Lamway: 16% πάνω οι πληρότητες φέτος – νέο ξενοδοχείο στην Ίο το 2015

21-11-14 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Αύξηση 16% στις πληρότητες και 21% στον κύκλο εργασιών παρουσίασαν τη φετινή τουριστική σεζόν τα ξενοδοχεία που διαχειρίζεται η Lamway Hotel Management Group. Ακόμη, η εταιρία θα αναλάβει τη διαχείριση του νέου ξενοδοχείου Relux Ios Hotel 4 στην Ίο, το οποίο θα εγκαινιαστεί το καλοκαίρι του 2015.

Σήμερα στο portfolio της Lamway Hotel Management Group, η οποία έχει μότο «One Way. One Philosophy!», περιλαμβάνονται ξενοδοχεία  σε νησιωτικές περιοχές που προσφέρουν υπηρεσίες ζεστής φιλοξενίας. Είναι τα Paros Agnanti Resort 4* (Πάρο) , Archipelagos Resort 5* (Πάρο), ParosLand Hotel 4* (Πάρο) , Armeni Village Rooms & Suites (Σαντορίνη), Liakada Oia Suites (Σαντορίνη), Chroma Suites (Σαντορίνη) , Artemis Suites (Σαντορίνη) και Dream View Hotel (Νάξο).

Το τετράστερο Relux Ios Hotel είναι ένα μινιμαλιστικά σχεδιασμένο boutique ξενοδοχείο, το οποίο διαθέτει 17 δωμάτια και σουίτες και βρίσκεται στη μαρίνα της Ίου.

Εξάπλωση σε νέες περιοχές της χώρας

Στόχος της εταιρίας για το 2015 είναι η διείσδυση στην αγορά της Μυκόνου και σε άλλους τουριστικούς προορισμούς εκτός των νησιών των Κυκλάδων, όπως στα Δωδεκάνησα και στην Πελοπόννησο. 

Στο πλαίσιο της στρατηγικής πωλήσεων, εκπρόσωποι της εταιρίας θα συμμετάσχουν στις διεθνείς τουριστικές εκθέσεις, διασφαλίζοντας την προβολή των ξενοδοχείων και την διασφάλιση συνεργασιών με tour operators, δεδομένου ότι οι προβλέψεις για το 2015 κάνουν λόγο για αυξημένες πληρότητες και ικανοποιητικούς κύκλους εργασιών.

Η εταιρία Lamway Hotel Management Group δραστηριοποιείται ενεργά από το 2008 στη διαχείριση ξενοδοχειακών μονάδων (Hotel Management), την εμπορική εκμετάλλευση ξενοδοχειακών συγκροτημάτων (Property lease) και την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών. Οι ιδρυτές της εταιρίας είναι οι Δημοσθένης Λεοντής και Γιώργος Αποστολόπουλος, επαγγελματίες του ξενοδοχειακού κλάδου με εμπειρία στον τουρισμό.

 

διαβάστε ακόμα

Ο συναυλιακός τουρισμός απογειώνει δαπάνες και ζήτηση για διεθνή ταξίδια – «Κλειδί» οι νεότερες γενιές ταξιδιωτών
Τέλος οι Ινσταγκραμικές φωτογραφίες – Οι ταξιδιώτες επιζητούν αληθινές εικόνες ξεκούραστων διακοπών
Πάνω από τις μισές ταξιδιωτικές εταιρίες σχεδιάζουν να επενδύσουν στην A.I.
Τουρισμός | Αυξάνονται οι πρώιμες κρατήσεις για το 2025- Πρώτοι οι Βρετανοί στις κρατήσεις για το α' τρίμηνο
Διευθυντές Ξενοδοχείων Κρήτης | Σεμινάριο για την προστασία των ξενοδοχείων από τρομοκρατική επίθεση ή φυσική καταστροφή
Συνεργασία κοινού κωδικού των Aegean Airlines και Saudia
ASTERIA: Αναβιώνει ο θρυλικός προορισμός της Αθηναϊκής Ριβιέρας
«Απόβαση» 100.000 επισκεπτών το Πάσχα στην Κρήτη
Νέος νόμος για μουσική στα ξενοδοχεία: Εταιρεία παροχής μουσικής παρέχει ελληνική & ξένη μουσική σύμφωνα με την ποσόστωση που απαιτείται
Air France | Η Καλαμάτα νέος προορισμός το καλοκαίρι