Nέα διαμερίσματα από την Apartments by Marriott Bonvoy

26-01-24 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Η Marriott International ανακοίνωσε τα σχέδιά της για περαιτέρω επέκταση της νέας της μάρκας Apartments by Marriott Bonvoy, με υπογεγραμμένες συμφωνίες ανάπτυξης στις Ηνωμένες Πολιτείες, την Ιταλία και τη Σαουδική Αραβία. Η ανακοίνωση έρχεται μετά τα πρόσφατα εγκαίνια της πρώτης ιδιοκτησίας της Marriott Apartments by Marriott Bonvoy, Casa Costera, Isla Verde Beach, στο Σαν Χουάν του Πουέρτο Ρίκο.

«Η Marriott είναι ενθουσιασμένη που φέρνει το Apartments by Marriott Bonvoy στην αναπτυξιακή μας κοινότητα σε όλο τον κόσμο», δήλωσε η επικεφαλής Ανάπτυξης της αλυσίδας Leeny Oberg. «Αυτή η νέα, συναρπαστική προσφορά παρέχει σε όσους προγραμματίζουν συγκροτήματα κατοικιών και ξενοδοχεία μια εξαιρετική πρόταση αξίας για νέες κατασκευές και ευκαιρίες μετατροπής. Καθώς οι επισκέπτες συνδυάζουν όλο και περισσότερο την εργασία με τα προσωπικά και τα οικογενειακά ταξίδια, αναζητούν μια ξεχωριστή και τοπικά εμπνευσμένη λύση για να καλύψουν τις ανάγκες τους για μεγαλύτερη διαμονή».

Παρέχοντας στους επισκέπτες μια πραγματικά ανεξάρτητη διαμονή, με μεγάλους χώρους διαβίωσης και εκλεπτυσμένο τοπικά εμπνευσμένο ντιζάιν, τα ακίνητα βρίσκονται σε προνομιακές τοποθεσίες και έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν premium και πολυτελή καταλύματα σε στιλ διαμερισμάτων. Ανεξάρτητα από τη διάρκεια της διαμονής τους, οι επισκέπτες έχουν στη διάθεσή τους ιδιωτικά υπνοδωμάτια, ξεχωριστό σαλόνι, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, πλυντήριο και στεγνωτήριο εντός της μονάδας για να νιώσουν σαν στο σπίτι τους.

Με υπογεγραμμένες συμφωνίες στο Ντιτρόιτ και το Σεντ Λούις στις Ηνωμένες Πολιτείες, το Courmayeur, το Valle D'aosta στην Ιταλία και το NEOM της Σαουδικής Αραβίας, το brand της αλυσίδας Apartments by Marriott Bonvoy αναμένεται να συνεχίσει να αυξάνει την παρουσία του σε όλο τον κόσμο τα επόμενα χρόνια.

 

διαβάστε ακόμα

Θέρμη: Ποιος πλειοδότησε στο διαγωνισμό μίσθωσης 30 στρεμμάτων για τουριστικές εγκαταστάσεις
Ξυλόκαστρο: Διαγωνισμός μίσθωσης δημοτικού χώρου για Λούνα Παρκ
Άνδρος: Παραχώρηση ακινήτου για δωρεάν πάρκινγκ στους παραθεριστές του Μπατσίου
Λιγότερα κονδύλια για το «Τουρισμός υγείας και ευεξίας με την αξιοποίηση ιαματικών πηγών»
Ράλλυ Κισσάβου σε Μελιβοία, Σωτηρίτσα, Αγιά Λάρισας
Αεροδρόμιο Αθήνας | +16,5% η επιβατική κίνηση το 4μηνο Ιανουαρίου-Απριλίου 2024
Προχωρούν οι ηλεκτρονικές δημοπρασίες για πάνω από 1.200 παραχωρήσεις σε παραλίες
To «Amaronda Resort & Spa» πέρασε στη διαχείριση της AMARE HOSPITALITY
Mastercard: Μ. Ανατολή & Β. Αφρική ωθούν στα ύψη τον τουρισμό πολυτελείας μέχρι το 2030 – Η νέα τάση για «οικολογική πολυτέλεια»
Emirates | Open Day πρόσληψης νέων μελών για το πλήρωμα καμπίνας στην Ελλάδα