Dusit International: Σε αναζήτηση ξενοδοχείων στην Ευρώπη και τον κόσμο για τα 2 νέα brand Dusit Collection & Devarana

22-09-23 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Σε αναζήτηση συμφωνιών για νέα ξενοδοχεία στην Ευρώπη αλλά και σε άλλες περιοχές του κόσμου βρίσκεται η Ταϊλανδική ξενοδοχειακή και κατασκευαστική εταιρία Dusit International, τα οποία θα λειτουργήσουν υπό δύο νέα brand ξενοδοχείων που λανσάρει στην αγορά, τα Dusit Collection και Devarana – Dusit Retreats.

Ειδικότερα, η εταιρία, η οποία άνοιξε το πρώτο της ξενοδοχείο στην Ελλάδα, Dusit Suites Athens, στη Γλυφάδα τον περασμένο Φεβρουάριο, διερευνά ευκαιρίες από την Ασία έως τη Μ. Ανατολή και την Ευρώπη για νέα πολυτελή ξενοδοχεία που θα λειτουργήσουν υπό το νέο brand Dusit Collection.  

Βρίσκεται σε αναζήτηση για πρώην παλάτια σε ιστορικές πόλεις μέχρι μπουτίκ καταφύγια σε παραθαλάσσιους προορισμούς, ενώ οι πρώτες ανακοινώσεις της για την υπογραφή συμβολαίων θα γίνουν σύντομα, αναφέρει η εταιρία.

Το Dusit Collection είναι ένα soft brand που μπορεί να εφαρμοστεί σε μεμονωμένα και ανεξάρτητα ξενοδοχεία με μοναδική ιστορία, και έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να ανταποκρίνεται στην παγκόσμια ζήτηση για μοναδικές και αυθεντικές ταξιδιωτικές εμπειρίες. Αντιπροσωπεύει δε μια σοφιστικέ και προσωποποιημένη προσέγγιση στην ανάπτυξη του ξενοδοχείου, τις υπηρεσίες και τη συμμετοχή των επισκεπτών.

Δίνει έμφαση στη φιλοξενία κατηγορίας upper upscale και luxury και θα λειτουργεί με ειδικά επιλεγμένα ξενοδοχεία σε εμβληματικούς προορισμούς, τα οποία θα ξεχωρίζουν για τη μοναδική αρχιτεκτονική τους, το όμορφο ντιζάιν και την ξεχωριστή τοπική εμπειρία που θα προσφέρουν, πλούσια σε αξιομνημόνευτες στιγμές.

Το κόνσεπτ του Dusit Collection επιτρέπει στους ιδιοκτήτες των ξενοδοχείων να προστατεύουν τη μοναδικότητα και τη γοητεία των μονάδων τους ενώ παράλληλα ενσωματώνονται στην οικογένεια της Dusit, χωρίς πολυπλοκότητες rebranding ή εκτενείς ανακαινίσεις που παραδοσιακά συνδέονται με τα brand του πυρήνα της Dusit.

Όσον αφορά το brand Devarana – Dusit Retreats, πρόκειται για αναβάθμιση του πρώην πολυτελούς brand της Devarana και θα προσφέρει μεταμορφωτική εμπειρία διαμονής κατηγορίας ultra-luxury.

Το Devarana – Dusit Retreats έχει μια αναβαθμισμένη ολιστική προσέγγιση φιλοξενίας προσφέροντας εξαιρετικές εμπειρίες θεραπείας σε ιδιωτικά καταφύγια σε αποκλειστικούς προορισμούς σε όλο τον κόσμο.

Εμπνευσμένο από τις παραδοσιακές αρχές της Ταϊλανδικής ευεξίας και με πλήρως αειφόρα πρότυπα, το Devarana – Dusit Retreats θα δίνει έμφαση στο να ανταποκρίνεται στις πιο απαιτητικές ανάγκες των επισκεπτών του και να προσφέρει μια μοναδική συνέργεια μεταξύ της φύσης, της κοινότητας, των αρχαίων αρχών θεραπείας, των αναζωογονητικών χώρων, της εντυπωσιακής αρχιτεκτονικής και των προσεκτικά σχεδιασμένων δραστηριοτήτων και προγραμμάτων ευεξίας.

Το πρώτο ξενοδοχείο με το brand Devarana – Dusit Retreats πρόκειται να ανοίξει τον Οκτώβριο ενώ μέχρι το τέλος της χρονιάς η εταιρία εκτιμά ότι θα έχουν υπογραφεί πολλαπλά συμβόλαια για περισσότερα ξενοδοχεία.

διαβάστε ακόμα

Έκτο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Κιμώλου
To νέο Δ.Σ. του Πιερικού Οργανισμού Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής
Έκθεση Κρητικού Οίνου Wines@Fortezza 2024 στο Ρέθυμνο
Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Αιγίου Θόδωρος Αγγελόπουλος
Πτώχευση FTI | Ακυρώθηκαν όλα τα ταξίδια από τις 6 Ιουλίου και μετά- δεν βρέθηκε λύση- εξασφαλισμένα τα χρήματα των πελατών
Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου | Κρυπτόγαμα του Μιχάλη Αλμπάτη | 17 & 18 Ιουνίου - Πειραιώς 260
Περιορισμοί στον αριθμό κρουαζιερόπλοιων στην Ελλάδα το 2025
Ποιοι αρχαιολογικοί χώροι θα είναι σήμερα κλειστοί
Υπ. Τουρισμού | Σε διαβούλευση σ/ν με ρυθμίσεις για πολεοδομικά, αδειοδοτήσεις, ειδικές μορφές, ξεναγούς, κ.ά.
4.000 πτήσεις από το Ην. Βασίλειο στην Ελλάδα τον Ιούνιο