Τέσσερα νέα ξενοδοχεία για τη WorldHotels στην Ευρώπη

14-07-22 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Καθώς η ανάκαμψη των ταξιδιών συνεχίζεται, η WorldHotels ανοίγει τέσσερα νέα ξενοδοχεία στο Λονδίνο, το Μίλτον Κέινς και το Σάλσμπερι του Ηνωμένου Βασιλείου, καθώς και στη Φλωρεντία της Ιταλίας.

Ειδικότερα, η προσθήκη των νέων ξενοδοχείων αποτελεί μέρος της ευρύτερης προσπάθειας της εταιρείας να επεκταθεί σε στρατηγικούς προορισμούς σε όλο τον κόσμο: The Crown London στο Λονδίνο, Woughton House Hotel στο Milton Keynes, The Riverside Hotel στο Salisbury, Ηνωμένο Βασίλειο και το ξενοδοχείο Mulino di Firenze στη Φλωρεντία, Ιταλία.

Αναλυτικά:

Στο Crown London, η αγγλική κληρονομιά συναντά το σύγχρονο ντιζάιν. Σε απόσταση μόλις 18 λεπτών από την καρδιά του κέντρου του Λονδίνου, το ξενοδοχείο βικτοριανού στιλ διαθέτει σουίτες με βιτρό και τζάκι. Επίσης, διαθέτει ένα σύγχρονο εστιατόριο και μια κλασική παμπ- ορόσημο του Λονδίνου. Άλλες παροχές περιλαμβάνουν ένα καλά εξοπλισμένο γυμναστήριο, πισίνα και συνεδριακό χώρο.

Το Woughton House Hotel, στο Milton Keynes, βρίσκεται σε ένα όμορφο και ήρεμο περιβάλλον, μοναδικό στην περιοχή Milton Keynes. Χτισμένο το 1844, το γεωργιανό αρχοντικό ενδείκνυται για αποδράσεις τις σημαντικές γιορτές του έτους. Οι χώροι περιβάλλονται από πράσινο και το πάρκο Ouzel Valley, ενώ μεταξύ άλλων οι παροχές περιλαμβάνουν λευκά είδη υψηλής ποιότητας, ευρωπαϊκό πρωινό και ένα ζεστό lounge bar. Επίσης, σε μικρή απόσταση από το ξενοδοχείο, υπάρχουν πολλές επιλογές για φαγητό και διασκέδαση.

Το πολυτελές, 5 αστέρων Riverside Hotel, Salisbury, στην καρδιά του γοητευτικού και ιστορικού Salisbury, είναι ένα σύγχρονο αρχοντικό γεμάτο χαρακτήρα,χτισμένο στις όχθες των ποταμών Avon και Nadder, με θέα στον εκπληκτικό καθεδρικό ναό του Salisbury. Οι παροχές περιλαμβάνουν γαστρονομία στο όμορφο Brasserie at Riverside και σπέσιαλ κοκτέιλ σαμπάνιας στη βεράντα του Mark’s Bar. Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε μικρή απόσταση με τα πόδια από την καρδιά της πόλης, όπου οι επισκέπτες μπορούν να εξερευνήσουν τον ιστορικό καθεδρικό ναό του Salisbury, το ψηλότερο κωδωνοστάσιο της Βρετανίας και το καλύτερα διατηρημένο αντίγραφο της Magna Carta. Επίσης, σε μικρή απόσταση με το αυτοκίνητο, βρίσκεται το διάσημο Stonehenge.

Τέλος, το Hotel Mulino di Firenze, στη Φλωρεντία, είναι μια όμορφη ρομαντική ιδιοκτησία σε κοντινή απόσταση από τα σημαντικότερα αξιοθέατα της Φλωρεντίας, επιτρέποντας στους επισκέπτες να ανακαλύψουν τόσο την πόλη, όσο και την ύπαιθρο. Το κατάλυμα βρίσκεται στον ποταμό Άρνο στην Τοσκάνη και προσφέρει στους επισκέπτες διαμονές μέσα στη φύση της Τοσκάνης, απολαμβάνοντας την τέχνη, το φαγητό και το κρασί της περιοχής. Οι επισκέπτες θα απολαύσουν το δείπνο τους στο Grano D'Oro Restaurant, το οποίο έχει θέα στον Άρνο και το καλοκαίρι προσφέρει δείπνο στη βεράντα. Για τους επισκέπτες που αναζητούν ηρεμία, το Spa προσφέρει ευεξία και εξατομικευμένες περιποιήσεις ομορφιάς που προορίζονται αποκλειστικά για τους επισκέπτες του ξενοδοχείου. Το καλοκαίρι είναι επίσης η ιδανική εποχή για πρόσβαση στην πισίνα του ξενοδοχείου, η οποία διαθέτει ξαπλώστρες και ομπρέλες.

Σχετικά, ο Πρόεδρος της WorldHotels, κ. Ron Pohl, δήλωσε μεταξύ άλλων ότι ο όμιλος επικεντρώνεται στην αύξηση των ξενοδοχείων του σε όλο τον κόσμο, έχοντας ως στόχο την παροχή υψηλών υπηρεσιών και αξέχαστων εμπειριών τους επισκέπτες που, μετά την πανδημία, ξεκινούν να ανακαλύψουν τον κόσμο για άλλη μια φορά.

Σημειώνεται ότι η BWH Hotel Group είναι ένα παγκόσμιο δίκτυο φιλοξενίας που μεταξύ άλλων αποτελείται από τρεις ξενοδοχειακές εταιρείες, τις WorldHotels Collection, Best Western Hotels & Resorts και SureStay Hotel Group. Το παγκόσμιο δίκτυο διαθέτει περίπου 4.500 ξενοδοχεία σε περισσότερες από 100 χώρες και περιοχές σε όλο τον κόσμο. Τέλος, ο όμιλος διαθέτει  18 brands κάθε κλίμακας, από οικονομικά έως πολυτελή ξενοδοχεία.  

 

 
 
 
 
 

διαβάστε ακόμα

Η AEGEAN και η Olympic Air μετέφεραν το Άγιο Φως στην ελληνική επικράτεια
Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου σε γαστρονομική εκδήλωση στο Βουκουρέστι
Δράσεις για την τουριστική προβολή της Ελλάδας σε Σουηδία και Ελβετία
Ξενοδοχεία | Ποιο είναι το τίμημα του Πόρτο Καρράς;
Οι αεροπορικές εταιρείες βαρέθηκαν να επωμίζονται το κόστος άλλων
Υπερ- τουρισμός | Ο τουριστικός τομέας δεν πρέπει να αγνοήσει τις διαμαρτυρίες των ντόπιων
Τουρισμός 2024 | Sunvil: Το μεγαλύτερο ελληνικό πρόγραμμα στο Ηνωμένο Βασίλειο με 61 νησιά
Έκθεση φωτογραφιών για τη δράση του John D.S. Pendlebury στη Μάχη της Κρήτης
Άυλη Πολιτιστική Κληρονομιά: Η Περίπτωση των Μάηδων της Μακρινίτσας
«Σκιώδης στόλος» του Πούτιν στον Λακωνικό Κόλπο