Ποια ελληνικά ξενοδοχεία περιλαμβάνονται στη Χρυσή Λίστα 2024 του Condé Nast Traveller

14-12-23 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Δύο ελληνικά ξενοδοχεία περιλαμβάνονται στη Χρυσή Λίστα 2024 του Condé Nast Traveller. Πρόκειται για το Porto Zante Villas & Spa, στη Ζάκυνθο και το Poseidonion Grand Hotel, στις Σπέτσες.

Η λίστα διαμορφώνεται από την παγκόσμια συντακτική ομάδα του Condé Nast Traveller, που επιλέγουν τα αγαπημένα τους ξενοδοχεία, θέρετρα και κρουαζιέρες από όλο τον κόσμο. Η λίστα, όπως υπογραμμίζεται, χρησιμεύει ως έμπνευση για όσους αναζητούν αξιόλογες ταξιδιωτικές εμπειρίες το επόμενο έτος.

Το Porto Zante Villas And Spa 

Το Porto Zante Villas And Spa βρίσκεται στο Τραγάκι και προσφέρει πολυτελείς βίλες με ιδιωτική θερμαινόμενη πισίνα και ιδιωτικό κήπο ακριβώς μπροστά στην παραλία. Το θέρετρο είναι μέλος των Small Luxury Hotels of the World και περιλαμβάνει εστιατόριο με ελληνική και μεσογειακή κουζίνα, καθώς και ένα σύγχρονο ασιατικό εστιατόριο, ένα κοκτέιλ μπαρ και πολυτελείς περιποιήσεις σπα μπροστά στη θάλασσα.

Όλες οι βίλες διαθέτουν μεγάλα υπνοδωμάτια, κομψό σαλόνι και απρόσκοπτη θέα στη θάλασσα, ενώ είναι σύγχρονα εξοπλισμένες με συστήματα ψυχαγωγίας, μίνι μπαρ και πολυτελή προϊόντα. Τα μαρμάρινα μπάνια περιλαμβάνουν μπανιέρα-υδρομασάζ, προϊόντα περιποίησης Bulgari και μπουρνούζια Armani Casa.

Το σπα του Porto Zante προσφέρει πάνω από 20 περιποιήσεις. Στις εγκαταστάσεις λειτουργούν παιδική λέσχη και υπαίθρια παιδική χαρά. Διατίθενται υπηρεσίες φύλαξης παιδιών και βρεφικός εξοπλισμός.

Tο Poseidonion Grand Hotel

Το Poseidonion, ένα από τα ιστορικά σημεία ενδιαφέροντος των Σπετσών, προσφέρει δωμάτια διακοσμημένα σε στυλ Μπελ Επόκ. Περιλαμβάνει ένα κέντρο σπα και ένα βραβευμένο εστιατόριο.

Υπάρχουν δωμάτια στο αρχικό κτήριο του ξενοδοχείου, καθώς και στη νέα πτέρυγα. Είναι πολυτελώς διακοσμημένα με κομψή επίπλωση και ξύλινο δάπεδο. Τα μπαλκόνια προσφέρουν θέα στη θάλασσα ή τον κήπο.

Η πισίνα του Poseidonion Grand περιβάλλεται από φοίνικες. Tο Asian Spa prosf;ere3i αναζωογονητικές υπηρεσίες σπα από τους εξειδικευμένους θεραπευτές του ξενοδοχείου.

Αναλυτικά, η παγκόσμια λίστα....

The Global Gold List 2024

διαβάστε ακόμα

Γιατί έρχεται σκόνη από τη Σαχάρα στην Ευρώπη;
Ημερίδα «Ο δρόμος της Ανάπτυξης – Κάνουμε πράξη την Περιφερειακή Συνείδηση» στη Μεγαλόπολη
Δήμος Ερμιονίδας: Η πρόταση με 4 παραλίες για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας
«Τρόμος» η ηλεκτροκίνηση στην Ελλάδα; | Focus: Κυνήγι θησαυρού ο σταθμός φόρτισης
Σαντορίνη | Πλήθος ξενοδόχων στην εκδήλωση "Νέες Τεχνολογίες στη Φιλοξενία και τον Τουρισμό"
Τουρισμός | Mastercard Economics Institute: Κέρκυρα και Τίρανα (!) στο top 10 των πιο δημοφιλών προορισμών στον κόσμο το 2024
Σε ισχύ από τη Δευτέρα η νέα οδηγία για το περιβαλλοντικό έγκλημα
Γενική συνέλευση Ε.Ξ. Ρόδου | Τα κρίσιμα ζητήματα, που δοκιμάζουν την ανταγωνιστικότητα των ξενοδοχείων
Τουριστική προβολή της Λέσβου στη Ρουμανία - Προώθηση της Ανατολικής Χαλκιδικής στην Ιταλία
Δήμος Άργους-Μυκηνών: Πρόταση για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας παραλιών