Η μουσική συναντά την ευεξία στα νέα προγράμματα της Mandarin Oriental Hotel Group

07-06-23 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Wellness Music τιτλοφορείται η νέα μουσική δράση, την οποία ενσωματώνει στα σπα του ο όμιλος Mandarin Oriental Hotel Group.  

Ειδικότερα, το νέο πρόγραμμα το οποίο θα κάνει το ντεμπούτο του σε όλο τον όμιλο την Παγκόσμια Ημέρα Ευεξίας στις 10 Ιουνίου, έχει σχεδιαστεί βάσει των τοπικών πολιτισμών και της φιλοσοφίας των θεραπευτικών μουσικών παραδόσεων.

Πρόκειται για την πιο πρόσφατη καινοτομία των Spas στη Mandarin Oriental, που έχει σχεδιαστεί με σκοπό να αναβαθμίσει τα ταξίδια ευεξίας των επισκεπτών. Η μουσική, που από καιρό θεωρούνταν ένα τρομερό εργαλείο για την ενίσχυση της διάθεσης ή την ηρεμία του σώματος, αναγνωρίστηκε ως ένα χαρακτηριστικό και πολύτιμο μέρος της πρακτικής ευεξίας. Το μουσικό πρόγραμμα, το οποίο ενισχύει τις ολιστικές θεραπείες Mandarin Oriental βασισμένες στην Παραδοσιακή Κινεζική Ιατρική, αντλεί έμπνευση από τις αρχαίες ανατολίτικες φιλοσοφίες και έχει σχεδιαστεί για να εμπλουτίσει περαιτέρω τις θεραπείες των επισκεπτών και να τους προσφέρει μια βαθύτερη αίσθηση ανανέωσης.

Για τη δημιουργία του προγράμματος, ο όμιλος συνεργάστηκε μεταξύ άλλων με ειδικούς και με το MusicStyling, ένα δίκτυο παγκοσμίου φήμης ambient συνθετών. Οι προσεκτικά επιμελημένες επιλογές, έχουν βασιστεί σε παγκόσμιους μουσικούς, ειδικούς της μουσικής και θέματα από ιστορικά φιλοσοφικά κείμενα, δίνοντας περαιτέρω έμφαση στη θεραπεία. Οι διαφορετικές θεραπευτικές μουσικές συνθέσεις που ονομάζονται The Five Elements playlist, αποτελούνται από τις Awaken – Spring, Bloom-Summer, Flourish-Indian Summer, Release-Autumn και Reflect-Winter, κάθε μία από τις οποίες παρέχει διαφορετική θεραπευτική στήριξη σε διαφορετικές πτυχές του σώματος, αλλά και της ψυχής.

Σχετικά, ο κ. Jeremy McCarthy, Group Director of Spa and Wellness, ανέφερε ότι η φροντίδα για το μυαλό, το σώμα και το πνεύμα, είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της φιλοσοφίας spa και ευεξίας της Mandarin Oriental και συμπλήρωσε ότι το Παγκόσμιο μας Μουσικό Πρόγραμμα Ευεξίας έχει σχεδιαστεί για να δημιουργεί τη σωστή θεραπευτική ατμόσφαιρα για τις ολιστικές υπηρεσίες σπα και ευεξίας του ομίλου.
 
 
 
 
 
 
 
 

διαβάστε ακόμα

Ξενοδοχεία | Ποιο είναι το τίμημα του Πόρτο Καρράς;
Οι αεροπορικές εταιρείες βαρέθηκαν να επωμίζονται το κόστος άλλων
Υπερ- τουρισμός | Ο τουριστικός τομέας δεν πρέπει να αγνοήσει τις διαμαρτυρίες των ντόπιων
Τουρισμός 2024 | Sunvil: Το μεγαλύτερο ελληνικό πρόγραμμα στο Ηνωμένο Βασίλειο με 61 νησιά
Έκθεση φωτογραφιών για τη δράση του John D.S. Pendlebury στη Μάχη της Κρήτης
Άυλη Πολιτιστική Κληρονομιά: Η Περίπτωση των Μάηδων της Μακρινίτσας
«Σκιώδης στόλος» του Πούτιν στον Λακωνικό Κόλπο
Δωρεά του IKOS Olivia για τους Αγώνες Ποδηλασίας στον Πολύγυρο
Προβολή του Δήμου Αριστοτέλη και της Χαλκιδικής στη Γαλλία
Η Κέρκυρα προβάλλεται στην Γερμανία ως geocaching προορισμός