Ο όμιλος Hilton επεκτείνεται στο διάστημα

01-11-22 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Αφήνοντας πίσω του τη γη, ο όμιλος Hilton γίνεται επισήμως ο ξενοδοχειακός συνεργάτης της Voyager Space και του επικείμενου διαστημικού σταθμού της, Starlab, ο οποίος θα αποτελεί και τον πρώτο εμπορικό σταθμό συνεχούς λειτουργίας.

Πριν από μερικούς μήνες, η Voyager και η Voyager Space η οποία είναι εταιρεία της Nanoracks, έλαβαν χρηματοδότηση 160 εκατ. δολαρίων από τη NASA για την κατασκευή του διαστημικού σταθμού Starlab, ο οποίος πρόκειται να αντικαταστήσει τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό, όταν αυτός παροπλιστεί το 2031.

Το Starlab θα σχεδιαστεί έτσι ώστε να στεγάσει το Επιστημονικό Πάρκο George Washington Carver (GWC), ένα υπερσύγχρονο εργαστήριο, το πρώτο επιστημονικό πάρκο του διαστήματος, ενώ θα έχει τη δυνατότητα να φιλοξενεί έως και 4 αστροναύτες.

Ο όμιλος Hilton θα συνεργαστεί με τη Voyager στους τομείς της αρχιτεκτονικής και του σχεδιασμού, αξιοποιώντας τους ειδικούς δημιουργικού σχεδιασμού και καινοτομίας του Hilton, για να αναπτύξουν τα κεντρικά γραφεία του πληρώματος Space Hospitality στο Starlab, συμπεριλαμβανομένων κοινόχρηστων χώρων, σουιτών φιλοξενίας και χώρων ύπνου για τους αστροναύτες. Επιπλέον, οι νέοι συνεργάτες θα εξερευνήσουν από κοινού ευκαιρίες για μακροπρόθεσμα projects, όπως επιπλέον τουριστικές, εκπαιδευτικές και εμπορικές δράσεις.

Το πρώτο στο είδος του εγχείρημα, βασίζεται στην παρουσία του ομίλου Hilton σε νέες και αναδυόμενες αγορές, καθώς και στην προώθηση της παγκόσμιας θέσης του σε καταλύματα και φιλοξενία, καθώς επί του παρόντος καλωσορίζει περισσότερους από τρία δις. επισκέπτες σε 18 brands που περιλαμβάνουν 7.000 ξενοδοχεία και καταλύματα σε 122 χώρες και περιοχές.

‘Όπως ανέφερε ο πρόεδρος διευθύνων σύμβουλος του ομίλου κ. Chris Nassetta στα ξένα μέσα, για δεκαετίες, οι ανακαλύψεις στο διάστημα επηρεάζουν θετικά τη ζωή στη γη και τώρα ο όμιλος Hilton θα έχει την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει αυτό το μοναδικό περιβάλλον για να βελτιώσει την εμπειρία των επισκεπτών, όπου κι αν αυτοί ταξιδεύουν, διαδίδοντας τη ζεστασιά της φιλοξενίας και παρέχοντας αξιόπιστη διαμονή, είτε στη γη, είτε στο διάστημα.

 

 
 
 
 
 
 
 
 

διαβάστε ακόμα

Ξενοδοχεία | Ποιο είναι το τίμημα του Πόρτο Καρράς;
Οι αεροπορικές εταιρείες βαρέθηκαν να επωμίζονται το κόστος άλλων
Υπερ- τουρισμός | Ο τουριστικός τομέας δεν πρέπει να αγνοήσει τις διαμαρτυρίες των ντόπιων
Τουρισμός 2024 | Sunvil: Το μεγαλύτερο ελληνικό πρόγραμμα στο Ηνωμένο Βασίλειο με 61 νησιά
Έκθεση φωτογραφιών για τη δράση του John D.S. Pendlebury στη Μάχη της Κρήτης
Άυλη Πολιτιστική Κληρονομιά: Η Περίπτωση των Μάηδων της Μακρινίτσας
«Σκιώδης στόλος» του Πούτιν στον Λακωνικό Κόλπο
Δωρεά του IKOS Olivia για τους Αγώνες Ποδηλασίας στον Πολύγυρο
Προβολή του Δήμου Αριστοτέλη και της Χαλκιδικής στη Γαλλία
Η Κέρκυρα προβάλλεται στην Γερμανία ως geocaching προορισμός