Η InterContinental αλλάζει τη φιλοσοφία του luxury για τους ταξιδιώτες του μέλλοντος

10-10-23 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Την ολιστική εξέλιξη των brand της, με στόχο να γοητεύει τη φαντασία των σύγχρονων ταξιδιωτών στις πολυτελείς διακοπές, ικανοποιώντας την επιθυμία τους για γνώσεις και πολιτιστικά πλούσιες εμπειρίες, ανακοίνωσε η InterContinental Hotels & Resorts.

Η ανανεωμένη αυτή προσέγγιση της εταιρίας περιλαμβάνει νέα προσφορά και εμπειρίες, μια φρέσκια κουλτούρα brand, μοναδικά διαφοροποιητικά σημεία των brand και μια επαναστατική στρατηγική στο φαγητό και ποτό αλλά και στο ξενοδοχειακό ντιζάιν που θα διαμορφωθούν έτσι ώστε να ταιριάζουν τις ανάγκες των ταξιδιωτών του μέλλοντος.

Τα κόνσεπτ αυτά αναμένεται να αλλάξουν το μέλλον της InterContinental, η οποία διαθέτει ξενοδοχεία στις μεγαλύτερες πόλεις σε όλο τον κόσμο, από τη Ρώμη μέχρι τη Σαγκάη, καθώς και 93 νέα ξενοδοχεία και resorts τα οποία βρίσκονται υπό ανάπτυξη.

Η νέα φιλοσοφία φιλοξενίας την οποία επιδιώκει να αναπτύξει η εταιρία, ακουμπά επίσης σε άλλες 4 διαφορετικές πλευρές της εμπειρίας διαμονής, στις οποίες θα δοθεί έμφαση...

-Ευελιξία για σύγχρονους τρόπους ζωής

Οι σύγχρονοι ταξιδιώτες ζουν διαφορετικά σε σχέση με το παρελθόν και η InterContinental αναγνωρίζει την ανάγκη για απρόσκοπτες μεταβάσεις διάθεσης και ενασχολήσεων καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας τους. Για να αντιμετωπιστεί αυτό, η επωνυμία δεσμεύεται να βοηθά τους επισκέπτες με νέες πρωτοβουλίες, που περιλαμβάνουν επιστημονικά υποστηριζόμενα προγράμματα φαγητού και ποτού με στόχο να τους βοηθήσουν να περιορίζουν την κούραση από το ταξίδι, διασφαλίζοντας παράλληλα ότι οι επιλογές φαγητού αντικατοπτρίζουν τις διαφορετικές ανάγκες τους κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Όλοι οι επισκέπτες θα έχουν επίσης πρόσβαση στο Timeshifter, μια εφαρμογή jet lag που επιτρέπει στους ταξιδιώτες να χρησιμοποιούν την κιρκαδική επιστήμη για να προσαρμόζονται γρήγορα στις νέες ζώνες ώρας. Η InterContinental συνεργάζεται με τη σχεδιάστρια Isabelle Sjovall, η οποία εφαρμόζει αρχές της επιστήμης της νευρολογίας φέρνοντας την επανάσταση στους χώρους των δωματίων, με σκοπό να ενισχύει τη διαδικασία αποκατάστασης μετά το ταξίδι και να διαμορφώνει εκ νέου ευέλικτους φυσικούς χώρους, ώστε να μπορούν να προσαρμόζονται απρόσκοπτα στις εξελισσόμενες ανάγκες των επισκεπτών σε διαφορετικές ώρες της ημέρας.

-Αριστεία και απαράμιλλη γνώση της κουλτούρας

Η InterContinental Hotels & Resorts, με ξενοδοχεία σε 60 χώρες, αξιοποιεί την πλούσια ιστορία της ως πρωτοπόρος στη φιλοξενία. Οι συνεργάτες του brand χρησιμεύουν ως πολιτιστικοί σύνδεσμοι, βοηθώντας τους επισκέπτες να αγκαλιάσουν και να εξερευνήσουν πόλεις και γειτονιές. Η υποδοχή, στο επίκεντρο της πολιτιστικής εξερεύνησης, θα διαδραματίσει ακόμη πιο σημαντικό ρόλο. Η InterContinental θα αναπτύξει καινοτόμες γκαλερί Concierge σε λόμπι ξενοδοχείων, μετατρέποντάς τις σε επίκεντρα ασυναγώνιστης τοπικής, πολιτιστικής γνώσης. Οι ρεσεψιόν θα μοιάζουν περισσότερο με μπουτίκ πολυτελείας, συνδυάζοντας διαδραστικές οθόνες, χώρους βιβλιοθηκών, σε ορισμένες περιπτώσεις ακόμη και εγκαταστάσεις τέχνης ή αναδυόμενα παράθυρα σχεδιαστών. Από τη σκοπιά του σχεδιασμού, αυτοί οι κοινωνικοί χώροι δεν θα έχουν παραδοσιακό γραφείο αλλά ένα διαδραστικό τραπέζι εργασίας που θα επιτρέπει πιο φυσικές και ελκυστικές αλληλεπιδράσεις μεταξύ επισκέπτη και ρεσεψιονίστ.

