύτερο καλύτερο ξενοδοχείο στο top 100 των πελατών του Coral Travel.

Στην 47η θέση ψηφίστηκε το Atrium Palace Spa Resort στη Ρόδο και στην 92η θέση το Nana Beach της Κρήτης.

Τα βραβεία Starway World Best Hotels με τα 100 καλύτερα ξενοδοχεία στις 28 χώρες, όπου στέλνει τουρίστες το Coral Travel, ψηφίστηκαν από 274. 953 πελάτες του οργανισμού, Ρώσους, Ουκρανούς, χώρες ΚΑΚ, Γεωργία, Πολωνία, Τουρκία και βαλκανικές χώρες. Συμπληρώθηκαν, δηλαδή, ερωτηματολόγια από το 20% της συνολικής πελατείας του, που ανέρχεται σε 2,9 εκατ.τουρίστες. Οι πελάτες αξιολογούν το προσωπικό, την κατάσταση των δωματίων και του ξενοδοχείου, τα τρόφιμα και τα ποτά, την καθαριότητα, τις υπηρεσίες για παιδιά, τον κήπο και την πισίνα, καθώς και τις δυνατότητες για τον αθλητισμό. 

Επισημαίνται ότι η Coral Travel Company αποτελεί μέρος του μεγάλου διεθνούς οργανισμού OTI Holding, που ιδρύθηκε το 1992. Ο ΟΤΙ Holding κατέχει επίσης εταιρείες όπως η Odeon Tour (που δραστηριοποιείται σε Τουρκία, Αίγυπτο, Ταϊλάνδη, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και Ισπανία), Sunmar Tour (Ρωσία), Royal Flight (Ρωσία), αλυσίδα ταξιδιωτικών γραφείων Coral Travel Agency Chain (Ρωσία, Ουκρανία), A-Class Travel (Ρωσία, Τουρκία), Wezyr Holydays (Πολωνία), Holiday Market Service (Tουρκία), OGD Security & Consultancy (Tουρκία) και ξενοδοχεία, όπως τα Otium Eco Club Side 5 *, Xanadu Resort Hotel 5 *, Otium Seven Seas 5*, Otium Hotel Life 5*.

Η Τουρκία είχε 53 ξενοδοχεία στα top 100, η Αίγυπτος 13, η Ταϊλανδη 10, η Δομινικανή Δημοκρατία 6, από 3 η Ελλάδα και η Βουλγαρία, από δυο το Μεξικό, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, η Ινδία, η Ινδονησία και οι Μαλδίβες, και από ένα η Ισπανία και το Βιετνάμ.

Η τελετή της απονομής των Starway World Best Hotels - 2014 πραγματοποιήθηκε στο Lotte Hotel της Μόσχας, χθες Τρίτη, συγκεντρώνοντας εκπροσώπους απο ξενοδοχεία, εθνικά γραφεία τουρισμού στη Ρωσία, πρεσβείες, αεροπορικές εταιρείες, ταξιδιωτικούς πράκτορες της Coral Travel, δημοσιογράφους και ηγετικά στελέχη του ομίλου ΟΤΙ από διάφορες χώρες.

Κορυφαίο ξενοδοχείο ψηφίστηκε το Gloria Golf Resort στο Μπέλεκ (Τουρκία) και στην τρίτη θέση, μετά το δεύτερο Pilot Beach, ήρθε το Delphin Deluxe Resort στην Αλάνια (Τουρκία).

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος του Coral Travel, Coşkun Yurt, τα καλύτερα ξενοδοχεία, που επιλέγουν οι πελάτες, παρουσιάζουν αυξημένη ζήτηση. Γι αυτό και ολα τα συνεργαζόμενα ξενοδοχεία επιδιώκουν την αναβάθμιση των υπηρεσιών τους, γεγονός που προκαλεί ανακατάξεις στην κορυφή των βραβείων κάθε χρόνο.

Το Pilot Beach Resort

To Pilot Beach Resort (φωτογραφίες κάτω) διαθέτει 450 δωματία και σουίτες διαφόρων τύπων. Το συγκρότημα αναπτύσσεται σε έκταση 150 στρεμμάτων σε μία πανέμορφη περιοχή, με λουλούδια ελαιώνες και δέντρα αβοκάντο, βρίσκεται δε πάνω στην μήκους 7 χιλιομέτρων αμμώδη παραλία της Γεωργιούπολης η οποία έχει χαρακτηριστεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση ως περιοχή ιδιαίτερου φυσικού κάλους,

Όπως τονίζεται στην ιστοσελίδα του, "ο τρόπος ζωής στο Pilot Beach Resort δένει αρμονικά με την φύση και την θάλασσα. Οι φιλοξενούμενοι απολαμβάνουν την ζεστή ατμόσφαιρα των ιδιωτικών bungalows και των σουιτών σε ένα μοναδικά όμορφο φυσικό περιβάλλον. Όλα τα δωμάτια και οι σουίτες βρίσκονται σε συγκροτήματα bungalows που θυμίζουν μικρές "εξοχικές κατοικίες", δημιουργώντας μικρές γειτονιές γύρω από τις πισίνες ή την παραλία του ξενοδοχείου.

