Διακρίσεις του Ομίλου Δασκαλαντωνάκη-Grecotel στα Tourism Awards

17-03-15 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Το ασημένιο βραβείο στην κατηγορία Γαστρονομικός Τουρισμός απέσπασε στα Tourism Awards η Grecotel, λόγω του προγράμματος «Ημέρες Γαστρονομίας στο Cape Sounio».

Το γαστρονομικό πρόγραμμα «Ημέρες Γαστρονομίας – Το καλαντάρι της γεύσης» πραγματοποιήθηκε την περίοδο από τον Ιούνιο έως τον Σεπτέμβριο του 2015 στο Cape Sounio, Grecotel Exclusive Resort στο Σούνιο, προσφέροντας βραδιές με ειδικά θεματικά μενού και με προϊόντα που προέρχονταν από το μποστάνι του ξενοδοχείου και την κρητική φάρμα Agreco.

Για τον Όμιλο Ν. Δασκαλαντωνάκη - Grecotel τα βραβεία παρέλαβαν ο κ. Δημήτρης Καλαϊτζιδάκης, Operations Director και η κ. Πένη Ξυπολιά, Marketing Manager.

Παράλληλα, η Grecotel διακρίθηκε και μέσω των συνεργατών της στην κατηγορία Digital & Social Marketing Καινοτόμος Υπηρεσία. Συγκεκριμένα στην Globe One Digital απονεμήθηκε Ασημένιο Βραβείο στην Αξιοποίηση Μηχανών & Τεχνικών Αναζήτησης για την web καμπάνια Grecotel και η M-Hospitality βραβεύθηκε με Ασημένιο Βραβείο στις Εφαρμογές για Smartphones & Tablets για την εφαρμογή application της Grecotel.

H Πένυ Ξυπολιά, Marketing Manager της Grecotel

 

Cape Sounio

διαβάστε ακόμα

Σαντορίνη: Οι τρεις αιτίες για την κατολίσθηση στη Θηρασιά – Τι εκτίμησε ο Λέκκας
Αεροδρόμιο Σητείας | Ο καλύτερος Μάρτιος & το καλύτερο α' τρίμηνο των τελευταίων 9 ετών
Ξενοδοχείο μετατρέπεται σε επιπλωμένα διαμερίσματα στο Πευκί - Αποκατάσταση διατηρητέων με τουριστική χρήση στην Αίγινα
Δήμος Βιάννου | Μέτρα για τη λειψυδρία - Stop στις νέες πισίνες
Προορισμοί: ‘Εκθεση Φωτογραφίας στον Βόλο
Αγώνας Ορεινού Τρεξίματος στον Κόζιακα
Το ρομπότ SOPHIA στην 3η Ολυμπιάδα Ρομποτικής στο Ηράκλειο την Κυριακή
Η Ολυμπιακή Φλόγα από την Ελλάδα στη Γαλλία
«The Crete Trip 2024» στην Κρήτη | πολιτιστικό ταξίδι με 900 φοιτητές από 45 χώρες
Μάνος Κόνσολας | «Χρειαζόμαστε μια Εθνική Πολιτική για τις ορεινές περιοχές»