Ξενοδοχεία | Άνοιξε το Cook's Club Kolymbia Rhodes

22-05-23 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Το lifestyle ξενοδοχειακό brand Cook's Club επεκτείνει το χαρτοφυλάκιό του κατά δύο μονάδες.

Το δέκατο Cook's Club άνοιξε στις 13 Μαΐου και είναι το Cook's Club Kolymbia Rhodes, το τρίτο στη Ρόδο και πέμπτο στην Ελλάδα. Το ξενοδοχείο μόνο για ενήλικες διαθέτει 271 ανακαινισμένα δωμάτια, διαμοιρασμένα σε 7 κτίρια, απλά δίκλινα, δίκλινα σουίτες.

To "Cook’s Club Kolymbia" βρίσκεται σε απόσταση 350μ. από την παραλία Κολύμπια στη Ρόδο. Περιβάλλεται από καταπράσινους κήπους και περιλαμβάνει μπαρ με θέα στη θάλασσα και εστιατόριο που σερβίρει μεσογειακή κουζίνα.

Τα δωμάτια του Kolymbia ανοίγουν σε μπαλκόνι με θέα στην πισίνα και το βουνό και μερική θέα στο Αιγαίο Πέλαγος. Καθημερινά σερβίρεται μπουφές πρωινού στο εστιατόριο των εγκαταστάσεων. Τα τμήματα τροφίμων και ποτών αποτελούν την καρδιά της εμπειρίας του Cook’s Club. Ο μπουφές του Cantina προσφέρει από υγιεινά χορτοφαγικά σνακ μέχρι πλούσια, υγιεινά εδέσματα. Τα ασιατικά και ιταλικά a la carte εστιατόρια του ξενοδοχείου μεταφέρουν τον επισκέπτη σε ένα γαστρονομικό ταξίδι πέρα από κάθε προσδοκία. Τα κοκτέιλ γύρω από τα μπαρ σε συνδυασμό με τους ρυθμούς των DJ δημιουργούν εξαιρετικό κλίμα για τη βραδινή διασκέδαση.

Το άλλο ξενοδοχείο, που άνοιξε φέτος, είναι το Cook's Club Calvia Beach στην Palmanova και είναι το δεύτερο ξενοδοχείο του brand στη Μαγιόρκα μετά το Cook's Club Palma Beach και είναι επίσης μόνο για ενήλικες. Το νέο ξενοδοχείο προσφέρει 211 ανακαινισμένα μονόκλινα, δίκλινα και τρίκλινα δωμάτια σε μεσογειακό στιλ.

Οι επισκέπτες έχουν την επιλογή ανάμεσα σε δύο πισίνες, μια μεγάλη κεντρική πισίνα και μια πισίνα υπερχείλισης με μια μικρή αμμώδη παραλία. Οι DJs θα παίζουν εδώ τα βράδια. Το ξενοδοχείο διαθέτει ένα εστιατόριο, δύο μπαρ και ένα γυμναστήριο.

διαβάστε ακόμα

«Σκιώδης στόλος» του Πούτιν στον Λακωνικό Κόλπο
Δωρεά του IKOS Olivia για τους Αγώνες Ποδηλασίας στον Πολύγυρο
Προβολή του Δήμου Αριστοτέλη και της Χαλκιδικής στη Γαλλία
Η Κέρκυρα προβάλλεται στην Γερμανία ως geocaching προορισμός
Η κοινοπραξία με επικεφαλής την Certares αναλαμβάνει τις χρηματοοικονομικές υποχρεώσεις της FTI GROUP
Global Traveler: Η Ελλάδα καλύτερος προορισμός Ιστορικών Ατραξιόν στον κόσμο – Βραβεία για Μύκονο και Σαντορίνη
ΠΟΞ προς Booking: Παραβιάζεται το νόμιμο δικαίωμα των Ελληνικών ξενοδοχείων στις προκαταβολές
Με πτήσεις της AEGEAN και της Olympic Air θα ταξιδέψει το Άγιο Φως σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας
ΔΥΠΑ | Ενεργοποιήθηκαν 8.575 επιταγές κοινωνικού τουρισμού τον Απρίλιο
Συλλυπητήρια ανακοίνωση από την ΣΕΤΚΕ