Εμπνευσμένο από το φυσικό περιβάλλον, τους χρωματισμούς των ποταμών, την λίμνη του Κουρνά, καθώς και το Κρητικό Πέλαγος, το ξενοδοχείο έχει σχεδιαστεί ώστε να προσφέρει στους επισκέπτες του άμεση πρόσβαση στην εκπληκτική παραλία του κόλπου ή σε μία από τις πισίνες του. Οι επισκέπτες του Pilot Beach Resort μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε καλαίσθητα bungalows και σουίτες, όπως επίσης και πολυτελείς σουίτες με ιδιωτική πισίνα. Σχεδόν όλα τα bungalows έχουν θέα σε πισίνα ή στην θάλασσα.

Τα εξαιρετικά εστιατόρια του ξενοδοχείου δελεάζουν τις αισθήσεις, προσφέροντας αυθεντική ελληνική κουζίνα, ιταλικές νοστιμιές αλλά και διεθνή, a la carte μενού.

Το Pilot Beach Resort διαθέτει οργανωμένο health club ενώ παράλληλα διοργανώνονται και μια σειρά από δραστηριότητες που εξασφαλίζουν ότι οι επισκέπτες έχουν πάντα κάτι νέο να απολαύσουν.

Βραβευμένο για την ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών, το Pilot Beach Resort διαθέτει την εξειδίκευση καθώς και άρτιες εγκαταστάσεις για τη διοργάνωση συνεδρίων, meetings και εκδηλώσεων, μετατρέπόντας τις για κάθε περίσταση σε μία αξέχαστη εμπειρία στην Κρήτη.

Η αρχιτεκτονική του Pilot Beach Resort είναι μοναδική όπως είναι και η Κρήτη. Σχεδιασμένο από βραβευμένους αρχιτέκτονες, το συγκρότημα έχει την ατμόσφαιρα ενός μικρού χωριού της Κρήτης μέσα σε ένα υπερσύγχρονο, πολυτελές ξενοδοχείο.

Τα χαμηλά κτίρια δένουν αρμονικά με την φύση και το περιβάλλον, ενώ παράλληλα τα οικολογικά υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή του όπως μάρμαρο, το ξύλο και η πέτρα - τυπικά στοιχεία της κρητικής αρχιτεκτονικής - δημιουργούν ένα αίσθημα ευεξίας.

Η επιρροή από τις τοπικές παραδόσεις, το μωσαϊκό από τα διάφορα αρχιτεκτονικά στυλ που επικρατούν στο νησί, έτσι όπως διαμορφώθηκαν μέσα από τους πολιτισμούς που κατοίκησαν στο νησί κατά τη διάρκεια της ιστορίας, έδωσαν την έμπνευση για τον σχεδιασμό του ξενοδοχείου. Το καμπαναριό και τα κτίρια, ζωγραφισμένα με παστέλ χρώματα, οι ηλιόλουστοι ελαιώνες, τα φωτεινά λουλούδια καθώς και τα λιθόστρωτα μονοπάτια αποτελούν έναν φόρο τιμής στην κρητική κληρονομιά."

 οι πισινες του ξενοδοχειου pilot beach στην γεωργιουπολη

δωματιου το ξενοδοχειο pilot beach

 

ξενοδοχειο pilot beach στην γεωργιουπολη

H τελετή βράβευσης

 

Τα βραβεία, σύνθεση της ανατολής του ήλιου με φόντο τα κύματα της θάλασσας- ο ήλιος είναι μέρος του λογότυπου του Coral Travel



 

 

 

 

 

 

 

 

 

διαβάστε ακόμα

Γιατί η ΕΕ αγοράζει ακόμα ρωσικό αέριο;
Alltours | Ταξίδια γνωριμίας με Ολυμπιακή Ριβιέρα, Χαλκιδική και Κρήτη Γερμανών πρακτόρων
Ελληνικός τουρισμός 2023 | 5 Περιφέρειες είχαν το 90,5% των εισπράξεων και το 84% των επισκέψεων
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή βραβεύει εξέχοντα αρχιτεκτονικά έργα σε όλη την Ευρώπη
ΕΟΤ: Προβολή της Ελλάδας στη Μεγάλη Βρετανία για τουρισμό περιπέτειας
Γερμανικός τουρισμός: +63% οι δαπάνες για διακοπές το καλοκαίρι του 2024 – Τρίτη επιλογή η Ελλάδα
Ελληνικός τουρισμός 2024 | Τι δείχνουν οι προγραμματισμένες αεροπορικές θέσεις για τη σεζόν - η εικόνα ανά αγορά και αεροδρόμιο
Ισπανικός τουρισμός | Νέο ρεκόρ αναμένεται το 2024
Προβολή της Ρόδου στην Ολλανδική και Βελγική αγορά
Χαλκιδική: Fam trip 20 τουριστικών πρακτόρων από 12 χώρες