Ξενοδοχεία | Για τον Απρίλιο του 2024 μετατίθεται το άνοιγμα του One&Only Kea Island

02-05-23 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Για την πρώτη εβδομάδα του Απριλίου του 2024 μετατίθεται το άνοιγμα του ξενοδοχείου One&Only Kea Island. Το ξενοδοχείο, όπως είχε ανακοινωθεί αρχικά, επρόκειτο να ανοίξει τον εφετινό Ιούλιο.

Το One&Only Kea Island, που θα λειτουργήσει υπό το brand της αλυσίδας Kerzner International, αποτελείται από 75 Resort Villas και έναν περιορισμένο αριθμό, έως 40 επώνυμων κατοικιών “One & Only Private Homes” διαθέσιμα προς πώληση,

Ο περιφερειακός διευθυντής πωλήσεων και μάρκετινγκ της αλυσίδας στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Σκανδιναβία και την Ολλανδία, Craig Jeffs, δήλωσε: "Για να διασφαλίσουμε ότι κάθε πτυχή του θερέτρου πληροί τα υψηλά πρότυπα της One&Only, αποφασίσαμε να αναβάλουμε το άνοιγμα για την πρώτη εβδομάδα του Απριλίου 2024". 

Αυτή η απόφαση, όπως είπε, θα επιτρέψει στην αλυσίδα να ολοκληρώσει τη διαδικασία κατασκευής του θέρετρου σύμφωνα με τα επιθυμητά, παγκόσμιας κλάσης πρότυπα που παρέχει ως ηγέτης στην υπερπολυτελή φιλοξενία.

«Αυτή δεν είναι μια απόφαση που λάβαμε επιπόλαια και θα θέλαμε με αυτήν την ευκαιρία να ζητήσουμε ειλικρινά συγγνώμη για την όποια ταλαιπωρία προκλήθηκε», πρόσθεσε.

Η ανάπτυξη των ιδιωτικών κατοικιών One&Only στο θέρετρο στο νησί της Κέας παραμένει σε καλό δρόμο, όπως ανέφερε ο Craig Jeffs.

Το δεύτερο ξενοδοχείο One&Only στην Ελλάδα, το One&Only Aesthesis, θα ανοίξει στη Γλυφάδα, στην Αθήνα, την 1η Οκτωβρίου 2023 και θα λειτουργεί όλο το χρόνο.

διαβάστε ακόμα

Η AEGEAN και η Olympic Air μετέφεραν το Άγιο Φως στην ελληνική επικράτεια
Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου σε γαστρονομική εκδήλωση στο Βουκουρέστι
Δράσεις για την τουριστική προβολή της Ελλάδας σε Σουηδία και Ελβετία
Ξενοδοχεία | Ποιο είναι το τίμημα του Πόρτο Καρράς;
Οι αεροπορικές εταιρείες βαρέθηκαν να επωμίζονται το κόστος άλλων
Υπερ- τουρισμός | Ο τουριστικός τομέας δεν πρέπει να αγνοήσει τις διαμαρτυρίες των ντόπιων
Τουρισμός 2024 | Sunvil: Το μεγαλύτερο ελληνικό πρόγραμμα στο Ηνωμένο Βασίλειο με 61 νησιά
Έκθεση φωτογραφιών για τη δράση του John D.S. Pendlebury στη Μάχη της Κρήτης
Άυλη Πολιτιστική Κληρονομιά: Η Περίπτωση των Μάηδων της Μακρινίτσας
«Σκιώδης στόλος» του Πούτιν στον Λακωνικό Κόλπο