Πιστοποίηση Travelife στα ξενοδοχεία Meeting Point του FTI

06-07-22 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Tα ξενοδοχεία Meeting Point του τουρ οπερέιτορ της Γερμανίας FTI θα πιστοποιηθούν με το σήμα Travelife. Η εν λόγω πιστοποίηση, σύμφωνα με τον FTI, είναι από τις κορυφαίες στον κόσμο και διασφαλίζει αποτελεσματικές αρχές βιωσιμότητας, με πολύ υψηλά πρότυπα όσον αφορά το περιβάλλον και την κοινωνική ευθύνη στον τουρισμό.

Η συνεργασία ξεκίνησε τον Απρίλιο του 2022 και μέχρι το τέλος της θερινής σεζόν 50 από τα ξενοδοχεία Meeting Point θα πρέπει να πληρούν τα 163 κριτήρια που θέτει το σήμα Travelife και να έχουν πιστοποιηθεί.

Ο έλεγχος περιλαμβάνει την αξιολόγηση του τρόπου με τον οποίο τα ξενοδοχεία ελαχιστοποιούν τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις, τη συμμόρφωση με τις οδηγίες για την καλή διαβίωση των ζώων και τη δίκαιη μεταχείριση των εργαζομένων.

Η CEO Hotels στον Όμιλο FTI, Sabine Dorn-Aglagul, δήλωσε ότι οι πελάτες των ξενοδοχείων του ομίλου θα γνωρίζουν σύντομα ότι τα ξενοδοχεία Meeting Point χρησιμοποιούν τους φυσικούς πόρους με φειδώ, είναι υπεύθυνα για την χαμηλή επιβάρυνση του περιβάλλοντος, συνεργάζονται στενά με τον τοπικό πληθυσμό, ενώ το προσωπικό εργάζεται σε ένα ασφαλές περιβάλλον από όλες τις απόψεις.. Τα ξενοδοχεία θα διαθέτουν το σήμα Travelife, ενώ αντίστοιχη επισήμανση θα υπάρχχει στα συστήματα κρατήσεων.

Η MP Hotels διαθέτει αυτή τη στιγμή 60 ξενοδοχεία στην Ισπανία, την Ελλάδα, την Ιταλία, την Κροατία, τη Μάλτα, το Μαρόκο, την Αίγυπτο και την Τουρκία. Τα ξενοδοχεία λειτουργούν με τα σήματα Labranda, Kairaba, Design Plus, Lemon & Soul και Meeting Point.

διαβάστε ακόμα

«Σκιώδης στόλος» του Πούτιν στον Λακωνικό Κόλπο
Δωρεά του IKOS Olivia για τους Αγώνες Ποδηλασίας στον Πολύγυρο
Προβολή του Δήμου Αριστοτέλη και της Χαλκιδικής στη Γαλλία
Η Κέρκυρα προβάλλεται στην Γερμανία ως geocaching προορισμός
Η κοινοπραξία με επικεφαλής την Certares αναλαμβάνει τις χρηματοοικονομικές υποχρεώσεις της FTI GROUP
Global Traveler: Η Ελλάδα καλύτερος προορισμός Ιστορικών Ατραξιόν στον κόσμο – Βραβεία για Μύκονο και Σαντορίνη
ΠΟΞ προς Booking: Παραβιάζεται το νόμιμο δικαίωμα των Ελληνικών ξενοδοχείων στις προκαταβολές
Με πτήσεις της AEGEAN και της Olympic Air θα ταξιδέψει το Άγιο Φως σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας
ΔΥΠΑ | Ενεργοποιήθηκαν 8.575 επιταγές κοινωνικού τουρισμού τον Απρίλιο
Συλλυπητήρια ανακοίνωση από την ΣΕΤΚΕ