-Εξαιρετικές περιστάσεις, οι απολύτως καλύτερες στιγμές στη ζωή

Οι σύγχρονοι ταξιδιώτες πολυτελείας δίνουν μεγάλη αξία σε ιδιαίτερες στιγμές και γιορτές, αλλά η εύρεση χρόνου για να προγραμματιστούν αυτές μπορεί να είναι δύσκολη υπόθεση. Η InterContinental Hotels & Resorts θα αναβαθμίσει περαιτέρω τις μικροπεριστάσεις για τους επισκέπτες που επιθυμούν να απολαύσουν οποιαδήποτε ορόσημα της ζωής, από γενέθλια μέχρι baby shower, μέσω του νέου προγράμματος Incredible Occasions.

Το πρόγραμμα Incredible Occasions θα βοηθήσει στην εύρεση χώρων με δυνατότητα κράτησης γύρω από το ξενοδοχείο, όπου ομάδες επισκεπτών μπορούν να απολαμβάνουν την ιδιωτικότητα ενώ γιορτάζουν αξέχαστες στιγμές. Σε αντίθεση με τις ευρύχωρες αίθουσες χορού, κάθε οικείος χώρος θα περιλαμβάνει προγραμματισμό και πακέτα, που αποτελούνται από ανέσεις και εμπειρίες, όπως δείπνο υπό το φως των κεριών ή ιδιωτικά masterclass.

Συνδυάζοντας την τεχνογνωσία, τις υποδομές και την φαντασία, η InterContinental θα παρουσιάσει επίσης τις Celebration Suites σε όλο το χαρτοφυλάκιό της. Πρόκειται για επανασχεδιασμένους χώρους ειδικά που θα βοηθουν τους επισκέπτες να απολαμβάνουν τις πιο ιδιαίτερες στιγμές της ζωής, από πολυτελή δείπνο μέχρι επετειακά ορόσημα.

-Καλλιεργημένη κομψότητα με ένα συναρπαστικό χαρτοφυλάκιο

Η InterContinental διαθέτει ένα ποικίλο χαρτοφυλάκιο αξιοσημείωτων ακινήτων που καλύπτουν διάφορες ταξιδιωτικές ανάγκες και σκοπούς. Η εξέλιξη του brand επικεντρώνεται στην περαιτέρω αναβάθμιση του ποιοτικού σχεδιασμού και του διαχρονικού στυλ κάτω από την ομπρέλα της «Καλλιεργημένης Κομψότητας».

 

 

διαβάστε ακόμα

Foreign Office | "Κόκκινος συναγερμός" για Ελλάδα, Κύπρο, Τουρκία και Ισπανία
HAPCO & DES: Εκτόξευση του τζίρου στον τουρισμό MICE στην Ελλάδα εάν ο κλάδος στηριχθεί – Χάνονται πάνω από 120 εκδηλώσεις το χρόνο
FedHATTA/ ΗΑΤΤΑ: Νέες προοπτικές ενίσχυσης του τουρισμού μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας
AEGEAN | Νέο Business Lounge στο αεροδρόμιο της Λάρνακας
Δήμος Αθηναίων: Ανοιχτή συζήτηση για τη Μελέτη Τουριστικής Φέρουσας Ικανότητας της πόλης
Τουρισμός | Υπερπόντιες αγορές: Ασφάλεια και οικονομική προσιτότητα τα κριτήρια επιλογής προορισμών στην Ευρώπη
Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου - Αφιέρωμα στον Λευτέρη Βογιατζή | Προβολή της παράστασης Αντιγόνη
ΙΝΣΕΤΕ | Αυστραλία, Καναδάς και ΗΠΑ οι 3 πλέον υποσχόμενες long-haul αγορές για τον ελληνικό τουρισμό
Ελλάδα: Γιατί χάνουν τη ζωή τους τόσοι τουρίστες;
Ρωσικός τουρισμός | Τριπλάσια ζήτηση για οργανωμένες διακοπές στην Κύπρο από τη Russian Express