Bob Dylan-Daxton Hotel: Η ισχύς εν τη ενώσει για τα brands πολυτελείας

07-11-22 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

‘Όλο και συχνότερα, εταιρείες από τον χώρο της φιλοξενίας και επιχειρήσεις που συνδέονται με παγκοσμίως γνωστούς  καλλιτέχνες, συνάπτουν συνεργασίες με σκοπό να ισχυροποιήσουν τα brands τους αλλά και να μεταδώσουν τη λάμψη τους σε διαφορετικούς κλάδους. Προς αυτή την κατεύθυνση, ακόμη δύο brands  πολυτελείας, λάτρεις της τέχνης και της δημιουργίας απαράμιλλων εμπειριών, συμπράττουν, ώστε να  για να δημιουργήσουν κάτι μοναδικό για τους επισκέπτες τους.

Ειδικότερα, το Daxton Hotel, ένα μοντέρνο, πολυτελές ξενοδοχείο που βρίσκεται στο Ντιτρόιτ και εξισορροπεί άψογα τις καλές τέχνες με τον πρωτοποριακό σχεδιασμό,  ανακοίνωσε τη συνεργασία του με τη  Heaven's Door, τη συλλογή από χειροποίητα αμερικανικά ουίσκι που δημιουργήθηκαν από κοινού με τον περίφημο τραγουδιστή, τραγουδοποιό και καλλιτέχνη, Bob Dylan.  Έχοντας ως έμπνευση το boutique ξενοδοχείο, η Heaven's Door δημιούργησε ένα μοναδικό μπέρμπον που διατίθεται αποκλειστικά στο Daxton, με το όνομα Heaven's Door Daxton Single Barrel. Αυτό το εξατομικευμένο ουίσκι θα είναι διαθέσιμο στο Daxton's Geode Bar and Lounge, καθώς και στο εμβληματικό εστιατόριο Madam. Παλαιωμένο για 5 χρόνια, με νότες από κρεμώδες καλαμπόκι, μοσχοκάρυδο, μέλι, τριφύλλι, καραμέλα και βελανιδιά, αναδύει μια γλυκύτητα και ισχυρό άρωμα από το ιδιαίτερο βαρέλι, που κατακτά τόσο τη μύτη, όσο και τον ουρανίσκο.

Η ποιότητα των βραβευμένων ουίσκι της Heaven's Door ταιριάζουν με την εξαιρετική εξυπηρέτηση και την εμπειρία που παρέχει το ξενοδοχείο στους επισκέπτες, δήλωσε μεταξύ άλλων ο Raj Radke, Διευθύνων Σύμβουλος του Daxton Hotel, επισημαίνοντας ότι τα δύο brands, τα οποία έχουν την ίδια φιλοσοφία,  ενώθηκαν για να δημιουργήσουν ένα ξεχωριστό ποτό που μπορεί κανείς να απολαύσει μόνο στο Daxton, μέσα σε αυτή την ατμόσφαιρα μουσειακής ποιότητας, υπό  τους ήχους της ζωντανής τζαζ μουσικής.

Σύμφωνα με τους δημιουργούς του, το Heaven's Door αντιπροσωπεύει το ασυμβίβαστο πάθος του μουσικού Bob Dylan και αντλεί έμπνευση από το καλλιτεχνικό του πνεύμα για να δημιουργήσει μια υψηλής ποιότητας, εξαιρετική γευστική εμπειρία για τον καταναλωτή.

Σημειώνεται ότι το Daxton Hotel διαθέτει περισσότερα από 400 πρωτότυπα έργα τέχνης από όλο τον κόσμο και συνολικά έργα από 160 καλλιτέχνες που εκπροσωπούν σχεδόν 40 χώρες.

διαβάστε ακόμα

Η Χαβάη ψήφισε νόμο για τον περιορισμό των βραχυπρόθεσμων μισθώσεων
Ο τουρισμός εισέφερε 215 δισ. ευρώ στην οικονομία της Ιταλίας το 2023
Τουρκικός τουρισμός | Ρεκόρ αφίξεων το α' 4μηνο στην Αττάλεια
Πεζοπορικές ξεναγήσεις στο Βόλο από το Μάιο έως το Σεπτέμβριο
Προβολή της Αθήνας και της Σκύρου σε γερμανόφωνο περιοδικό
Η AEGEAN και η Olympic Air μετέφεραν το Άγιο Φως στην ελληνική επικράτεια
Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου σε γαστρονομική εκδήλωση στο Βουκουρέστι
Δράσεις για την τουριστική προβολή της Ελλάδας σε Σουηδία και Ελβετία
Ξενοδοχεία | Ποιο είναι το τίμημα του Πόρτο Καρράς;
Οι αεροπορικές εταιρείες βαρέθηκαν να επωμίζονται το κόστος άλλων