Moxy Hotels: Αστρολογία, ταρώ και μυστικισμός – Νέα υπηρεσία για πιο εξατομικευμένα ταξίδια βάσει... ζωδίου

12-02-24 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

H Moxy Hotels της Marriott Bonvoy ανέπτυξε συνεργασία με την κοινότητα αστρολόγων Sanctuary, προσφέροντας τη δυνατότητα στους ταξιδιώτες να σχεδιάζουν τις διακοπές τους σύμφωνα με το ζώδιό τους, στο πλαίσιο μιας νέας τάσης που αναδύεται στα ταξίδια, των «αστρολογικών ταξιδιών» .

Μέσα από τους οδηγούς περιπέτειας βάσει της αστρολογίας, οι συστάσεις προσωποποιημένων ταξιδιών και οι μοναδικές εμπειρίες επισκέπτη στα Moxy Hotels σε όλο τον κόσμο, οι ταξιδιώτες θα έχουν πλέον τη δυνατότητα να ευθυγραμμίζουν την όρεξη για ταξίδια με τα άστρα!

Στο πλαίσιο της συνεργασίας, τα Cosmic Curations, οδηγοί περιπέτειας βάσει ζωδίου, θα αξιοποιούν την αστρογραφία προκειμένου να εξατομικεύουν τις συστάσεις στους ταξιδιώτες σε παραμέτρους όπως το πότε να ταξιδέψουν, τον προορισμό του ταξιδιού τους, ακόμη και τον/την παρτενέρ στα ταξίδια βάσει... ζωδίων.

Οι συστάσεις θα γίνονται μέσα από την εφαρμογή Sanctuary και θα αφορούν τους προορισμούς Moxy  σε όλο τον κόσμο. Επιπλέον, τα κανάλια της Moxy   στα social media καθώς η ιστοσελίδα της θα περιλαμβάνει πληροφορίες βάσει αστρολογίας, ωροσκόπια με επίκεντρο τα ταξίδια και διαδραστικό περιεχόμενο που θα δίνει τις καλύτερες συνθήκες διακοπών.

Ειδικότερα, με την άφιξή τους στα Moxy Hotels σε όλο τον κόσμο, οι επισκέπτες θα έχουν υποδοχή με φρέσκιες εμπειρίες όπως...

-Ένα νέο μενού κοκτέιλ και καφέ με έμπνευση από τα... άστρα, Sip by Sign, το οποίο θα βοηθά τους επισκέπτες να έχουν ευχάριστη διαμονή ήδη από το τσεκ ιν.

-Μια «αστρική» εκδοχή του ενυπόγραφου προγράμματος της Moxy, Bedtime Stories. Χρησιμοποιώντας το ρετρό τηλέφωνο στο δωμάτιο, οι επισκέπτες θα μπορούν να επιλέξουν να ακούσουν προβλέψεις για το 2024 με βάση το στοιχείο του ζωδίου τους. Σε αυτό περιλαμβάνεται και η ακρόαση ενός Sound Bath ή ένα ταξίδι στον ψυχισμό τους μέσω των Dream Interpretations.

- Προσαρμοσμένος, τοπικός προγραμματισμός και εμπειρίες σε παγκόσμιες τοποθεσίες των Moxy. Τα κυριότερα σημεία περιλαμβάνουν συνεδρίες Aura Photography στο Moxy Virginia Beach τον Φεβρουάριο, προγραμματισμό ταξιδιού «Destination Destiny» την εαρινή Ισημερία στο Moxy Warsaw Praga, πάρτι με πανσέληνο στο Moxy Lisbon City τον Απρίλιο, αστρολογία για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και ανάγνωση ταρώ στο Moxy Lower East Side και δεκάδες άλλα.

Η αστρολογία και ο μυστικισμός δεν είναι περαστική μόδα, αλλά οδηγός και πάθος για τους ανθρώπους από όλο τον κόσμο, επισημαίνει ο Global Brand Leader της Moxy Hotels, Brian Jaymont. Θέλαμε να ασχοληθούμε με αυτό μέσα από το φακό του ταξιδιού, εμπνευσμένο από την πρακτική της αστρολογικής χαρτογραφίας, η οποία βοηθά τους ανθρώπους να περιηγηθούν στον κόσμο με τρόπο που είναι μοναδικός για τον γενέθλιο χάρτη και το ζώδιο τους, πρόσθεσε.

Σύμφωνα με την αστρολόγο της Sanctuary, Lauren Ash, το 2024 εγκαινιάζει μια εποχή μεγάλης αστρολογικής μετάβασης, συμπεριλαμβανομένων των ανάδρομων εκλείψεων και των μεταμορφωτικών εκλείψεων. «Είναι η κατάλληλη στιγμή να μελετήσουμε τα άστρα για να βοηθήσουμε στη λήψη αποφάσεων, συμπεριλαμβανομένων των ταξιδιωτικών», λέει.

 

διαβάστε ακόμα

Αναβλήθηκε λόγω καιρικών συνθηκών η επίσκεψη Κεφαλογιάννη στην Κεφαλονιά
ΕΟΤ και SKY express: Συνεργασία για την τουριστική προβολή της Ελλάδας στις ευρωπαϊκές αγορές
Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στην έκθεση Arabian Travel Market
Στρατηγική συνεργασία Ομίλου Sani/Ikos με το Πανεπιστήμιο Cornell
Τουρισμός: Η Ελλάδα τρίτος δημοφιλέστερος προορισμός διακοπών για τους Ευρωπαίους το καλοκαίρι του 2024
Γερμανικά ταξιδιωτικά γραφεία: Αύξηση 4,5% στις πωλήσεις τον Απρίλιο
Διεθνής Ημέρα Μουσείων 2024 | ΟΙ δράσεις στο Μουσείο Ακρόπολης το Σαββατοκύριακο
Όμιλος Μήτση | Νέος προορισμός η Κέρκυρα, με την αγορά του Messonghi Beach Hotel και τη διαχείριση του Belvedere Hotel
Υπερ-τουρισμός | Sebastian Ebel: Η TUI παίρνει "πολύ, πολύ σοβαρά" τις διαδηλώσεις, αλλά δεν τις βλέπει ως απειλή
TUI Fly | Ένα αεροπλάνο πρεσβευτής της ιστορίας των 50 χρόνων της