Cook's Club Corfu | Ανοίγει την 1η Ιουνίου με νέο κόνσεπτ on-demand γευμάτων

31-05-22 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Ανοίγει την 1η Ιουνίου 2022 το νέο ξενοδοχείο Cook's Club Corfu, αποκλειστικά για ενήλικες, το οποίο θα προσφέρει a la carte, on-demand γεύματα.

Το νέο ξενοδοχείο θα εισάγει το νέο all inclusive κόνσεπτ του brand “feel free”, προσφέροντας στους επισκέπτες πρόσβαση σε φρέσκο φαγητό και ποτά από το μενού, όποτε εκείνοι το επιθυμούν.

Οι παραγγελίες θα γίνονται μέσα από εφαρμογή κινητού και τα πιάτα θα ετοιμάζονται από τους σεφ πριν από την παράδοση. Στόχος είναι να προσφέρονται φρέσκα, ποιοτικά γεύματα και παράλληλα να ελαττωθούν τα απορρίματα τροφών σε σχέση με την παραδοσιακή υπηρεσία μπουφέ.

Το κόνσεπτ  Feel Free έχει κόστος που ξεκινά από τις 165 λίρες τη βραδιά για δύο επισκέπτες και περιλαμβάνει όλα τα γεύματα και τα ποτά στο ξενοδοχείο: πρωινό, μεσημεριανό και δείπνο, μια επιλογή από κοκτέιλ, επώνυμα αλκοολούχα ποτά, μπύρες, κρασί και soft drinks.

Το ξενοδοχείο διαθέτει 195 δωμάτια και βρίσκεται κοντά στην παραλία Γουβια, δέκα λεπτά από την πόλη της Κέρκυρας. Περιλαμβάνει ακόμα 2 εστιατόρια και μπαρ με μουσική DJ, πισίνα, γήπεδα τένις, γυμναστήριο, ενοικίαση ποδηλάτου καθώς και προγράμματα σπα, γιόγκα και πιλάτες.

Ο ιδιοκτήτης του Cook’s Club Corfu, κ. Πάνος Ρόκας, δήλωσε: «Είχαμε άμεση σύνδεση με το brand Cook’s Club. Θέλαμε να δημιουργήσουμε έναν προορισμό στο πρότυπο του chic boho living, όπου άνθρωποι με παρόμοιες ιδέες θα μπορούν να νιώθουν σαν στο σπίτι τους, να συνδέονται μεταξύ τους και να αγκαλιάζουν την ενέργεια και τα vibes του νησιού».

Πρόκειται για το πέμπτο ξενοδοχείο Cook’s Club στην Ελλάδα και το δέκατο του χαρτοφυλακίου. Το brand άνοιξε επίσης το Μάιο το νεόκτιστο  Cook’s Club Ialysos στη Ρόδο.

διαβάστε ακόμα

Σαντορίνη: Οι τρεις αιτίες για την κατολίσθηση στη Θηρασιά – Τι εκτίμησε ο Λέκκας
Αεροδρόμιο Σητείας | Ο καλύτερος Μάρτιος & το καλύτερο α' τρίμηνο των τελευταίων 9 ετών
Ξενοδοχείο μετατρέπεται σε επιπλωμένα διαμερίσματα στο Πευκί - Αποκατάσταση διατηρητέων με τουριστική χρήση στην Αίγινα
Δήμος Βιάννου | Μέτρα για τη λειψυδρία - Stop στις νέες πισίνες
Προορισμοί: ‘Εκθεση Φωτογραφίας στον Βόλο
Αγώνας Ορεινού Τρεξίματος στον Κόζιακα
Το ρομπότ SOPHIA στην 3η Ολυμπιάδα Ρομποτικής στο Ηράκλειο την Κυριακή
Η Ολυμπιακή Φλόγα από την Ελλάδα στη Γαλλία
«The Crete Trip 2024» στην Κρήτη | πολιτιστικό ταξίδι με 900 φοιτητές από 45 χώρες
Μάνος Κόνσολας | «Χρειαζόμαστε μια Εθνική Πολιτική για τις ορεινές περιοχές»