Το Woo Suites, νέο απόκτημα για τα Aria Hotels στο κέντρο της Αθήνας

20-12-22 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Τα Aria Hotels, η οικογενειακή αλυσίδα boutique ξενοδοχείων και ανεξάρτητων κατοικιών, ενέταξαν στο χαρτοφυλάκιό τους το boutique ξενοδοχείο Woo Suites, στην πλατεία Μητροπόλεως, το οποίο θα είναι διαθέσιμο για κρατήσεις από τις 3 Ιανουαρίου 2023. 

To Woo Suites αποτελεί ιδανική επιλογή διαμονής για ζευγάρια, παρέες φίλων, digital nomads και όσους ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους, χάρη στην κεντρική τοποθεσία του, τη θέα και τις υψηλών προδιαγραφών παροχές. Οι εφτά σουίτες, από τις οποίες αποτελείται το Woo Suites, χαρακτηρίζονται από σύγχρονη διαρρύθμιση, άπλετο χώρο και απαράμιλλη άνεση και έχουν σχεδιαστεί ώστε να αξιοποιούν στο μέγιστο το φως μέσω της πρόβλεψης μεγάλων ανοιγμάτων και αιθρίου. Οι τέσσερις ευρύχωρες Metropolis Suites, με θέα την πλατεία Μητροπόλεως, διαθέτουν άνετο σαλόνι, όπου οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν το υπέροχο πρωινό τους. Οι δύο Acropolis Junior Suites προσφέρουν θέα στην Ακρόπολη, ενώ η πολυτελής Acropolis Suite, που βρίσκεται στον τελευταίο όροφο του Woo Suites, προσφέρει  θέα τόσο στην Ακρόπολη όσο και στον ναό του Παρθενώνα.

Η Woo Roof, η ταράτσα του Woo Suites, αποτελεί σημείο χαλάρωσης και ηρεμίας, με θέα την επιβλητική Ακρόπολη.

Το χαρτοφυλάκιο των Aria Hotels περιλαμβάνει 60 ακίνητα σε διαφορετικούς νησιωτικούς και ηπειρωτικούς προορισμούς σε όλη την Ελλάδα.

 

διαβάστε ακόμα

Πάνω από τις μισές ταξιδιωτικές εταιρίες σχεδιάζουν να επενδύσουν στην A.I.
Διευθυντές Ξενοδοχείων Κρήτης | Σεμινάριο για την προστασία των ξενοδοχείων από τρομοκρατική επίθεση ή φυσική καταστροφή
Συνεργασία κοινού κωδικού των Aegean Airlines και Saudia
ASTERIA: Αναβιώνει ο θρυλικός προορισμός της Αθηναϊκής Ριβιέρας
«Απόβαση» 100.000 επισκεπτών το Πάσχα στην Κρήτη
Νέος νόμος για μουσική στα ξενοδοχεία: Εταιρεία παροχής μουσικής παρέχει ελληνική & ξένη μουσική σύμφωνα με την ποσόστωση που απαιτείται
Air France | Η Καλαμάτα νέος προορισμός το καλοκαίρι
In –Edit, Φεστιβάλ Μουσικών Ταινιών στη Θεσσαλονίκη
Ανακαίνιση του κτηρίου της πρώην Φοιτητικής Εστίας του Παντείου - λειτούργησε αρχικά ως ξενοδοχείο
Αδελφοποίηση του δήμου Αίγινας με τον δήμο Tarpon Springs στη Φλόριντα