Selected Hideaways: Εταιρεία διαχείρισης ξενοδοχείων και βιλλών

10-01-23 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Η Selected Hideaways ( www.selectedhideaways.com ) αποτελεί μια χαρακτηριστική περίπτωση business Success Story στη διαχείριση ξενοδοχείων & βιλλων  στην Ελλάδα, εταιρεία ανάπτυξης και διαχείρισης ξενοδοχειακών μονάδων με επικέντρωση στην παροχή εξειδικευμένων συμβουλευτικών προτάσεων και λύσεων προς ιδιοκτήτες ξενοδοχείων και επενδυτές. Δημιουργούμε μια στρατηγική η οποία βοηθάει στο να προβλέπουμε προκλήσεις της αγοράς, χρησιμοποιούμε νέες τεχνολογίες και δεξιότητες που συμβάλλουν στην κερδοφορία της κάθε ξενοδοχειακής μονάδας. Ενδεικτικό των υψηλού επιπέδου υπηρεσιών που παρέχει είναι το γεγονός ότι πάνω από το 90% των επιχειρηματιών με τους οποίους συνεργάζεται, ανανεώνει το συμβόλαιό του. Άλλωστε, η δημιουργία ισχυρών ανθρωπίνων δεσμών και σχέσεων αμοιβαίου οφέλους βρίσκεται στο επίκεντρο της φιλοσοφίας της εταιρείας, η οποία αναπτύσσεται, αξιοποιώντας τη δύναμη της από στόμα σε στόμα επικοινωνίας (word-of-mouth).

Ισχυρούς ρυθμούς ανάπτυξης καταγράφει η ανεξάρτητη εταιρεία διαχείρισης ξενοδοχειακών μονάδων και βιλών Selected Hideaways,  με τον αριθμό των καταλυμάτων που διαθέτει στο χαρτοφυλάκιό της, μετά τη σύναψη 9 νεών συμφωνιών συνεργασίας. Με ένα ολοκληρωμένο ηλεκτρονικό σύστημα κρατήσεων και πωλήσεων, υποστηρίζουμε τα ξενοδοχεία και διασφαλίζουμε την άμεση σύνδεση με τις καλύτερες τιμές και χωρίς επιπλέον χρεώσεις κράτησης, καθώς και άλλα σημαντικά πλεονεκτήματα και εκπτώσεις που προκύπτουν από το loyalty club μας.

Παρακολουθούμε καθημερινά τις εξελίξεις και προσαρμόζουμε τις ανάγκες της εταιρείας με βάση την εποχικότητα και την αλληλεπίδραση με το κοινό-στόχο, εφαρμόζοντας πάντα την πιο αποτελεσματική στρατηγική για τον ξενοδοχειακό κλάδο. Συμμετέχουμε σε 14  διεθνείς εκθέσεις, κλείνοντας ωφέλιμες συμφωνίες με μεγάλα ταξιδιωτικά γραφεία και επιχειρηματίες του τουρισμού σε ολόκληρο τον κόσμο. Διαμορφώνουμε την εταιρική εικόνα του ξενοδοχείου, και την προβάλλουμε στοχεύοντας σε κάθε χώρα ξεχωριστά. Έχουμε μια αξιόλογη συλλογή από ξενοδοχεία σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό μας στη Μεσόγειο. Τέλος, αναγνωρίζουμε ότι οι τιμές του διαδικτύου είναι παρόμοιες με εκείνες στο χρηματιστήριο και κυμαίνονται καθημερινά. Ως εκ τούτου, δεσμευόμαστε για συνεχή παρακολούθηση των τιμών και των αλλαγών που προκύπτουν, διασφαλίζοντας τις καλύτερες τιμές για τους πελάτες μας.

Σας προσφέρουμε μια ποικιλία από συμβουλευτικές υπηρεσίες, υπηρεσίες ανάπτυξης, υπηρεσίες διαχείρισης ξενοδοχείων και τις πιο δημιουργικές — πλήρως προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας — στρατηγικές πωλήσεων και μάρκετινγκ.

Τηλ. επικοινωνίας: 6936784133

Email : pkyritsis@selectedhideaways.com

διαβάστε ακόμα

Προβολή της Ελλάδας στη Στοκχόλμη ως ιδανικός προορισμός για συνταξιούχους
Η συμβολή του ΞΕΕ στην τουριστική ανάδειξη του Έβρου
To πρώτο Σχολείο Τουρισμού OnTour Κρήτης - Μαλεβίζι στις 28 Μαΐου
Το προεδρείο της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης της ΚΕΔΕ
Ταξίδι γνωριμίας με τη Ρόδο από αποστολή της Jet2Holidays
Ο συναυλιακός τουρισμός απογειώνει δαπάνες και ζήτηση για διεθνή ταξίδια – «Κλειδί» οι νεότερες γενιές ταξιδιωτών
Τέλος οι Ινσταγκραμικές φωτογραφίες – Οι ταξιδιώτες επιζητούν αληθινές εικόνες ξεκούραστων διακοπών
Πάνω από τις μισές ταξιδιωτικές εταιρίες σχεδιάζουν να επενδύσουν στην A.I.
Τουρισμός | Αυξάνονται οι πρώιμες κρατήσεις για το 2025- Πρώτοι οι Βρετανοί στις κρατήσεις για το α' τρίμηνο
Διευθυντές Ξενοδοχείων Κρήτης | Σεμινάριο για την προστασία των ξενοδοχείων από τρομοκρατική επίθεση ή φυσική καταστροφή