Ξενοδοχεία | Ανοίγει στις 19 Μαΐου 2023 το πολυτελές Ikos Odisia στην Κέρκυρα

23-08-22 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Το δεύτερο ξενοδοχειακό της συγκρότημα στην Κέρκυρα θα ανοίξει στις 19 Μαΐου 2023 η αλυσίδα Ikos Resorts. Πρόκειται για το Ikos Odisia, που θα πάρει τη θέση του πρώην Club Med μετά την ολοκλήρωση της εκ βάθρων ανακαίνισης, που θα απορροφήσει περίπου 125 εκατομμύρια ευρώ.

Στο Ikos Odisia αναπτύσσονται 395 δωμάτια, αποκλειστικά σε χαμηλά μπανγκαλόους και βίλες, ενώ υπάρχει και η deluxe περιοχή με σουίτες.

Το all-inclusive concept του Ikos Odisia περιλαμβάνει πέντε à la carte εστιατόρια και διάφορα μπαρ μέσα στο θέρετρο, καθώς και πολλά επιλεγμένα εστιατόρια εκτός του συγκροτήματος. Επιπλέον, οι επισκέπτες έχουν πρόσβαση σε διάφορα μουσεία και μπορούν να νοικιάσουν αυτοκίνητο για μια ημέρα δωρεάν.

Το Ikos Odisia θα διαθέτει επίσης ένα σπα και γυμναστήριο, καθώς και δέκα θερμαινόμενες εξωτερικές και εσωτερικές πισίνες με ξεχωριστούς χώρους μόνο για παιδιά και ενήλικες.

Στην ιδιωτική παραλία μήκους 420 μέτρων υπάρχει το λεγόμενο Babe Watch Service, που προσέχει για 30 λεπτά τα μικρά παιδιά όταν οι γονείς τους θέλουν να κολυμπήσουν. Το ξενοδοχείο διαθέτει ακόμη βρεφονηπιακό σταθμό, μπέιμπι σίτερ και κλαμπ για παιδιά και εφήβους, καλύπτοντας τις ανάγκες για την ηλικιακή ομάδα μεταξύ 4 και 17 ετών.

Υπενθυμίζεται ότι η Ikos εκπροσωπείται ήδη στην Κέρκυρα με τον Ikos Dassia, ενώ η αλυσίδα διαθέτει και άλλα πολυτελή ξενοδοχεία στη Χαλκιδική, στην Κω και στην Ανδαλουσία στην Ισπανία.

διαβάστε ακόμα

Τζουμέρκα | Πώς ο «Μύλος Κλίφκης» θα μετατραπεί σε χώρο εστίασης, αναψυχής και εναλλακτικού τουρισμού
Δήμος Χανίων: Διαγωνισμός για παροχή ξενοδοχειακών υπηρεσιών
Μάιος, μήνας εκδηλώσεων για την Κατερίνη
Kronion Trail race στο Λασίθι Κρήτης
Φεστιβάλ Θεματικού Εναλλακτικού Τουρισμού στα Χανιά
Ξενοδοχεία | Ισχυρός επενδυτικός προορισμός η Αθήνα - για πρώτη φορά στο top10 των προτιμώμενων ευρωπαϊκών πόλεων
Ν.Χαρδαλιάς | Τουρισμός πολυτελείας: Συνεργασία της Αθήνας- Αττικής με το Ντουμπάι
Εορταστικό χωριό το Πεδίο του Άρεως από τα ερχόμενα Χριστούγεννα
Ευρωπαϊκός τουρισμός 2024 | Ποια σύννεφα σκιάζουν την ανάκαμψη - ETC: +14,3% οι ταξιδιωτικές δαπάνες
Φεστιβάλ Comic Con στη Θεσσαλονίκη